اواخر آذرماه خبر فروش و تعطیلی پاتوق فرهنگی نهاوندیها «مجموعه فرهنگی هنری علیمرادیان» در میرداماد تهران و حسرتی ناتمام و حالا هم به شماره افتادن نبض استادیوم علیمرادیان در بلوار ورزش و تخریب و سرقت تجهیزات ، امکانات و داشتههایی که سالها برای بهدست آوردن آنها ورزشکاران و خیّر نامآور شهرستان حسین علیمرادیان ،تلاش کرد.
میراث بیبرکت ۴ دولت برای ورزش نهاوند
به بهانه سفر وزیر ورزش به نهاوند گریزی خواهیم زد به وضعیت فعلی این مجموعه و البته پروژههایی که از دهه ۸۰ دقیقاً پس ازگذشت ۴ دولت هنوز در شهرستان بلاتکلیف و نیمه کاره مانده است.
سال ۷۴ با ۳ میلیاردتومان توسط محمدحسین علیمرادیان احداث شد
مجموعه ورزشی علیمرادیان نهاوند، سال ۷۴ با ۳ میلیاردتومان اعتبار توسط شخص خیری به نام محمدحسین علیمرادیان در زمینی به مساحت ۱۴ هکتار احداث و دارای سالن سر پوشیده استاندارد ۶ هزار نفری و ورزشگاه ۱۵ هزار نفری، سالنهای ورزشی، استخر، خوابگاه و خانهکشتی و دیگر امکانات ورزشی است.
پایگاه المپیک غرب کشور خوابگاه کبوترهاشد!
اما در بحث مجموعه علیمرادیان که ۱۲سال پیش از بیرق اداره ورزش خارج و دیری نپایید که تجهیزات و امکاناتش به تخریب رسید و با وجود اینکه این مجموعه در دهه ۸۰پایگاه المپیک غرب کشور بود و میزبان بازیهای مختلف بود ، اما اواخر این دهه بهدلیل متقبل نشدن هزینههای نگهداری ، کمیته از این عنوان شانه خالی کرد و نام المپیک از سردر مجموعه برداشته شد و مجموعه مجدد به حسین علیمرادیان تحویل داده شد!
از ۴ پروژه مجموعه ویرانی بر جای ماند!
از طرفی۴پروژه اداره ورزش هم از جمله سالن کشتی شهید برزویی، استخر، خوابگاه و سالن باستانی را اداره ورزش احداث کرد و به مجموعه افزود اگر چه سالن باستانی بدون تجهیزات و هنوز به دلیل بدهی به پیمانکار افتتاح نشده است، خانه کشتی هم که با وجود آسیبهای جدی و تخریب تجهیزاتش قفل و تعطیل است، استخر هم به لانه ومحل فضله کبوترها دچار و سرنوشتی بهتر از باقی موارد در انتظار آن نبود، اما خوابگاه بینالمللی مجموعه هم که گاهی خبر سرقت تجهیزاتش رسانهای میشد و برخی هم تکذیب میکردند حالا جز ویرانهای از آن چیزی باقی نماندهاست.
تعطیلی پایگاه المپیک۳۲نفر را بیکار کرد
۱۳سال پيش پايگاه المپيك غرب كشور در نهاوند به علت تمديد نشدن قرارداد كميته ملي المپيك تعطيل و حدود 32 كارمند و كارگر اين مجموعه ورزشي اخراج شدند و به گفته خودشان حقوق، مزايا و حق بيمه به آنها تعلق نگرفت. از آن زمان تا کنون آن مجموعه با عظمت فقط به عنوان يك مجموعه ورزشي در شهرستان و به صورت خصوصي و با نام "مجموعه ورزشي عليمراديان" اداره ميشود. این مجموعه داراي سالن سرپوشيده استاندارد 6 هزار نفري و استاديوم 15 هزار نفری ، استخر، زمینچمن، سالن فوتسال، پینگپنگ، بدنسازی و خوابگاه، سالن کشتی، سالن ورزشهای باستانی و….مجهزترین مجموعه در غرب کشور بود که بر طبل ویرانی آن در سایه بی توجهیها کوفته شد.
به اسکیت بازها به بهانه تخریب کفپوش اجازه تمرین ندادند اما نمایشگاه مبل شد!
سال گذشته اسکیت بازهای شهرستان به قصد استفاده از فضای مجموعه مراجعه کردند که مسئولین مجموعه با اعلام اینکه کفپوشها آسیب میبیند اجازه کار به ورزشکاران ندادند!
اماحالا مجموعه بزرگ علیمرادیان در بلوار ورزش نهاوند در سایه بی نظارتی مسئولین به محل نمایشگاه مبل یافتآباد تهران تبدیل شده است!! وکفپوشها هم یقینا به گمان آنها آسیب نخواهد دید!
۲سال گذشته اوج بی نظارتیها
پیش از این در دوران مدیرکل سابق وعده بازگشت آن به مجموعه اداره ورزش مطرح اما به نتیجه نرسید که چندی پیش حقیقی مدیرکل ورزش و جوانان استان هم در باره این مجموعه گفت: باتوجه به بیمیلی حاج حسین علیمرادیان مبنی بر نگهداری این مجموعه، هیأت دولت سال گذشته آن را به وزارت ورزش و جوانان واگذار کرد که در ۲ سال گذشته نظارت لازم صورت نگرفته است.
احیای ورزش نهاوند ۱۰۰میلیارد اعتبار میخواهد
رئیس اداره ورزش نهاوند از نیاز ۱۰۰میلیاردی برای ساماندهی پروژههای عمرانی ورزشی در نهاوند خبر داد و گفت: اگر این پروژهها با توجه به قدمتی که دارند تعیین تکلیف نشوند یقیناً باقی ماندههای آنها هم از بین خواهد رفت.
تلاش برای بازگشت علیمرادیان به بیرق دولت
سلیمان جوانمردی با اشاره به نشستهای متعدد با فرماندار ومعاونت سیاسی مدیرکل ورزش استان و متولیان حوزه ورزش، تعیین تکلیف مجموعه ورزشی علیمرادیان را از اولویتهای حوزه ورزش عنوان کرد که قرار است پس از سالها بینظارتی و رها شدگی مجدد به زیر مجموعه اداره ورزش و دولت بازگردد تا بلکه دولت بتواند با برنامهریزی و اقداماتی، این مجموعه بزرگ را احیا، حفظ و به سالهای رونق بازگرداند.