اخبار کوتاه مادستان 2762 همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 31 فروردين 1403

Today : Fri, April 19, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  74233 تاریخ انتشار:  1395-08-03 - 05:45 تعداد بازدید:  130
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

اخبار کوتاه مادستان 2762

مادستان

انجام 165 عملیات امدادونجات در آتش‌نشانی مریانج

  امسال 165 عملیات امدادونجات در آتش‌نشانی مریانج انجام شد.
شهردار مریانج در گفت‌وگو با فارس با اشاره به عملیات آتش‌نشانی در 7 ماهه امسال در این شهر، گفت: 129 مورد اطفای حریق و 36 مورد امدادونجات در ایستگاه آتش‌نشانی مریانج ثبت شده است. محسن معصوم‌علیزاده ادامه داد: در این مدت نیروهای آتش‌نشان شهرداری مریانج به 129 عملیات اطفای حریق اعزام شدند که از این تعداد، 94 مورد آن غیرعمد و 35 مورد نیز عمدی تشخیص داده شده است. وی گفت: این تعداد عملیات نسبت به 6 ماه نخست سال قبل با رشد تقریبی 3 برابری مواجه شده است.
معصوم‌علیزاده بیان کرد: 36 عملیات امدادونجات در 7 ماهه سال جاری برای این ایستگاه ثبت شده است که 34 مورد غیرعمد و 2 مورد عمدی بوده است.
شهردار مریانج عمده موارد اطفای حریق و همچنین امدادونجات را مربوط به عملیات‌های برون شهری دانست و افزود: در این مدت تعداد 75 عملیات برون‌شهری، 51 مورد درون‌شهری و 38 مورد روستایی ثبت شده است.
شهردار مریانج اظهار کرد: متأسفانه آمار عملیات‌های ما هر سال با رشد 3 برابری مواجه می‌شود و این زنگ خطری است که باید مسئولان امر نسبت به آگاهی مردم اقدام کنند.



اجرای پروژه‌های عمرانی توسط جهادگران بسیجی در کمشاله
 اردوهای جهادی برای انجام پروژه‌های عمرانی و اقدامات فرهنگی توسط جهادگران بسیجی در روستای محروم کمشاله اسدآباد برگزار شد.
مسئول گروه جهادی شهدای کمشاله در گفت‌وگو با خبرگزاری بسیج با اشاره به حضور خود در بیش از 17 اردوی جهادی در طول سال‌های گذشته، گفت: روستای کمشاله که از محرومیت بالا رنج می‌برد در بخش چهاردولی اسدآباد قرار دارد و 40 خانوار در آن زندگی می‌کنند که حدود 230 نفر جمعیت دارد.
مسعود روحی‌حیدر افزود: با نیازسنجی که صورت گرفت، به این نتیجه رسیدیم که در حوزه‌های عمرانی، آموزشی، فرهنگی و ورزشی در روستا فعالیت داشته باشیم.
وی بیان کرد: روستای کمشاله یک منبع آب داشت که ساخت آن به قبل از انقلاب برمی‌گشت و در این مدت هم بسیار خراب شده بود؛ اما با این حال مردم از آن آب استفاده می‌کردند که با اعضای گروه تصمیم گرفتیم در نخستین اقدام این منبع آب را نوسازی کنیم.
روحی‌حیدر با اشاره وضعیت نابسامان مدرسه 12 فروردین روستای کمشاله گفت: این مدرسه 6 کلاس داشت که هیچکدام قابلیت استفاده را نداشت؛ اما دانش‌آموزان برای تحصیل مجبور بودند در یکی از کلاس‌ها حضور پیدا کنند که آن هم از وضع خوبی برخوردار نبود؛ با همت جهادگران 3 کلاس مدرسه تعمیر و مرمت شد.
وی با اشاره به دیگر فعالیت‌های عمرانی این گروه، اظهار داشت: همچنین چشمه‌ای در وسط روستا وجود داشت که آب آن به هدر می‌رفت؛ با ساخت یک استخر ضمن کنترل آبی که از این چشمه جوشش پیدا می‌کرد، آب مورد نیاز برای زمین‌های کشاورزی، مصرف دام و طیور و... فراهم شد.
مسئول گروه جهادی شهدای کمشاله افزود: تیغه‌کشی راه روستا که 15 سال پیش انجام شده و به دلیل تردد خراب شده بود؛ از دیگر اقدامات عمرانی گروه جهادی شهدای کمشاله بود.

صدور 143 هزار تن کالا از طریق گمرک ملایر
 در نیمه نخست امسال 143 هزار تن کالا از طریق گمرک ملایر صادر شده است.
سرپرست گمرک ملایر در گفت‌وگو با فارس با اشاره به صدور سالانه بیش از 300 هزار تن محصول صادراتی از طریق گمرک ملایر گفت: این محصولات به بیش از 20 کشور صادر می‌شود.
علی مرآتی از رشد 98 درصدی صادرات کالا از طریق گمرک ملایر در نیمه نخست امسال نسبت به مدت مشابه خبر داد و افزود: در این مدت 143 هزار تن انواع کالا از گمرک ملایر صادر شده است.
وی ارزش دلاری این کالاها را 22 میلیون و 291 هزار دلار و ارزش ریالی آن را 685 میلیارد ریال برشمرد و تصریح کرد: میزان صادرات کالا از نظر دلاری 39 درصد و از نظر ریالی هم 48 درصد رشد داشته است.
مرآتی بیان کرد: انواع کشمش، لبنیات، کلینیکر، سیمان، پارافین جامد، وازلین صنعتی و بهداشتی، ترشیجات، خیارشور و... صادر شده که بیشترین میزان صادرات مربوط به کشمش بوده است.
وی خاطرنشان کرد: محصولات ملایر به کشورهای عراق، اردن، کویت، قزاقستان، لبنان، عمان، پاکستان، ارمنستان، سوریه، اتریش، چک، آلمان، اسپانیا، رومانی، اسلواکی و اوکراین صادر شده است.



عملیات ساماندهی «گردنه برزول» رو به اتمام است
 عملیات ساماندهی «گردنه برزول» شهرستان نهاوند رو به اتمام است.
فرماندار نهاوند در حاشیه بازدید از عملیات راه‌سازی «گردنه برزول» که از نقاط حادثه‌خیز نهاوند به شمار می رود، گفت: عملیات زیرسازی این محور به پایان رسیده و از امروز عملیات قیرپاشی و آسفالت گردنه برزول آغاز شده است.
به گزارش مهر، کریم حمیدوند با بیان اینکه این گردنه حادثه‌خیز یکی از مهمترین محورهای مواصلاتی ۳ بخش گیان، خزل و مرکزی شهرستان نهاوند است، افزود: عملیات خاک‌برداری، تعریض و زیرسازی این مسیر انجام‌شده و تاکنون رقمی افزون بر یک میلیارد تومان برای آن هزینه شده است.
وی اظهار کرد: برای تعریض و ساماندهی «گردنه برزول» نهاوند به طول یک کیلومتر 4 هزار و ۵۰۰ تن بیس و 8 هزار تن خاک جابه‌جا شده و 3 هزار و ۵۰۰ تن ساب بیس در مسیر ایجاد شده است.
حمیدوند با اشاره به اینکه پیگیر جذب اعتبار از محل رفع نقاط حادثه‌خیز برای ایجاد روشنایی در این گردنه هستیم، گفت: این محور با توجه به اینکه محوری مواصلاتی برای بسیاری از روستاهای بخش زرین‌ دشت، خزل و کیان است و روزانه ترددهای بسیار در آن صورت می‌گیرد، از رانندگان خواهشمندیم با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی‌ورانندگی به کاهش تصادفات جاده‌ای کمک کنند.

بازديد مديران ستادي استانداري از کبودراهنگ
 به دنبال بازديدهاي دوره‌اي، مديرکل امور اداري و مالي به همراه ذي‌حساب و رئيس مرکز برنامه‌ريزي، نوسازي و توسعه فناوري اطلاعات استانداري، از فرمانداري کبودراهنگ و بخشداري‌هاي تابعه بازديد کردند. بازدیدی که در جريان موضوعات مربوط به مشکلات نيروي انساني، وضعيت بودجه، آخرين اقدامات براي اعتبارات تملک دارایی، مسائل مالي، موانع توسعه و برخي امور شهرستان قرار گرفتند.
احسان قنبري، فرماندار کبودراهنگ در اين ديدار درباره مسائل رفاهي، پرسنلي، آموزش کارکنان و تبديل وضعيت کارکنان قراردادي به پيماني با مديرکل اداري و مالي استانداري گفت‌وگو و هم‌انديشي کرد.
مديرکل اداري و مالي استانداري همدان هم در اين بازديد بر حرکت به سمت تحول و پويايي براي بهتر شدن تأکيد کرد.
سيد محمدرضا ميرصفدري گفت: براي بهتر شدن و انجام درست مأموريت‌ها و وظايف، بايد از حالت سکون و ايستايي فاصله گرفت و به سمت تحول و پويايي حرکت کرد.
وي با قدرداني از زحمات همه کساني که در هر دوره‌اي خدمتي و يا مسئوليتي در فرمانداري کبودراهنگ و بخشداري‌هاي تابعه داشته‌اند، افزود: فرمانداري در اداره و پيشبرد امور اجرايي شهرستان نقش محوري دارد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری، ميرصفدري ادامه داد: رسيدن به نقطه تعادل و ثبات در کل مجموعه‌هاي اداري، هدف مهمي است که برنامه‌ريزي و سياستگذاري لازم براي نيل به آن بايد در استانداري انجام شود. بخشداران بخش شيرين‌سو، گل‌تپه و مرکزي هم گزارشي از وضعيت بخشداري، امکانات، مباحث مالي، امور پرسنلي و نيازهاي بخشداري ارائه دادند.
همچنین همکاران بخشداري هم ضمن بيان برخي مشکلات در حوزه کاري و اداري پيشنهاداتي براي ارتقای انگيزه کارکنان و توجه بيشتر به نقاط محروم و دورافتاده استان ارائه کردند.

کمین مرگ در مسیر بزرگراه اسدآباد
 وجود 15 دوربرگردان غیراستاندارد در مسیر بزرگراه کربلا، این محور را بسیار حادثه‌خیز و ناامن کرده است که هر لحظه بوی مرگ می‌دهد. فرماندار اسدآباد در حاشیه بازدید از بزرگراه کربلا در گفت‌وگو با ایرنا گفت: در 2 هفته گذشته دو موتورسوار در این مسیر تصادف کرده و جان خود را از دست داده‌اند.
مسعود بکایی افزود: این دوربرگردان‌ها توسط رانندگان و اهالی روستاهای اطراف برای سهولت تردد انجام شده است که همه آنها غیرمجاز و فاقد استانداردهای لازم هستند.
وی با اشاره به اهمیت حفظ ایمنی بزرگراه کربلا بیان کرد: 3 دوربرگردان اصولی و استاندارد باید در این مسیر احداث شود و اهالی روستاهای مجاور بویژه جنت‌آباد و خسروآباد بیشترین همکاری و مشارکت را باید داشته باشند. فرماندار اسدآباد بیان کرد: کمبود علائم راهنمایی و هشداردهنده در مسیر دوربرگردان، نبود چراغ روشنایی، وجود دوربرگردان‌های غیرمجاز و سرعت‌گیرهای غیراستاندارد، هر سال باعث بروز تصادف‌های فوتی و جرحی بی‎شماری در مسیر بزرگراه کربلا می‌شود.

پیش‌بینی برداشت 40 هزار تن چغندرقند
در تویسرکان
 تویسرکان- خبرنگار همدان‌پیام: برداشت چغندرقند از مزارع تویسرکان از 20 مهرماه امسال آغاز شده است و هنوز ادامه دارد.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان تویسرکان در این‌باره گفت: کشاورزان تویسرکانی از 600 هکتار که زیر کشت محصول چغندر است، روزانه 500 تن برداشت می‌کنند.
مسعود اکبری بیان کرد: با توجه به بارش‌ها و سرمای سال گذشته، که مشکلاتی هنگام تحویل چغندرقندها به کارخانه قند همدان بر سر راه کشاورزان تویسرکانی به وجود آورده بود، خوشبختانه امسال با مشکلات سال گذشته روبه‌رو نیستیم و کشاورزان محصولات خود را به موقع تحویل کارخانه طرف قرارداد می‌دهند.

آب دغدغه اصلی روستاهای بهار
 یکی از دغدغه‌ها و مشکلات اصلی در برخی روستاهای شهرستان بهار آب است که کشاورزان باید به نحوه مصرف آن توجه جدی داشته باشند.
فرماندار بهار در بررسی مشکلات روستاهای روان- سنگ سفید و چوتاش از توابع بخش مرکزی شهرستان گفت: دولت برای مدیریت و مصرف بهینه آب بویژه در حوزه کشاورزی و روستاها خدمات و شرایط مناسبی همچون آبیاری تحت فشار برای رفاه حال کشاورزان قرار داده است.
محسن مرادی‌پناه ادامه داد: در اجرای این طرح آبیاری تحت فشار، 85 درصد اعتبارات مورد نیاز را دولت به صورت بلاعوض به کشاورزان پرداخت می کند و در این زمینه تاکنون در شهرستان بهار بیش از 30 میلیارد ریال جذب شده است. وی گفت: دولت خدمات ارزنده‌ای را در سطح روستاها داشته و خدمات باید فراگیر و گسترده‌تر باشد تا رضایت مردم جلب شود و با عمران و آبادانی روستاها از مهاجرت روستاییان جلوگیری شود و مسئولان هم باید منابع مالی را به صورت عادلانه توزیع کنند.
مرادی پناه افزود: اجرای نشدن کامل بهسازی در برخی از روستا ها، نبود آب لوله‌کشی و اجرا نشدن کامل بند انحرافی، نبود پل بین مزارع، لایروبی قنوات و نبود شانه خاکی تعویض شبکه انتقال آب در برخی روستا از مشکلات این شهرستان است.
به گفته وی، همچنین نبود سالن ورزشی، جابه‌جایی تیرهای برق و ضعف خدمات مخابراتی از دیگر مشکلات روستاییان است.
فرماندار بهار افزود: برای روستاها برنامه‌ریزی کوتاه، میان و بلندمدت پیش‌بینی شده و هدف اصلی توسعه روستاهاست تا از مهاجرت روستاییان به شهرها جلوگیری شود.
وی اظهار کرد: در دولت تدبیروامید به روستاها توجه شده و تمامی 70 روستای شهرستان دارای برق، گاز، راه آسفالته و تلفن خانگی است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com