مجمع سالیانه هیأت کونگفو و هنرهای رزمی استان همدان با حضور رئیس فدراسیون و مدیرکل ورزش و جوانان استان، مسئولان کمیتههای هیأت و متوليان هیأتهای شهرستانی برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ما، در این مجمع که در مجموعه ورزشی ملت همدان برگزار شد، با بررسی فعالیتها و برنامههای یک سال اخیر کونگفو، گزارش مالی این هیأت توسط ابراهیم قاسمی رئیس هیأت ارائه شد و برنامه آینده این هیأت نیز مورد تصویب اعضای مجمع قرار گرفت.
مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان در این مجمع گفت: همدان یکی از قطبهای کونگ فو و ورزشهای رزمی محسوب میشود و جمع زیادی از نسل جوان در این استان مشغول به فعالیت در رشتههای مختلف رزمی هستند. رسول منعم با تأکید بر اینکه کونگفو یکی از رشتههای پر مخاطب استان محسوب میشود، افزود: امیدوارم با پیگیریهای مجدانه فدراسیون و کمیته ملی المپیک این ورزش رزمی فرصت حضور در المپیک را پيدا کند و ورزشکاران شایسته آن مجال بیشتری برای بروز توانمندیهای خود داشته باشند. وی بیان کرد: رشته کونگفو به عنوان یک رشته فعال نقش بسیار مهمی در توسعه ورزش همگانی استان دارد که این امر کار هیأت را دوچندان ميكند. استان همدان آماده میزبانی اردوهای تیم ملی، مسابقات مختلف کشوری و همچنین دورههای آموزشی در سطوح بالا را دارد و تلاش میكند با استفاده از ظرفیت انسانی خود ورزش را در شهرستانها توسعه دهد.
منعم با ابراز تأسف از اینکه برخی هیأتها، مجامع سالیانه را خود برگزار نمیکنند گفت: این امر در نهایت موجب زیان برای آن رشته میشود چراکه برگزاری مجامع سالیانه از وظایف قانونی هیأتهای ورزشی است.
مدیرکل ورزش و جوانان همدان با یادآوری محدودیتهای مالی وزارت ورزش و جوانان در سال 94 بیان کرد: بر خلاف این مشکلات ورزش استان در چند سال گذشته و 6 ماهه نخست امسال عملکرد خوبی داشته است.
صحبتهاي رئيس در مجمع ساليانه همدان
رئيس فدراسيون كونگفو اما در مجمع ساليانه هیأت همدان گفت: استان همدان یکی از مناطق اثرگذار در کشور است و خوشحالیم که اتحاد خوبی ميان مدیرکل و رئیس هیأت كونگفو استان وجود دارد.
رضا حيدري بیان كرد: مديركل ورزش همدان از مدیران جوان کشور محسوب میشود که در کنار رئيس هیأت كونگفو که از افتخارات اين ورزش است توانستهاند مجموعه خوبی را برای موفقیت کونگفو استان رقم بزنند.
وي در ادامه گفت: روزی که به فدراسیون پا گذاشتم با هجمهای از بدهیها و شکایات روبهرو بودیم که بعضی از آنها در نهایت منجر به برداشتهای مالی از حساب فدراسیون و بروز برخی تحریمها و محدودیتها شده بود. حيدري حمایتهای وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک را در برونرفت کونگ فو از بنبستهای گذشته بسیار مهم دانست و افزود: برگزاری منظم مسابقات کشوری، لیگهای بانوان و آقایان و حضور تیم ملی در مسابقات جهانی آلمان و روسیه از مهمترین اتفاقات 2 سال اخیر کونگفو بوده است.
شايد ورزش رزمي به نام ايران ثبت شود
رئيس فدراسيون كونگفو با اشاره به میزبانی موفقیتآمیز مسابقات قهرمانی آسیا در قصر شیرین گفت: برخلاف وقوع حوادثی چون فاجعه منا و برخی سنگاندازیهای کشورها، این مسابقات با حضور نمایندگان رسمی ۲۵ کشور برگزار شد و بازخورد بسیار خوبی در سطح آسیا و جهان داشت.
وی در ادامه بیان كرد: ثبت نکردن یک ورزش با نام ایران با توجه به توانمندی و حضور چشمگیر آن در عرصه بینالمللی جای تأسف بسیاری است. رئيس فدراسيون كونگفو افزود: در حال حاضر با حمایت وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک کار برای ثبت ورزش رزمی به نام کشورمان در عرصه جهانی آغاز شده و انتظار میرود در آینده نزدیک شاهد تحقق آن باشیم.
وی گفت: متأسفانه امروز در بعضی ورزشهای وارداتی فرد ابتدا باید سجده و سپس رقصهای موزون و پس از آن به مسابقه بپردازد که این امر یک فرهنگ نامطلوب و در واقع شبیخون فرهنگی است. باید در این حوزه هوشیارانه گام برداشته شود. حیدری افزود: در این راستا هم برنامهریزیهای لازم صورت گرفته است و همچنین گامهای ارزندهای برای آگاهسازی ورزشکاران برداشته شده است. ورزش ایران تاکنون رشته ورزشی خاصی را به نام ایران در مجامع بینالمللی ورزشی ثبت نکرده و کونگفو این ظرفیت را دارد که ورزش خاص ایرانی را در مجامع بینالمللی ثبت کند.
وي بيان كرد: برای معرفی کونگ فو در مجامع بینالمللی برنامهریزی کردهایم و برگزاری مسابقات آسیایی در قصر شیرین با وجود مخالفتهای مختلف با استقبال ورزشکاران کشورهای مختلف همراه شد .
حیدری گفت: در همین راستا ابتدا باید فدراسیون آسیایی تشکیل میدادیم که به ياري خدا این کار عملی شد و مجمع آن را نیز برگزار کردیم. در این مجمع 26 کشور حضور داشتند و به عضویت این فدراسیون آسیایی کونگ فو درآمدند که کار اصلی این کشورها توسعه این ورزش ایرانی در کشورهای خودشان است.
وی در ادامه مدالآوری کونگفو در بازیهای آسیایی را به نفع ورزش کشور دانست و افزود: تعدادی از ورزشها در کشور با میلیاردها ریال هزینه تنها یکی 2 مدال در سطح بینالمللی کسب میکنند در حالی که رشته کونگ فو با کمترین اعتبارات، بیشترین مدالها را کسب میکند. رئيس فدراسيون كونگفو در پايان با تأکید بر اینکه اعتبار خود را برای احیاي این ورزش گذاشته است، گفت: روزی که به این فدراسیون آمدم گفتم برای ارتقاي کونگ فو آمدهام و امروز میتوان اعلام کرد که کونگفو کشورمان احیا شده است و خوني تازه در کالبد آن جریان پیدا کرده است.