چهارباغ سماق تویسرکان به عنوان یک پروژه تفریحی توریستی با حضور مسئولان شهرستان و جمع زیادی از مردم تویسرکان با برگزاری برنامههای جانبی در سالن الغدیر افتتاح شد.
به گفته شهردار تویسرکان، با توجه به خدمات و امکانات ایجاد شده و برنامههایی که در دستور کار است در آینده تویسرکان مقصد گردشگری خوبی برای مردم از سراسر کشور خواهد شد.
محمد حسینپور بااشاره به اینکه این شهرستان یک باغ شهر و بهشت پیدای کشور است، افزود: تویسرکان در یک نعمت خدادادی غرق است که این موضوع میطلبد که ملایریها به عنوان یک مطالبهگر حتی از همسایههای خود هم شهری زیبا را مطالبه کنند.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه تویسرکان به عنوان شهری جهانی معروف شده است کسی اجازه ساخت وساز غیرمجاز و قطع درختان را ندارد.
وی ادامه داد: پروژههای خوبی در شهرستان در یکسال گذشته افتتاح شده است که چهار باغ هم یکی از نمونههای بارز آن است.
شهردار تویسرکان با اشاره به افتتاح بزرگترین آبشار مصنوعی غرب کشور در تویسرکان ادامه داد: در شهرستان پروژههایی را در دستورکار داریم که لایق این مردم باشد.
حسینپور بیان کرد: در دریاچه مادر همه نوع بازی برای سنین مختلف در نظر گرفته شده است.
وی خاطر نشان کرد: 7مهرماه ایستگاه آتشنشانی دیگری را برای خدمت به مردم شهر ایجاد خواهیم کرد.
شهردار تویسرکان بیان کرد: مردم برای زندگی در شهر عوارض پرداخت میکنند، لذا امانتدار خوبی برای مردم خواهم بود و تلاش خواهم کرد که با سرعت پروژهها پیش برود.
وی در خصوص چهار باغ نیز گفت: چمن رولی که در این منطقه درست شده، سیما و موقعیت این منطقه را تحویل بخشیده است و با ایجاد فضای گلکاری بینظیر و متنوع، صندلیهایی که در کشور کمنظیر میباشد صحنههای بدیعی از مبلمان شهری در تویسرکان ایجاد شده است.
حسین پور وجه تسمیه این نامگذاری را هم اینچنین تشریح کرد و گفت: با توجه به اینکه سماق یکی از اصلیترین سوغاتیهای باغشهر تویسرکان به شمار میرود و اینکه سماق خاصیتهای درمانی و خاصی دارد و از مهمترین مزیتهای آن میتوان به ارزش مداوایی و دارویی آن اشاره کرد، از طرفی هم از آنجا که ارزش مصرف این ماده خوراکی مغفول مانده و نیاز به معرفی داشت، مجموعه شهرداری تویسرکان تصمیم گرفت که برای نخستین بار مکانی را به همین عنوان نامگذاری کند.
شهردار تویسرکان با بیان اینکه برای این پروژه و برند مهم برنامهریزی ویژهای انجام شده و این کار با 2هدف انجام شد، گفت: نخست اینکه برندسازی سماق در حوزه کشوری و بینالمللی عملی شود و در گام بعدی هم سماق هم در کنار گردو با قیمت مناسب در جشنوارههای پیشرو در تویسرکان عرضه شود.
شهردار تویسرکان همچنین درباره موقعیت اجرای این پروژه هم گفت: مکان چهارباغ سماق به خاطر رهاشدهگی سیمایی نامناسب ایجاد کرده بود و نیاز به تبدیل به احسن شدن داشت.
حسینپور گفت: با ایده و برنامهای که برای این مکان در نظر گرفته شد و با همکاری اعضای شورا شهر، هماکنون به مکانی آباد و فضایی جدید و بکر گردشگری تبدیل شده است.
حسینپور با بیان برای ساخت این بلوار تاکنون اعتباری در حدود 6میلیارد تومان هزینه شده است، از دیگر هدف اجرای این پروژه را ایجاد مکانی مناسب برای گذران اوقات فراغت، ورزش، پیادهروی و افزایش نشاط اجتماعی عنوان کرد که از طرحهای اثربخش عمرانی شهری در تویسرکان محسوب میشود.
به گفته شهردار تویسرکان این پروژه باتوجه به ایجاد سیستم آبیاری هوشمند و نوین بهصورت مکانیزه بوده و نیازی به آبیاری مانند غرقآبی، تانکر و کارگر ندارد و به محض فعال شدن سیستم هوشمند، کل چهار باغ بهصورت هوشمند آبیاری میشود.
وی از همراهی اعضای شورای شهر تقدیر کرد و گفت: این همراهی و همبستگی توسعه شهر را سبب شده است که امیدوارم کارها همچنان رو به جلو باشد.
در ادامه این مراسم نیز خورشیدخانی مراسم فرماندار تویسرکان هم بااشاره به خدمات دولت از همراهی مردم در اجرای پروژهها تقدیر کرد.