جانشین فرمانده انتظامی استان همدان گفت که بروز اختلاف خانوادگی بین یک زوج منجر به قتل زن جوان در منطقه اعتمادیه شهر همدان شد.
رضا زارعی در گفتوگو با ایرنا، گفت: با اعلام گزارش یک فقره قتل به مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰، تیم ویژه بررسی صحنه جرم در محل حاضر و به بررسی ابعاد و زوایای این موضوع پرداختند.
وی افزود: براساس نتایج حاصله از شواهد و مدارک موجود و همچنین اعترافات، مرد جوانی به علت اختلاف خانوادگی، همسر خود را با ضربات چاقو به قتل رسانده و پس از قتل همسرش موضوع را به برادر خود اطلاع میدهد.
جانشین فرماندهی انتظامی استان همدان با بیان اینکه صحنه قتل با حضور مقتول و عوامل و کارشناسان مربوطه بازسازی شد، گفت: مهمترین علت بروز این قبیل حوادث، ناتوانی افراد در کنترل خشم است.
به گفته وی، قاتل پس از تشکیل پرونده، تحویل مرجع قضائی شد.
زارعی درباره آخرین وضعیت پرونده قتل شهرک فرهنگیان نیز افزود: قاتل بلافاصله شناسایی و تیمهای پلیس با استفاده از راهکارها و شگردهای خاص سرنخهایی به دست آوردند و تلاش برای دستگیری فرد قاتل همچنان ادامه دارد.