1403-11-211403-12-01bool(false) 1403-11-211403-12-01bool(false) بانک‌ها به دنبال منابع برای پرداخت تسهیلات اشتغالزایی باشند همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : چهارشنبه ، 1 اسفند 1403

Today : Wed, February 19, 2025




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  135856 تاریخ انتشار:  1402-09-22 - 10:12 تعداد بازدید:  159
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

فرماندار کبودراهنگ:
بانک‌ها به دنبال منابع برای پرداخت تسهیلات اشتغالزایی باشند

مادستان


کبودراهنگ -اکرم حمیدی خبرنگار همدان پیام: بانک ها به دنبال منابع برای پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ویژه مشاغل خانگی و روستایی باشندتا از مشکلات مردم کاسته شود.

فرماندار کبودراهنگ در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری  این  شهرستان اظهار داشت: بنیاد علوی در شهرستان کبودراهنگ بیش از ۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای اشتغالزایی پرداخت نموده است  با عنایت به اینکه سهمیه ۱۰ میلیاردی داشتند با نظر مساعد مسئول بنیاد استان و تعامل همکاران در شهرستان  ۱۰میلیارد نیز به صورت شناور جذب کرده اند.

مسلم غلامی افزود بانک‌های عامل باید بموقع تسهیلات اشتغالزایی را پرداخت کنند و طبق قانون حداقل‌ها در بحث تضامین رعایت شود و پرونده هایی که هنوز پرداخت نشده اند تلاش و پیگیری شود تا هر چه زودتر واریز شود.

وی ادامه‌داد مسئولان و دستگاه‌های اجرایی شهرستان در بحث زنبورداری کمک کنند تولید عسل و تولید زنبور، حمایت‌های همه جانبه‌ی دستگاه‌های مربوطه‌ را می‌طلبد  ۹۰ هزار هکتار منابع بکر برای زنبور داری موجود است آن هم با گونه‌های گیاهی برای پرورش زنبور، که مساعد این کار است.

غلامی  افزود: روستا‌های ویان و کردآباد در عرصه تولید، اشتغال و اقتصاد کشور نمونه هستند و باید در اعطای تسهیلات به کارآفرینان تسریع شود.

فرماندار کبودراهنگ همچنین بر پرداخت تسهیلات به مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی و پرداخت تسهیلات مسکن محرومین تأکید کرد و افزود: همه دستگاه‌ها باید تعهد اشتغال خود را انجام دهند و اشتغال ایجاد شده حقیقی باشد.

مدیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی  شهرستان کبودراهنگ هم گفت: تعهد اشتغال امسال این شهرستان  یک هزار و ۹۴۲ نفر است که تاکنون بیش از ۹۲ درصد، شامل هزار و ۷۹۴ نفر در سامانه رصد ثبت شده است.

حمیدرضا عاشوری افزود: شهرستان کبودراهنگ در پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی با پرداخت بیش از ۱۰ میلیارد تومان برای ۱۱۱ طرح، رتبه دوم استان را دارد.

وی همچنین از پرداخت بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات تبصره ۱۶ و ۱۸ برای ۹۶۰ طرح خبر داد.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com