دانشگاه ملایر آماده تعامل سازنده با سایر ارگان‌ها است همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : چهارشنبه ، 5 ارديبهشت 1403

Today : Wed, April 24, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  130568 تاریخ انتشار:  1401-12-07 - 13:33 تعداد بازدید:  425
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

رئیس دانشگاه ملایر:
دانشگاه ملایر آماده تعامل سازنده با سایر ارگان‌ها است

مادستان



 رئیس دانشگاه ملایر استراتژی و نگرش وزارت علوم را پایش منطقه‌ای و تربیت نیروهای متخصص برای برطرف کردن نیازهای اعلام شده برشمرد و گفت: دانشگاه ملایر آماده تعامل سازنده با سایر ارگان‌ها است.

ابراهیم محمدی‌منش در نشست علمی- تخصصی با موضوع مدیریت جامع حوزه های آبخیز که با حضور مدیران حوزه منابع طبیعی کشور و استان همدان برگزار شد، اظهار کرد: این دانشگاه با توجه به امکان تصمیم‌گیری مستقل و حمایت وزارت علوم می‌تواند اقدامات مؤثری در جهت ایفای وظایف علمی و پژوهشی خود                 انجام دهد.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ملایر نیز از برگزاری این نشست و حضور مدیران و متخصصان حوزه منابع طبیعی و آبخیزداری قدردانی کرد و گفت: حفاظت منابع طبیعی و توسعه پایدار محیط زیست از دغدغه‌های اصلی در سراسر دنیا است.


سلمان اسماعیلی با اشاره بر اینکه بی‌رحمانه همه چیز را فدای توسعه کرده‌ایم و در آینده تأثیر آن مشخص می‌شود، مطرح کرد: بخش عمده مشکلات ناشی از نبود دانش، همچون سد گتوند یا ناشی از خودخواهی مانند سد آتاترک است و با توجه به شرایط، ضرورت ترویج و توسعه علمی و عملی بیش از پیش احساس می‌شود.

در ادامه معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان به شرایط این استان و شهرستان ملایر اشاره و بیان کرد: بار علمی اقدامات و سیاستگذاری‌ها بر عهده دانشگاه‌ها است و می‌توان با هدایت پایان‌نامه‌ها و پژوهش‌ها نیازها را برطرف کرد.

محمدمهدی آرتیمانی ادامه داد: سرعت عمل و دقت در انجام کار در قالب پروژه‌های منسجم و زمانبندی شده بسیار مهم است و دانشگاه ملایر ظرفیت و توان لازم برای رفع مشکلات در حوزه منابع طبیعی و آبخیزداری را داراست.

در ادامه یکی از اعضای هیأت علمی دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست دانشگاه ملایر ضمن تأکید بر همیاری و اقدامات مشترک همه حوزه‌ها به استفاده از دانش بومی در کنار تجربیات نهادهای بین‌المللی، مطرح کرد: تولید محتوا براساس دانش بومی و انتقال این دانش و آگاهی، به ویژه در بسترهای مجازی، امری ضروری است.

حمید نوری همچنین با تأکید بر انسجام و هماهنگی کامل در بخش‌های مختلف، گفت: همگام سازی اقدامات در جهت مدیریت جامع حوزه‌های آبخیز با محوریت غذا، آب و اکوسیستم بسیار حیاتی و مهم است.

وی با بیان اینکه بحران‌ها در دنیا بیش از ظرفیت‌های طبیعی است، بر ضرورت آسیب‌شناسی برای سلامت حوزه‌های آبخیز و افزایش توان تاب‌آوری به منظور توسعه پایدار تأکید کرد وافزود: دانشگاه ها مسئولیت ملی و بین‌المللی دارند و باید براساس اسناد بالادستی و توجه ویژه به کنوانسیون های بین‌المللی در انجام پروژه‌ها حرکت کنیم.

یکی دیگر از اعضای هیأت علمی دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست دانشگاه ملایر نیز به اقلیم خشک و نیمه خشک منطقه و کشور اشاره و خاطرنشان کرد: استفاده و فشار بر منابع طبیعی برای تأمین غذا و معاش جمعیت آثار مخربی در پی داشته‌است.

محمد بشیرگنبد ادامه داد: با توجه به تطبیق نداشتن با بحث تغییر اقلیم، ایجاد معیشت جایگزین به منظور کاهش مشکلات و معضلات محیط زیستی لازم و ضروری است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ملایر، در پایان تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه ملایر و اداره کل منابع طبیعی استان همدان منعقد شد.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com