برنامه ويژه همداني‌ها در نمايشگاه مطبوعات همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : پنجشنبه ، 9 فروردين 1403

Today : Thu, March 28, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * 1402، مهار تورم و رشد تولید
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  82989 تاریخ انتشار:  1396-08-09 - 05:45 تعداد بازدید:  416
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

برنامه ويژه همداني‌ها در نمايشگاه مطبوعات

نویسنده : اعظم اسلامی خواه

مادستان

■ استاندار: قول مي‌دهم با تمام وجود براي توسعه استان دل بسوزانم

چهارمين روز از بيست‌وسومين نمايشگاه سراسري مطبوعات به برگزاري مراسم «روز همدان» اختصاص يافت. اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان در اين دوره از نمايشگاه نيز روزي را به معرفي همدان با حضور مسئولان استاني، كشوري و خبرنگاران اختصاص داد تا از فرصت استفاده كنند و نقش مطبوعات محلي در توسعه استان را هم بررسي كنند.
استاندار همدان در اين مراسم گفت: رسانه‌ها و صاحبان قلم چشم بينا، گوش شنوا و زبان گوياي مردم هستند، بنابراين اگر قلم رسانه نباشد، فساد جامعه را فرا مي‌گيرد و جامعه دچار آسيب مي‌شود.
محمدناصر نيكبخت افزود: اگر مردم به اين نتيجه برسند كه رسانه‌اي نقد منصفانه ندارد و حقيقت را طور ديگري وانمود مي‌كند، مردم آن قلم را آلوده مي‌بينند و اگر قلمي آلوده معرفي شود، جامعه آسيب مي‌بيند.
وي بيان كرد: دولت تدبيرو اميد به نقد رسانه احترام قائل مي‌شود به همين جهت در استان اعلام كردم كه هيچ مديري حق شكايت از رسانه‌ها را ندارد و هر زماني هم كه لازم شد خودم در موارد خاص وارد شدم اما رسانه‌ها هم بايد حد خودشان را نگه دارند و از انصاف خارج نشوند.
استاندار گفت: استان خصوصيات بسيار ارزنده‌اي دارد ولي براي توسعه به يك كمك نياز دارد كه آنهم فقط از دست و زبان رسانه‌ها برمي‌آيد.
وي ادامه داد: استان همدان نياز به سرمايه‌گذاري دارد كه شما بايد سرمايه‌گذاران را تشويق به حضور در همدان كنيد.
نيكبخت گفت: همدان بجز دريا همه خصوصيات براي سرمايه‌گذاري را دارد. در واقع اين استان ميداني براي رقابت در سرمايه‌گذاري است.
وي اظهار كرد: ما به قلم رسانه نياز داريم و بدون همكاري رسانه‌ها توسعه مناسب در استان صورت نمي‌گيرد، شما هم نقد كنيد اما نقدها هدايت‌كننده باشد.نيكبخت گفت: نقد جلوي فساد را مي‌گيرد اما دوستان هم سعي كنند يكديگر را تخريب نكنند.
وي افزود: رسانه‌ها به توسعه استان، دلگرم كردن مردم و ايجاد اعتماد در جامعه كمك مي‌كنند.
نيكبخت بيان كرد: ما به كمك رسانه‌ها مي‌توانيم آن سرمايه‌گذاري كه حق استان است را در همان‌جا انجام دهيم. چنانكه در دولت تدبيرواميد 8 هزار و 600 ميليارد تومان توسط بخش خصوصي در همدان سرمايه‌گذاري شد.
وي در ادامه سخنانش گفت: آبان‌ماه سال آينده 180 كشور اعم از رئيس‌جمهور و شخصيت‌هاي ديگرشان به همدان سفر خواهند كرد.
استاندار ادامه داد: اجراي شوراي گردشگري نيز در بين كشورها به ايران اختصاص يافت كه همدان به عنوان استاني كه در آن، اين شورا برگزار مي‌شود، انتخاب شد. نيكبخت در پايان سخنانش گفت: قول مي‌دهم كه با تمام وجودم براي توسعه همدان دل مي‌سوزانم و همدان را از خودم هم عزيزتر بدانم.
مدیرکل محیط زیست استان همدان  هم گفت: كشور از بحران‌ها و معضلات متعدد زيست‌محيطي رنج مي‌برد كه همه اين مشكلات ريشه در كم‌آگاهي و اطلاعات از محيط زيست دارد.
محمدرضا محمدي افزود: سازوكارهاي مختلفي براي حل اين مشكلات در پيش گرفتيم كه ارتقاي آگاهي عمومي مردم نسبت به موضوع محيط زيست از جمله آنهاست.
وي بيان كرد: در اين زمينه نقش رسانه‌ها بسيار پررنگ است و با اينكه همه رسانه‌ها به موضوع محيط زيست مي‌پردازند اما انتظار داريم توجه بيشتري به اين موضوع داشته باشند و بخش ويژه‌اي در رسانه‌ها براي اين موضوع اختصاص بدهند؛ زيرا در حال حاضر رسانه‌اي كه كمتر به محيط زيست توجه كند، با تقاضاي مردم مواجه مي‌شود.
 به دنبال نظام جامع رسانه هستيم
نماينده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت: در حال حاضر كميسيون فرهنگي مجلس به دنبال نظام جامع رسانه‌ است؛ زيرا اين خلأ را احساس مي‌كنيم.
احد آزاديخواه افزود: خبرنگاران بايد نظام‌نامه مدون داشته باشند.
وي بيان كرد: در شرايط كنوني فضايي براي رسانه‌ها باز است و ديدگاه‌ها و گرايش‌هاي مختلف اظهارنظرهايشان را مي‌كنند اما به دنبال اين هستيم كه از ظرفيت مطبوعات نهايت استفاده برده شود.
آزاديخواه ادامه داد: اگر نشريات بتوانند فرهنگ سرمايه‌گذاري را در استان جا بيندازند، كمك فراواني به توسعه استان كرده‌اند.
نماينده مردم نهاوند در مجلس شوراي اسلامي هم گفت: آنچه كه موجب شده يك جامعه اسلامي شود اين است كه افراداحساس كنند به تناسب مسئوليتشان مورد پايش و اندازه‌گيري هستند كه يكي از اركان تأثيرگذار اعتلاي اين زمينه رسانه‌ها هستند.
حسن بهرام‌نيا افزود: همه مسئولان بايد احساس كنند كه در اتاق شيشه‌اي قرار گرفته‌اند كه درجه اتاق شيشه‌اي متناسب با مسئوليتشان است.
مديركل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي استان هم گفت: در زمان پهلوي 52 نشريه در استان همدان فعال بود كه در حال حاضر تعداد آنها به 107 نشريه فعال رسيده است.
 فاضل عبادي افزود: در حوزه مطبوعات همدان جزو استان‌هاي فعال و پيشرو در كشور محسوب مي‌شود.
مديرمسئول روزنامه همدان‌پيام نيز گفت: يكي از الگوهاي توسعه هر جوامعي ترسيم مثلث است كه ضلعي از آن نقش حاكميت است، ضلع ديگر نقش مردم و يك ضلع آن نقش رسانه‌ها است که موجب تسهيل اين ارتباط است.
نصرت‌ا... طاقتي‌احسن افزود: آنچه كه مورد  گلایه از رسانه‌هاي كشور است، اين است كه آن گوشه از مثلث كه نقش رسانه در توسعه را دربر مي‌گيرد هنوز نتوانسته جايگاه والا و ارزشمند خود را كسب كند.
وي گفت: از موضوع گردش آزاد اطلاعات گرفته تا پاسخگويي‌هاي مبهم يا پاسخگونبودن كه در بين برخي مسئولان وجود دارد، همواره مانعي شده كه توسعه به طور كامل شكل نگيرد.
طاقتي‌احسن ادامه داد: با توجه به اينكه استان همدان توانسته رتبه روزنامه‌خواني خود را رتبه  از23 كشور به رتبه 17 برساند و با وجود 3 روزنامه در همدان اميدواريم كه اين رتبه را تا 5 سال آينده به رتبه 12 برسانيم. انتظار بر اين است كه نقش رسانه‌ها به صورت راهبردي تعريف و مورد توجه قرار بگيرد.
وي اظهار كرد: چون معتقد هستيم كه توسعه فرهنگي به عنوان مادر توسعه در هر كشوري مورد توجه است و اگر ما بخواهيم توسعه صورت بگيرد، ناگزير به توسعه فرهنگي هستيم. بنابراين نقش رسانه‌ها نيز بايد كاربردي و راهبردي در استان تعريف شود.



بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com