100هزارتن آسفالت با۳۰۰ میلیارد تومان در سه سال همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : چهارشنبه ، 29 اسفند 1403

Today : Wed, March 19, 2025




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  140568 تاریخ انتشار:  1403-08-27 - 10:23 تعداد بازدید:  101
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

شهردار نهاوند از تحقق وعده "پایان کوچه های خاکی" خبر داد
100هزارتن آسفالت با۳۰۰ میلیارد تومان در سه سال

مادستان



نهاوند_ خبرنگار همدان‌پیام: قرار نهاوند به مقصد توسعه در حوزه مدیریت شهری در حال تحقق است.

 شناسایی ضعف‌ها و توسعه و تقویت داشته‌ها و زیر ساخت‌ها و تأمین نیازها و تلاش برای بهبود کیفیت و رونق زندگی شهری و محرومیت‌زدایی از جمله نتایج مثبت این اقدام است.

هموار شدن مسیر توسعه شهری

یکی از برنامه‌های موفق یوسفی نوید شهردار نهاوند که از ابتدای حضور خود در نهاوند، به‌عنوان یکی از اولویت‌های خدمت‌رسانی در محلات و نقاط مختلف شهر با هدف توزیع عادلانه خدمات و تمرکز و محرومیت‌زدایی، بهبود کیفیت زندگی شهری، جلب رضایت شهروندان و فراهم شدن مقدمات توسعه در این مناطق عملی و در اجرای آن هم موفق عمل کرده است، وعده "پایان کوچه‌های خاکی" است.

موضوعی که پیش از این در عمده مناطق شهری نهاوند به دلایل مختلف فراموش و مورد غفلت یا اندر خم موانع موجود رها شده بود.

برخی مناطق با وجود اینکه در موقعیت سکونتگاه شهری و از محلات شهر قرار داشته اما آسفالت این مناطق سال‌ها مطالبه اهالی بوده، مانند محلاتی از شهرک شهید حیدری، از طرفی هم برخی مناطق هم بلاتکلیف که نه معلوم بود در محدوده شهری است نه خارج! که با تعیین تکلیف شدن، آسفالت و مسیرهای دسترسی آنها ساماندهی شده است، مانند محدوده مدرسه امام علی(ع).

این اقدام با رعایت استانداردهای مورد نیاز انجام شده تاهم کیفیت و دوام آن تضمین شود، هم از دوباره کاری و هدر رفت هزینه‌ها جلوگیری شود.

پیش از این علت عمده مراجعات مردمی به شهرداری و ملاقات‌های عمومی با شهرداری، مطالبه برای اجرای آسفالت در کوچه‌های شهری بود، اما حالا با اجرای نهضت آسفالت و "پایان کوچه‌های خاکی"و راحت شدن خیال مردم با تأمین این مطالبات،کیفیت مطالبات هم افزایش یافته و شهروندان خواستار ایجاد زیرساخت‌های توسعه‌ای مثل پردیس‌های سینمایی و برنامه‌های بزرگ هستند.

به جرأت می‌توان گفت، طرح "پایان کوچه‌های خاکی" یوسفی نوید، در تمامی کوچه‌های نهاوند از معابر یک متری تا وسیع آسفالت‌گذاری شده تا جایی که برخی معابر صعب‌العبور را به‌دلیل سختی تردد ماشین‌آلات و دستگاه‌ها با فرغون حمل آسفالت شده است و اگر هم معبری مانده باشد یا کوچه‌هایی هست که خارج از محدوده شهر است یا هنوز شکل نگرفته است.

اجرای ۱۰۰هزارتن آسفالت در 3سال

به گفته شهردار نهاوند تا کنون ۱۰۰هزار تن در 3سال اخیر معادل ۳۰۰ میلیارد تومان در معابر شهری نهاوند آسفالت‌گذاری شده است.

این عملیات از بافت فرسوده و مرکزی شهر که بیش از ۴دهه در انتظار آسفالت بوده تا مناطق کم‌برخوردار شهر از شاطرآباد، گلشن، پای قلعه، شیخ منصور و تمام کوچه‌های صعب‌العبور اجرا شده است.

طرح محله‌ای آسفالت

طرح محله به محله که برای نخستین بار در نهاوند اجرا شده به ترتیب تمام محلات در پوشش این نهضت قرار گرفته و در نهایت هم در جامانده‌ها اجرایی شده است.

در نحوه اجرا هم با اولویت‌بندی کوچه‌های خاکی و نوارکشی که شامل محدوده‌های کنده‌کاری آب‌وفاضلاب یا گاز یا موارد مشابه بوده و مرحله سوم هم آسفالت کوچه‌های مضمل یا فرسوده که در حال خاکی شدن قرار داشته ،بوده است.

صفر تا صد تولید حمل پخش توسط شهرداری

از طرفی هم برای تأمین منابع درآمدی و  اینکه شهرداری بتواند همه این نیازها را تأمین اجرا کند، تمامی مراحل از تولید تا حمل وپخش آسفالت برعهده و توسط شهرداری انجام شده است.

 به این ترتیب که در مرحله پخش با فینیشر و دستگاه شهرداری اقدام کرده است و در کوچه‌های صعب‌العبور که امکان تردد دستگاه‌های شهرداری نبوده، با به‌کار گیری تیم پیمانکار و به‌صورت دستمزدی انجام شده است و این موضوع در مدیریت و کاهش هزینه‌ها برای شهرداری بسیار مؤثر و مثبت بوده است.

۳۳هزارتن آسفالت گذاری در ۷ماه

 به گفته شهردار نهاوند، از ابتدای امسال (اردیبهشت تا آبان) بیش از  ۳۳هزار تن آسفالت‌گذاری انجام شده است که در نهایت با توجه به رکورد اجرای آسفالت در 3سال اخیر به نسبت سال‌های گذشته، می‌توان گفت به ازای هر شهروند 3/1تن آسفالت اجرا شده است.

ساماندهی مسیر تردد زائرین با اجرای تفاهم‌نامه

اما با توجه به تفاهم‌نامه مشترک شهرداری با سازمان حمل ونقل برای آسفالت کمربندی با توجه با موقعیت کمربندی نهاوند و تردد زائران عتبات عالیات و ضرورت آسفالت این محور با اختصاص10میلیارد تومان آسفالت حدود ۷هزار تن آسفالت‌گذاری انجام شده است.

همچنین بلوارهای کربلا، شهید سلیمانی، ورزش، ترکمان، شهید سلگی و حتی معابر و شریان‌های اصلی هم مناسب‌سازی و آسفالت شده است.

مهمتر این موضوع که با توجه به این که بخش عمده قیری هم که دریافت شده رایگان بوده، شهرداری را در اجرای وعده و عملیات آسفالت‌گذاری حمایت و کمک قابل توجهی کرد.

مدیریت هزینه و شفاف‌سازی

به گفته یوسفی نوید، از آنجا که در کارخانه آسفالت شهرداری باسکول ۶۰ تنی نصب شده و تمامی محصولات که قرار است خارج یا وارد شود با باسکول توزیع می‌شود، این موضوع در اجرای شفافیت مالی و مدیریت مصالح اقدام قابل توجهی است.

الگوی مدیریت در مصرف آب

اما باتوجه به اینکه برای تولید آسفالت، ماسه شکسته کوهی خریداری کردیم هم کیفیت آسفالت را افزایش دادیم هم در مصرف آب صرفه‌جویی می شود، زیرا که  وقتی مصالح کوهی نیازی به شست‌وشو ندارد و هم در هزینه‌ها مدیریت می‌شود که انتظار می‌رود این اقدامات با توجه به موضوع بحران آب و ضرورت صرفه‌جویی با تغییر الگوی مصرف، الگوبرداری شود.

پیمانکاران بومی و در دسترس

از دیگر موضوعات مهمی که در در اجرای آسفالت‌گذاری، توسط یوسفی نوید مدنظر بوده است، استفاده از تمامی ظرفیت‌های بومی است که  فقط از ظرفیت پیمانکاران نهاوندی استفاده و گردش اقتصادی و مالی هم در شهر نهاوند رونق و اشتغال هم جان می‌گیرد.

آن روی آسفالت در مناطق کم‌برخوردار

این آسفالت‌گذاری‌ها در برخی مناطق که از نظر امکانات ضعیف بوده، در کنار ایجاد و راه‌اندازی فضای سبز و پارک‌ها به‌ویژه در محدوده شهرک امیرکبیر و ساختمان‌های باروداب، موقعیتی امن و با امکانات برای خانواده‌ها و فرزندانشان در منطقه ایجاد کرده که رضایت خانواده‌ها و اهالی حاکی از موفق بودن عملکرد در این محدوده علاوه بر افزایش کیفیت زندگی در این منطقه بوده است.

 





بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com