1403-01-201403-01-30bool(false) امسال100 نفر را جذب کردیم همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : پنجشنبه ، 30 فروردين 1403

Today : Thu, April 18, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  123352 تاریخ انتشار:  1401-02-04 - 07:00 تعداد بازدید:  128
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

رئیس نهضت و سواد آموزی:
امسال100 نفر را جذب کردیم

مادستان

 رزن_محیا حق‌وردی‌لو_خبرنگار همدان پیام: در شورای آموزش و پرورش شهرستان رزن رئیس نهضت و سوادآموزی این شهرستان با بیان مطلی فوق گفت: در حال حاضر ۲۸ کلاس سواد آموزی در روستاهای امتلر، هریان، ینگی‌قلعه، فارسجین، نوار، آب‌باریک، خمیگان، ماهنیان، امیرآباد، وهنده، جربانلو، ساریجلو و ورقستان دایر است، همچنین دو مرکز یادگیری محلی به مرکزیت روستای امتلر و هریان دایر است که هر کدام ۵۰ سوادآموز را دارند.
حسن تراکمه افزود: علاوه بر سواد آموزی مهارت‌های آموزش خانواده، مهارت‌های فرزند پروری، سبک زندگی اسلامی و سالم، مقابله با کرونا، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، امداد و نجات و خیاطی آموزش داده می‌شود.
 وی یکی از دغدغه‌های این حوزه را پالایش اطلاعات دانست و خاطرنشان کرد: پالایش اطلاعات بی‌سوادان و باسوادان پالایش درستی نیست، چراکه بر اساس سرشماری ۹۵ انجام شده است.
تراکمه ادامه داد: ۹۰۰ نفر در پالایش، آمار بیسوادان است؛ اما اطلاعات دقیقی از این افراد نداشتیم که امسال از طریق مدیران مدارس توانستیم حدوداً ۲۱۶ نفر را پالایش و میزان سواد آنان را بسنجیم‌.
تراکمه عنوان کرد: در پالایش اطلاعات یک عده بیسواد واقعی داریم که به دلایل متعدد بی سواد هستند و یک عده ادعای بی سوادی می کنند.
وی از نفرات جذب شده به نهضت سواد آموزی خبر داد و گفت: امسال توانستیم ۱۰۰ نفر را در دوره انتقال، ۷۰ نفر را در دوره تحکیم و ۱۰۰ نفر را در دوره سوادآموزی جذب کنیم، که حدود ۲۷۰ نفر بی‌سواد و کم‌سواد واقعی بودند.
وی با عنوان اینکه هدف سوادآموزی ایجاد اشتغال پایدار و مهارت آموزی است گفت: از ادارات مربوطه انتظار داریم که طبق دستورات ابلاغ شده مربیان رایگان را در اختیار اداره سوادآموزی قرار دهند تا این اداره بتواند به نحو احسن فعالیت‌های خود را انجام دهد.
رئیس نهضت سوادآموزی شهرستان رزن از اهداف و محورهای اساسی فعالیت اداره سوادآموزی خبر داد و گفت: جذب و شناسایی سواد آموز که شامل افراد بی‌سواد و کم‌سواد ۱۰ تا ۴۹ سال، نگهداشت و آموزش مهارت‌های اساسی زندگی و مهارت‌های فنی و حرفه‌ای، پالایش میزان سواد و خارج نمودن از لیست بی‌سوادان از جمله مهم‌ترین اهداف این مجموعه است‌.
تراکمه خاطرنشان کرد: شبکه بهداشت و درمان، دهیاری و اعضای شورای اسلامی شهر و روستا، پایگاه‌های بسیج روستا و شهر، روحانیون و مبلغین مساجد، کمیته امداد امام خمینی و جهاد کشاورزی اداراتی هستند که در جذب و شناسایی افراد بی‌سواد و باسواد بسیار کمک کننده هستند.
وی با بیان اینکه یکی از اهداف و برنامه‌ ‌های اداره نهضت و سواد آموزی ایجاد اشتغال پایدار است بیان کرد: هلال احمر، بهزیستی، فنی و حرفه‌ای، اداره صمت، سپاه، کمیته امداد، سازمان تبلیغات اسلامی و جهاد کشاورزی در نگهداشت و آموزش مهارت‌های اساسی و مهارت‌های فنی حرفه‌ای جهت ایجاد اشتغال پایدار بسیار مثمرثمر هستند.
رئیس آموزش و پرورش شهرستان رزن با عنوان اینکه بیشترین آسیب در دوران کرونا به دانش آموزان وارد شده است، گفت: دانش آموزان در دوران شیوع ویروس کرونا بدون آمادگی و درست نبودن زیرساخت‌ها وارد فضای مجازی شدند تا فضای شاد ایجاد و بخش کوچکی از مشکلات برطرف شد.
 علی عباسی محبوب با اشاره به اینکه در این زمان خانواده‌ها بسیار مثمرثمر بودند، افزود: اختلال در یادگیری کیفیت آموزشی و تربیتی، افزایش فقر یادگیری و ترک تحصیل به دلیل مشکلات اقتصادی، افزایش کودکان کار، عدم یادگیری صحیح و درست دانش آموزان در فضای مجازی، افزایش آسیب‌های فضای مجازی، آسیب به جسم و روح دانش‌آموزان، انزاع طلبی، اختلال در هویت یابی، اعتیاد به فضای مجازی، پرخاشگری دانش آموزان، عدم نظارت مستقیم معلمان و خانواده‌ها بر تعلیم و تربیت دانش آموزان، عدم حضور دانش آموزان در کلاس مجازی، عدم برگزاری مراسمات مختلف بخشی از آسیب‌های فضای مجازی بوده‌است‌.
 وی مهمترین آسیب در آموزش مجازی را برهم زدن الگوی خواب، تغذیه و رشد دانست و خاطرنشان کرد: از ۱۴ فروردین ماه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، آموزش کلیه پایه‌ها به صورت حضوری شد.
 رئیس آموزش و پرورش شهرستان رزن از اقدامات انجام شده برای امتحانات خرداد ماه خبر داد و گفت: در این مدت کوتاه اقدامات خوبی جهت جبران و تسریع یادگیری در دوران کرونا انجام شده است.
عباسی عنوان کرد: اعتکاف علمی در مدارس دبیرستان در ایام نوروز یکی از عامل های اصلی موفقیت دانش آموزان شهرستان رزن در کنکور سراسری است؛ همچنین استفاده از خیرین و جهادگران آموزشی، استفاده از دانشجو معلمان جهادی، برگزاری کلاس‌های تقویتی در ایام نوروز، برگزاری کلاس‌های جبرانی برای دروس پایه، استفاده از نمونه سوال‌های امتحانی پرتکرار و آزمون‌های شبیه ساز، استفاده از روانشناسان مجرب شهرستانی، استانی و کشوری، ارسال مشاوره تحصیلی به مدارس بخشی از اقدامات برای آمادگی دانش آموزان بوده است.
وی ادامه داد: برگزاری مراسمات مختلف، اقامه نماز جماعت در مدارس از دیگر برنامه‌ها است؛ همچنین حضور امام جمعه، فرماندار و مسئولین شهرستان در مدارس موجب دلگرمی معلمان و دانش‌آموزان بود.
رئیس آموزش و پرورش شهرستان رزن کمبود تجهیزات و امکانات را دغدغه اصلی مدارس دانست و گفت: با توجه به حضوری شدن مدارس با کمبودهایی مانند میز و نمیکت روبه رو هستیم که امیدواریم امکانات لازم را مسئولین تدارک ببینند تا آموزش حضوری به نحو احسن صورت بگیرد.
علی عباسی محبوب  یکی از اهداف را عملیاتی کردن سند تحول بنیادین دانست و افزود: آموزش و پرورش بعنوان محیط یادگیری در فرایند تعلیم و تربیت نقش مهمی دارد که در این راستا فضاهای آموزشی و ورزشی به عنوان یکی از محیط‌های تربیتی در ارتقای سلامت دانش‌آموزان مثمرثمر هستند، به همین دلیل با پیگیری‌های صورت گرفته، طرح شهید سلیمانی در رزن که با احداث دو زمین چمن مصنوعی همراه است پیش بینی شده که ما انتظار داریم هر چه سریع‌تر این طرح افتتاح شود.
وی بیان کرد: طبق تبصره ۹ بند (د) به آموزش و پرورش جهت بهینه سازی بخشی از فضای آموزشی و ورزشی اجازه داده شده است که تجاری سازی را انجام دهد؛ دو مدرسه عفاف و توحید در بلوار آیت الله شوندی ظرفیت خوبی را برای ایجاد مغازه‌های تجاری دارند.
رئیس آموزش و پرورش شهرستان رزن از افزایش بودجه در دولت جدید خبر داد و گفت: با توجه به کمبود بودجه در این مجموعه خوشبختانه در دولت جدید بودجه آموزش و پرورش افزایش یافته اما امیدواریم با تجاری شدن بخشی از این فضاها نیازی به بودجه دولتی نداشته باشیم.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان رزن در این جلسه از عدم رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در مدارس روستایی خبر داد و گفت: رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در مدارس بسیار پایین است؛ در کلاس سیستم تهویه هوا و رعایت فاصله گذاری اجتماعی انجام شده، اما در زنگ‌های تفریح شاهد عدم رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی هستیم که از مدیران مدارس تقاضا داریم نظارت خود را چند برابر افزایش دهند.
فرماندار شهرستان رزن گفت: تمام کشورهای توسعه یافته ابتدا فرهنگ کشور خود را احیا کرده سپس آموزش و پرورش را در راس قرار داده‌اند؛ اگر خانواده و جامعه با آموزش و پرورش همراه شوند توسعه یافتگی افزایش می‌یابد.
 علی اصغر غفاری آثار افزود: در ۶ سال گذشته ۳۰ نفر پزشک و نخبه از شهرستان رزن تحویل جامعه داده شده که این را مدیون معلمانی هستیم که در ایام تعطیلات نوروز به صورت جهادی پای کار بوده اند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: علیرغم مسائل، سند تحول را امضا کرده و با جدیت پیگیر تامین اعتبار هستیم؛ همچنین در خصوص تعاونی زمین آموزش و پرورش پیگیر هستیم که امیدواریم با کمک شما هر چه سریع‌تر این مسئله برطرف شود.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com