پایانه مسافربری نهاوند و مطالبات زمین مانده آن ۱۰سالی میشود که نتوانسته است از سرمایهگذار گرفته تا مردم و مسئولان را راضی نگه دارد. این پایانه و نوع خدماتدهی آن به عنوان تنها ترمینال شهرستان، گلایهمندیهای زیادی را به سوی خود متمرکز کرده است.
تنها ترمینالی که در شهر توسط بخش خصوصی مدیریت میشود و با چالشهای متعددی هم دست وپنجه نرم میکند، حالا به گفته سرمایهگذار، اتوبوسهای فعال در آن از ۳۶ اتوبوس به ۱۱مورد کاهش یافته و در کنار آن هم نوع خدمات، فعالیت اتوبوسها، نیمه تعطیل شدن ترمینال و وجود مشکلات متعدد سبب شده است تا شورای ترافیک با حضور مدیرکل راه و شهرسازی استان به این موضوع بپردازد.
از ۳۶ دستگاه به۱۱مورد رسیدیم
اسماعیلی مدیر داخلی پایانه نهاوند میگوید: پایانه مسافر بری نهاوند پس از ۱۰سال هنوز در حد یک گاراژ است که اتوبوسها در آن مستقرند. و اتوبوس ها از ۳۶دستگاه به ۱۱مورد رسیده که اگر این طور پیش برویم همان باقیمانده هم نخواهد ماند.
حسنوند معاون شهردار نهاوند هم میگوید: برای حمایت از بخش خصوصی ترمینال قدیم شهر را تعطیل کردیم که رونق بگیرد اما همیشه کاسه کمبود و کاستی سر شهرداری شکسته است.
شهرداری میگوید: این نهاد وظیفه نظارت ندارد و راه و شهرسازی هم مدعی است از وظایفش یک مورد کم نگذاشته و از طرفی مسئولان پایانه هم از حمایت نشدن و رها شدن بخش خصوصی گلایهمندند.
سرمایهگذار؛ راننده اتوبوس هم شدم
سرمایهگذار نیز میگوید: همه زندگی و ملک خود را برای ساخت ترمینال در نهاوند هزینه کردم، مسئولان حمایت نمیکنند سنگاندازی هم میکنند. او کسی هم حاضر نیست در این ترمینال فعالیت کند!
سعید قوامی با بیان اینکه گاهی راننده اتوبوس شدم تا مردم معطل نمانند، ادامه داد: آب ترمینال تجاری حساب میشود، هزینه کرایه افزایش پیدا کرده و صدای همه بلند شد!
خودزنی نکنید، تکلیف پایانه مسافربری نهاوند روشن و تصمیم قانونی اعلام شود
نماینده مردم نهاوند با حضور در شورای ترافیک شهرستان گفت: ضعف در نظارتها سبب شده تا خدمات آن طور که باید ارائه نشود و هر کدام از طرفین توپ را به زمین دیگری بندازند.
با این حال تصور ما این است که نهاوند تنها شهری در کشور است که ترمینال آن با بخش خصوصی مدیریت میشود.
علیرضا نثاری تأکید کرد: موارد و مشکلات بسیاری از این پایانه توسط مردم برای ما ارسال و ساماندهی آن بهعنوان یک مطالبه مهم مطرح شده است.
به گفته نثاری، این ترمینال بخشی از آن مسافری بخشی هم تجاری است که تنها موقعیت مسافربری و خدمات این حوزه مشکل دارد و نیمه تعطیل و مردم ناراضی هستند ، اما مغازهها و قسمت تجاری آن فعال و مشغولند؟!
نماینده مردم نهاوند در مجلس گفت: اگر چه موقعیت سازه ترمینال کارشناسی نبود، اما حالا هزینهای شده نمیشود هدر داد یا مردم را از خدمات آن با بیتوجهی و رها کردن مشکلات آن، محروم کرد.
وی تصریح کرد: معتقدم با خودزنی و پاسکاری وظایف، فکر حل موضوع و رفع مشکل با راهکارهای قانونی در یک نشست تخصصی با حضور طرفین باشیم که اگر به نتیجه نرسید هم اعلام شود که تکلیف شهرستان در این باره روشن شود.
نثاری در بحث پروژههای نیمهکاره راه از جمله 3راهی فارسبان هم به اتمام کار پیش از پایان فصل کاری تأکید کرد.
برای ادامه پروژهها اعتبار میخواهیم
مدیرکل راه و شهرسازی استان در بحث سایر پروژههای راه هم میگوید: پروژههایی که انجام شده قابل توجه است اما برای ادامه برخی موارد نیاز به اعتبار داریم.
از جمله این پروژهها 3راهی فارسبان و پروژه شهرک فارسبان است.