یک روز برای جشنواره شیره‌پزی مانیزان کم است همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : چهارشنبه ، 29 فروردين 1403

Today : Wed, April 17, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * 1402، مهار تورم و رشد تولید
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  125747 تاریخ انتشار:  1401-05-24 - 12:19 تعداد بازدید:  115
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

یک روز برای جشنواره شیره‌پزی مانیزان کم است

مادستان


 ملایر - سحر یوسفی-خبرنگار همدان پیام: افزایش تعداد روزهای برگزاری جشنواره شیره پزی مانیزان منجر به حضور و ماندگاری بیشتر گردشگر می شود .

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همدان در جمع خبرنگاران با اشاره به وقفه ایی که به علت کرونا در برگزاری جشنواره شیره پزی مانیزان بوجود آمد ، گفت : یکی از مهمترین رویدادهای استان جشنواره مانیزان است که به آن تأکید داریم و امسال حتما برگزار می شود .
علی مالمیر بیان کرد : علاقمندیم زمان این جشنواره از یک روز به چند روز افزایش یابد .
وی افزود : اگر برگزاری جشنواره منجر به حضور و ماندگاری بیشتر گردشگر نشود و برون ده اقتصادی نداشته باشد ناقص است .  مالمیر تأکید کرد : این مهم نیازمند مشارکت جامعه محلی روستای مانیزان و بخش دره جوزان است تا جشنواره پربارتر برگزار شود .  مالمیر در باره طولانی شدن مرمت یخدان میرفتاح گفت : پس از انجام کارشناسی متوجه شدیم ساقه و پی ساختمان دارای ایرادات اساسی است بنابراین تقویت و اصلاح ساقه و پی را در دستور کار قرار دادیم در نتیجه  هزینه مرمت بنا با توجه به عدم  استحکام پی سازه چند برابر شد .
وی با بیان اینکه تا کنون بیش از یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هزینه کردیم ،خاطرنشان کرد : از طریق ملی و استانی دنبال دریافت اعتبار و احیای طاق یخدان هستیم.
رئیس میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری ملایر نیز در این نشست درباره خانه منصوری گفت : این عمارت با ۲۷۰۰ مترمربع مساحت و ۴۰۰ متر عرض متعلق به مرحوم عبدالصمد منصوری است که طبقه نخست آن با طاق‌های ضربی و خشتی در اواخر دوران قاجار و طبقه دوم در عصر پهلوی ساخته شده است .
ابراهیم جلیلی افزود : میراث فرهنگی از سال ۱۳۸۰ که این اثر ثبت ملی شده است تا سال ۱۳۹۰ در بحث مرمت و تأمین اعتبار برای تملک انجام داده اما در سال ۱۳۹۰ این اثر با پیگیری وراث و حکم دیوان عدالت اداری از فهرست آثار ملی خارج شد.
وی اضافه کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته برای تملک خانه منصوری، این ملک سال گذشته توسط شهرداری تملک و تعیین تکلیف شد .
جلیلی تأکید کرد : ثبت مجدد و مرمت عمارت در اولویت میراث فرهنگی است که در تلاشیم به سرانجام برسد.
وی در بخش دیگری از سخنانش بیان کرد : حمام مظاهری اثری واجد ارزش برای ثبت ملی است در این راستا مقدمات طرح تهیه و به وزارتخانه ارسال شده است و پس از ثبت ملی مرمت آن با مشارکت بخش خصوصی و وزراتخانه انجام می شود.
جلیلی همچنین درباره تکمیل نشدن مرمت حمام بلور ایمانی گفت : بخش عمده ایی از  حمام توسط حسن زندبگله خریداری شده که به دلیل اختلافاتی که با اداره اوقاف و دیگر مالکان وجود دارد و با مرمت بیشتر آن ، ارزش افزوده بیشتری نصیب دیگر مالکان می شود و برای زندبگله هزینه بیشتری دارد ، نیمه تمام مانده است .
وی در پایان با اشاره به اینکه هر جا مشارکت بیشتری انجام شود برای تخصیص اعتبار در اولویت قرار می گیرد ، افزود : حمام خزینه ایی علمدار علیا و زورخانه بابک در سال جاری مرمت و بازسازی شدند .


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com