نهاوند -خبرنگار همدانپیام: تاکنون در ۲۰ روستا، تأمین زمین مورد نیاز طرح نهضت ملی و جوانی جمعیت با همکاری منابع طبیعی در حال انجام است.
قطع به یقین با تأمین مسکن روستایی مهاجرت معکوس و جوانی جمعیت رخ خواهد داد .
آنچنان که مسئولان شهرستان نهاوند می گویند؛ تاکنون طرح هادی ۷۵ روستای شهرستان بازنگری شده و افق ده ساله ۹۴ روستا به اتمام رسیده است.
مدیر بنیاد مسکن نهاوند گفت: از 169روستای بالای ۲۰ خانوار این شهرستان، تاکنون اجرای طرح هادی در 138 روستا آغاز شده و در 15 روستا بهسازی نیز به اتمام رسیدهاست.
جلالوند بیان کرد: بهسازی 47 روستا هم نیمه تکمیل بوده و همچنین 31 روستا در انتظار بهسازی بنیاد مسکن است.
وی اضافه کرد: امیدواریم در آینده نزدیک با تخصیص اعتبارات بتوانیم جشن اتمام اجرای فاز نخست بهسازی را در 4 بخش شهرستان برگزار کنیم.
وی عملیات بهسازی را شامل ساماندهی گلزار شهدا، اجرای جوی جدول، کانال سنگی، پل بتنی، دیوار ساحلی، جدارهسازی، سنگ فرش معابر، جابهجایی شبکه برق، زیرسازی و آسفالت عنوان کرد.
مدیر بنیاد مسکن نهاوند گفت: تا به حال در 101 روستای این شهرستان عملیات آسفالتریزی انجام شده که سال گذشته در 23 روستا با مساحتی بالغ بر 164 هزار مترمربع و تناژی بالغ بر 24هزار تن انجام شد که تاکنون این حجم کار بیسابقه بود و رضایتمندی مردم را به همراه داشته است.
وی در ادامه بیان کرد: پارسال 64 پروژه عمرانی با 232 میلیارد ریال اعتبار در 47 روستا همچنین3هزارو500 مترطول جدولگذاری، 470 مترطول کانال سنگی، اجرا شد.
جلالوند افزود: از سال گذشته تاکنون از محل اعتبارات 82 پروژه عمرانی با 271میلیارد ریال اعتبار در 65 روستای این شهرستان در حال اجرا است.
وی ادامه داد: اجرای ۶۵هزار متر مربع آسفالت در ده روستا بالغ بر ده هزار تن انجام شده و 7 روستای دیگر نیز در حال انجام است و سایر پروژههای زیرسازی و ابنیه نیز در حال انجام است.
مدیر بنیاد مسکن نهاوند اظهار کرد: برای امسال پروژههای متعددی پیشبینی شده و منتظر تخصیص اعتبارات هستیم تا بتوانیم عملیات اجرایی این پروژهها را آغاز کنیم.
جلالوند گفت: برای پرداخت مطالبات پیمانکاران و آغاز عملیات اجرایی جدید در سالجاری بیش از صد میلیون تومان اعتبار تخصیص یافته نیاز داریم که امیدوارم با مساعدت نماینده و فرماندار توجه ویژهای به اعتبارات پروژههای این بنیاد شود .
وی شاخص اجرای طرح هادی در روستاهای نهاوند را 65 درصد اعلام کرد و گفت: در روستاهای نهاوند نسبت به شاخص کشوری که 62 درصد است نمره قابل قبولی داریم.
جلالوند به حوزه صدور سند مالکیت نیز اشارهای کرد و افزود: 22هزارو 39 جلد سند روستایی در 125 روستا و 3هزار458 جلد سند در 3 شهر گیان و فیروزان و برزول در مجمع به تعداد 25هزارو 497 جلد سند مالکیت صادر شده است که شاخص سنددار شدن ۹۴ درصد است.
جلالوند گفت: درحوزه پنجره واحد پاسخ الکترونیکی به استعلامات و مجوزهای صدور پروانه که سبب شده خواسته روستاییان با دقت بیشتر و پاسخ سریعتر انجام شود در خصوص تعداد و کیفیت و سرعت انجام کار دارای رتبه های نخست کشوری هستیم .