عوارض ۳۰ درصدی چرخ شهرداری را نمی‌چرخاند همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 7 ارديبهشت 1403

Today : Fri, April 26, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  128954 تاریخ انتشار:  1401-09-28 - 20:19 تعداد بازدید:  179
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

کارخانه آسفالت و کارگاه‌های تولیدی، شهرداری اسدآباد را به درامد پایدار رساند
عوارض ۳۰ درصدی چرخ شهرداری را نمی‌چرخاند

مادستان


 اسدآباد_ محمد جواد کوهی _خبرنگار همدان‌پیام: نبود اعتبارات و پرداخت نشدن به موقع عوارض توسط مردم به شهرداری ها یک موضوع تکراری برای شهرداری‌های شهرهای کوچک است که همیشه مدیران شهری و اعضای شورای شهر از این موضوع گلایه دارند.

برنامه‌ریزی برای ایجاد کارخانه و کارگاه‌های تولیدی در هر شهر زیر نظر شهرداری‌ها می‌تواند مشکل نبود اعتبارات را حل کند.

رئیس شورای شهر اسدآباد در گفت‌وگو با همدان پیام گفت:فعال شدن کارخانه و کارگاه‌های تولیدی شهرداری یکی از اولویت‌های شورای شهر برای ایجاد درامد پایدار بوده است.

علی توکلی صالح افزود:گلخانه،کارگاه تولید باکس زباله،کارگاه تولید موزاییک، کارگاه تولید دال، کارخانه آسفالت از موارد درامد پایدار و مدیریت هزینه شهرداری است که از سال گذشته شروع به فعالیت داشته و دارد.

وی افزود: درامد پایدار شهرداری از اولویت‌های شورای شهر است که با توجه به فعال شدن تعداد زیادی کارگاه و کارخانه آسفالت می‌توان گفت در این مسیر با برنامه‌ریزی مناسب موفق بودیم.

۲۳ مرداد سال جاری شهردار اسدآباد در گفت‌وگو با ایسنا گفت:در شهر اسدآباد با وجود ۱۶ هزار خانوار، از ۱۰۰ درصد شهروندان و مؤدیان اسدآبادی کمتر از ۳۰درصد خانوارها مقید به پرداخت عوارض شهرداری هستند.

بهرنگ دالوند گفت: درصد بیشتر پرداخت‌کنندگان نیز عوارض شهرداری را به صورت اجباری و به علت نقل و انتقال و خرید و فروش مسکن پرداخت می‌کنند که این امر کمتر از حد معمول است.

وی سرانه درامدی شهرداری از محل عوارض شهروندان را ۲۵۰  هزار تومان برشمرد و افزود: این درحالی است که باید در حال حاضر سرانه درامدی این شهر بیش از ۵۰۰ هزار تومان باشد.

سخنگوی شورای شهر اسدآباد در گفت‌وگو با همدان پیام گفت:کارخانه آسفالت اسدآباد از ۱۱ سال پیش تاکنون تعطیل بود که با پیگیری‌های لازم این کارخانه با ظرفیت تولید روزانه ۶۰۰ تن آسفالت راه اندازی و به چرخه تولید بازگشت.

حمید رضا مرادی ضمیر افزود:مرمت و اورهال سنگ شکن کارخانه نیز در دست اقدام قرار دارد که با راه اندازی سنگ شکن کارخانه نیز  کارخانه آسفالت شهرداری شهر ظرفیت تولید روزانه ۲۵۰ تن  مصالح  را خواهد داشت.

وی افزود: راه اندازی سنگ شکن کارخانه و تولید مصالح موجب آن خواهدبود تا از این پس برای تأمین مصالح مورد نیاز کارخانه نیاز به خرید مصالح از شهرهای دیگر نباشیم.

محبی یکی از شهروندان اسدآبادی به خبرنگار ما گفت:شهرداری می‌تواند با تقسیط عوارض برای شهروندان در حوزه پرداخت عوارض فرهنگ سازی کند تا مردم به صوت فصلی اقدام به پرداخت عوارض ساختمان کنند.

رضایی یکی از رانندگان اسدآبادی به خبرنگار ما گفت:اینکه شهرداری چشم به جیب مردم ندارد و با احداث کارگاه‌های تولیدی اقدام به درآمد پایدار برای شهرداری داشته،جای تقدیر دارد.

در پایان باید بگوییم راه اندازی کارخانه آسفالت و کارگاه‌های تولیدی در شهر اسدآباد برای ایجاد درامد پایدار یک راهکار خوب بود که توسط شهردار و اعضای شورای شهر به نتیجه رسید و با توسعه این کارخانه و کارگاه‌های تولیدی می‌توان باعث ایجاد اشتغال‌ بیشتر و فروش محصولات به سایر شهرهای استان شود.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com