1403-01-251403-02-04bool(false) مشروط می توانند فعالیت کنند همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : سه شنبه ، 4 ارديبهشت 1403

Today : Tue, April 23, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  124633 تاریخ انتشار:  1401-04-12 - 11:25 تعداد بازدید:  194
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

معاون منطقه لشگردر:
مشروط می توانند فعالیت کنند

مادستان

 معدن سرمک از منطقه حفاظت شده لشگردر ملایر تفکیک نشده است و حتی در دستور کار هم نیست.
معاون محیط طبیعی اداره‌کل حفاظت محیط زیست استان همدان اعلام کرد: در مجموعه مناطق حفاظت شده استان معادن "سرمک"، "باباعلی" و "شن و ماسه مسلم آباد" را داریم که سابقه طولانی تری از منطقه تحت حفاظت محیط زیست دارند و در سال های دور وجود داشته و به واسطه آن و حقوق مکتسبه و قوانین که تقدم تأخر دارند، به طور قانونی می توانند به شرط و شروطی ادامه فعالیت دهند.
مهدی صفی‌خانی در گفت‌وگو با ایسنا، مطرح کرد: این معادن ضمن رعایت چارچوب ها و اخذ مجوزها از سوی اداره کل حفاظت محیط زیست و سازمان صنعت، معدن و تجارت، در حال فعالیت هستند، چالش ما در حوزه معادن بیشتر این است که رفع تعارض فعالیت معدنی با امر حفاظت چگونه انجام شود؟
صفی‌خانی بیان کرد: نمی توان برای حفظ زیستگاه های متعلق به محیط زیست هر کاری کنیم، در هر صورت بنا به هر علتی نیاز و برنامه های کشور می طلبد که محدوده های معدنی واگذار شود و باید حقوق مکتسبه و اشتغال معدن دار را محترم بشماریم اما باید در چارچوب حفاظت محیط زیست و رعایت ضوابط امر برداشت مواد معدنی صورت بگیرد.
وی با تأکید بر اینکه باید برداشت معدنی منطبق و هم راستا با حفظ محیط زیست شود، اظهار کرد: یکسری معادن بنا به دلایل مختلف از سوی دستگاه متولی مجوز دریافت کرده اند اما با توجه به اینکه مجوز زیست محیطی نگرفته اند با انجام مکاتبات با دستگاه متوالی، در فاز عملیات اجرایی اجازه فعالیت معدنی را نمی دهیم و محکم ایستاده ایم.
معاون محیط طبیعی اداره کل محیط زیست همدان با اعلام اینکه تعداد این معادن که دو، سه مورد هم بیشتر نیستند، جلوی کارشان گرفته شده است، خاطرنشان کرد: این موضوع طبیعتاً ابعاد حقوقی دارد که باید پیگیری شود، حال یا حق به دستگاه متولی یعنی سازمان صمت داده می شود یا محیط زیست.
وی یادآور شد: این دست معادن که سابقه قدیمی ندارند و به هیچ وجه اجازه فعالیت از محیط زیست نگرفته اند، مجوزهایشان از نظر ما باطل است و اجازه قانونی ندارند و تا زمانی که نتوانند ما را مجاب کنند اجازه فعالیت نخواهیم داد.
صفی‌خانی با اشاره به اینکه باید این معادن رعایت الزامات محیط زیست را داشته باشند، مطرح کرد: دو دستگاه اداره کل منابع طبیعی و سازمان صمت نباید اجازه برداشت غیرمجاز و حق تصرف اراضی ملی را بدهند و آن چیزی که براساس قانون ما می توانیم اقدام به جلوگیری از فعالیت کنیم معادنی بوده که تحت مدیریت محیط زیست است.
وی درباره معادن پایین دست سد اکباتان و آسیب های زیست محیطی وارده به محیط زیست منطقه اعلام کرد: در این منطقه از بُعد آلودگی بحثی باشد وارد می شویم اما در زمینه دخل و تصرف منابع طبیعی باید برخورد کند و اقدام قانونی انجام دهد و در زمینه برداشت غیرقانونی سازمان صمت متولی است. صفی‌خانی درباره اینکه سال ۹۷ قرار بود مجوز معدن کاری در منطقه حفاظت شده آلموبلاغ باطل شود، آیا انجام شد؟ پاسخ داد: تاکنون دستگاه متولی اقدامی در این راستا نکرده است اما ما همچنان مُصر هستیم و اجازه فعالیت ندادیم.
وی درباره خبر منتشره در سال ۹۷ مبنی بر انتزاع معدن سرمک از منطقه حفاظت شده لشگردر ملایر نیز گفت: همچنین اتفاقی نیفتاده است و حتی در دستور کار هم نیست.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com