15درصد مدارس استان تخریبی هستند همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : شنبه ، 1 ارديبهشت 1403

Today : Sat, April 20, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  128087 تاریخ انتشار:  1401-08-26 - 17:14 تعداد بازدید:  184
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

مدیرکل نوسازی مدارس همدان در همایش خیران مدرسه ساز بهار:
15درصد مدارس استان تخریبی هستند

مادستان

 
بهار _خبرنگار همدان پیام: بیست و پنجمین جشنواره خیران مدرسه ساز شهرستان بهار در تالار پذیرایی بهاران برگزار شد.

 مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان در این آئین حضور پررنگ و استقبال مردم از جشنواره را اثرگذار خواند و گفت: نقش مردم در پیروزی انقلاب، نگهداشت و دفاع از انقلاب در صحنه‌های مختلف انکارناپذیر است.

محمود نقوی اضافه کرد: دشمن با مشاهده حضور مردم در عرصه های مختلف به دنبال جدا کردن مردم از حاکمیت و ناامیدی و نارضایتی مردم است و به همین منظور فتنه هایی را دنبال می کند.

وی اظهار داشت: حضور مردم، همواره باعث استحکام و بقای انقلاب و پیشبرد اهداف انقلاب و خنثی‌سازی فتنه‌ ها شده است.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه سرمایه های انسانی در آموزش و پرورش تعلیم می شوند؛ با برنامه ریزی های دقیق و پیشبرد اهداف  آموزش و پرورش، آینده بهتری برای جامعه رقم خواهد خورد. وی با بیان اینکه دشمن با فشار و تحریم اقتصادی به دنبال مشکل سازی است، گفت: سعی دشمن بر کاهش نیروی انسانی در آموزش و پرورش و اعتبارات و حداقلی ساخت مدرسه و تجهیزات مورد نیاز مدارس است تا کیفیت آموزش و خروجی آموزش و پرورش کاهش یابد و جوانی در تراز نظام نباشد.

نقوی افزود: با تصویب سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و نقشه جامع علمی کشور جوانانی در تراز جمهوری اسلامی تربیت خواهد شد و برای رسیدن به اهداف سند و آماده کردن بهترین فضا و تجهیزات و نیروهای پرتوان، نیازمند کمک و حمایت خیرین هستیم.

 ۱۵ درصد از مدارس استان همدان تخریبی است

  سپس مدیرکل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان همدان بر ضرورت استفاده از ظرفیت خیرین تأکید کرد و گفت: علیرغم اینکه دولت سالانه اعتبارات خاصی برای فضاهای آموزشی پیش بینی می کند ولی به دلیل تراکم دانش آموزی و یا مدارس تخریبی نیاز به مدرسه سازی محسوس است و برای رفع نیاز استفاده از ظرفیت خیرین ضروری است.

حمید شیرازیانی اضافه کرد: در سطح استان همدان ۲۶۰۰ مدرسه دایر است که ۱۵ درصد از مدارس تخریبی و ۳۰ درصد قابلیت مقاوم سازی دارند و ۵۵‌درصد جزء مدارس مستحکم مطابق با استانداردها و ضوابط فنی هستند.

وی از برگزاری بیست و چهارمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان همدان خبر داد و گفت: این همایش امروز در سالن استانداری با حضور ۴۵۰ نفر از خیرین برگزار خواهد شد و اسفندماه امسال نیز جشنواره‌ متمکنین، متنفذین و معتمدین با حضور چهره های فرهنگی، اقتصادی و هنری همدان در اردوگاه شهید باهنر تهران برگزار می شود تا ما بتوانیم از ظرفیت خیرین استفاده کنیم.

وی اظهار داشت: استان همدان ۹۰۰ خیر حقیقی و حقوقی دارد که از این شمار ۲۴۶ نفر در ساخت و ساز مدارس و الباقی با اهدای زمین و مستغلات، پول نقد، مصالح و تجهیزات کمک کردند.

شیرازیانی ادامه داد: ۳۴۹ مدرسه در قالب ۲۱۴۸‌کلاس با زیربنای ۲۵۶ هزار متر مربع در سطح استان همدان توسط خیرین ساخته شده و تحویل آموزش و پرورش شده است.

وی با بیان اینکه ۳۱ درصد مدارس جدیدالاحداث توسط خیرین مدرسه ساز در سطح استان همدان احداث شده، گفت: رشد اعتباری در یک سال گذشته بالغ بر ۳۱ درصد بوده که توسط خیرین تعهد شده است. شیرازیانی به رویکرد دولت در مدرسه‌سازی اشاره کرد و گفت: در صورت اجرای پروژه مدرسه سازی در شهرها با ۵۰ درصد آورده خیری و در روستاها با ۳۰ درصد آورده خیری، مابقی از منابع دولتی تکمیل خواهد شد و با کمک خیرین می توانیم از این ظرفیت استفاده کنیم.

وی اعلام کرد: در سال گذشته ۶۰ میلیارد تومان تعهد خیرین محقق شده و در حال حاضر ۹۲ پروژه عمرانی خیری در سطح استان به صورت مشارکتی و خیری در قالب ۴۹۱ کلاس درس و تعهد ۱۱۵‌میلیارد تومان توسط خیرین مدرسه ساز در دست اجرا است.

وی شهرستان بهار را پیشرو در امر مدرسه سازی برشمرد و گفت: در شهرستان بهار ۱۵ خیر صرفا مدرسه ساز و ۷ خیر با اهدای زمین و مستغلات کمک کردند و تاکنون ۱۳ فضای آموزشی، فرهنگی و ورزشی با ۵۵ کلاس درس در ۷ هزار و ۹۰۰ متر مربع و هزینه‌کرد ۹ میلیارد تومانی در شهرستان بهار ساخته شده است و ۵ پروژه مشارکتی با ۳۳‌کلاس درس و زیربنایی بالغ بر ۵۷۶۵ متر مربع با تعهد ۱۰ میلیارد تومان با مشارکت خیرین مدرسه ساز در حال اجراست که برای تکمیل پروژه ها به  ۲۰ میلیارد تومان اعتبار دولتی نیاز است.

وی تصریح کرد: برای تکمیل پروژه های نیمه تمام از جمله مدارس روستاهای سیمین و وهنان، خیرین شهرستان سهم آوری داشته باشند تا دولت بتواند برای تکمیل اقدام نماید.

 گسترش کار خیر، به برکت وجود خیرین است

 در ادامه فرماندار شهرستان بهار، مجمع خیرین مدرسه ساز را یکی از بزرگترین تشکل ها در کشور دانست و گفت: این مجمع اقدامات خوبی انجام داده و در ۲۵ سال گذشته بیش از ۲۰ درصد مدارس کشور به همت خیرین ساخته شده که این کار باعث تقویت آموزش و کیفیت بخشی آموزشی خواهد شد.

روح ا... نباتی اضافه کرد: کار خیرین مانند شغل معلمی است که انسان را بصیر و علم، دانش و درک را افزایش می دهد. وی تأکید کرد: گسترش کار خیر و فرهنگ مدرسه سازی در کشور به برکت وجود خیرین است و خیرین با کمک خود در سال های اخیر در پیشبرد اهداف نظام تعلیم و تربیت اسلامی پشتیبانی کرده‌اند.وی ادامه داد: اقدامات خیرین بسیاری از دل ها را روشن و بسیاری از انسانها را از جهالت بیرون خواهد آورد و ارزش والای عمل نیک خیرین در نزد پروردگار محفوظ است.

وی به اتفاقات اخیر کشور اشاره کرد و گفت: منشاء بسیاری از اغتشاشات اخیر، ناآگاهی و جهل دانش‌آموزان و نوجوانان و جوانان بوده است که ما وظیفه برطرف کردن شبهات سطحی و کم عمق آنان را بر عهده داریم.

 پرداختن به امر تعلیم و تربیت مستلزم نوسازی فضاهای آموزشی است

 سپس سرپرست آموزش و پرورش شهرستان بهار گفت: استفاده از ظرفیت خیرین در توسعه کشور و گسترش عدالت آموزشی و ارتقای شاخص های آموزش و پرورش تأثیر گذار است زیرا پرداختن به امر تعلیم و تربیت مستلزم نوسازی فضاهای آموزشی است.

حسین فیض الهی افزود: در شهرستان بهار به کمک خیرین اقدامات خوبی صورت گرفته ولی در باب فضاهای آموزشی کمبودهایی احساس می شود.

وی اضافه کرد: محوری ترین هدف در بخش عمران آموزش و پرورش تکمیل پروژه های نیمه تمام است که خیرین محترم باید یاری گر دولت در این زمینه باشند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر در شهرک فرهنگیان بهار مشکل فضای آموزشی وجود دارد و دانش آموزان در کلاس هایی با تراکم بالا حضور دارند که مشکلات بسیاری به بار آورده است.

وی ادامه داد: شهرک فرهنگیان بهار نیازمند احداث دو فضای آموزشی است که پروژه ۱۲ کلاسه شهرک فرهنگیان از محل طرح برکت کلنگ زنی شده و پس از گذشت دو سال در مرحله فونداسیون باقی مانده است که امیدواریم در روند ساخت این مدرسه تسریع شود.

وی ادامه داد: یکی از مراکز مهم و مورد توجه خیرین، احداث مراکز علمی و پژوهشی و پژوهش‌سرای دانش آموزی است که با توجه به فرسوده بودن پژوهش سرای دانش آموزی شهرستان بهار، نیازمند تخریب و بازسازی است که کمک خیرین را می طلبد.


وی به پروژه های مورد نیاز شهرستان بهار اشاره کرد و گفت: آموزشگاه ۹ کلاسه فاطمیه سیمین، ۳ کلاسه مولوی میهمله علیا، ۱۲ کلاسه مسکن مهر، ۹ کلاسه متوسطه اول قدس، ۱۲ کلاسه ابتدائی محبی، نیازمند تخریب و بازسازی است.

حسین فیض الهی افزود: آموزشگاه ۱۴ کلاسه علیزاده، آموزشگاه ۱۲ کلاسه بنیاد برکت، شهید آقامحمدی، ۴ کلاسه حضرت رقیه (س)، ۹ کلاسه حضرت فاطمه (س)، ۳ کلاسه یاسر، استخر دانش آموزی و زمین چمن مصنوعی از جمله پروژه‌های نیمه‌تمام هستند که برای تکمیل اعتبار نیاز دارند.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com