مصوبه پایگاه انتقال خون نهاوند بین زمین و آسمان همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 31 فروردين 1403

Today : Fri, April 19, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  76243 تاریخ انتشار:  1395-12-17 - 05:45 تعداد بازدید:  348
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

حدود 7 سال از یک مصوبه می‌گذرد
مصوبه پایگاه انتقال خون نهاوند بین زمین و آسمان

مادستان

  نهاوند- میترا عباسی- خبرنگار همدان پیام: احداث پایگاه دائمی انتقال خون پس از پیگیری‌ها و تقاضای مداوم مسئولان، سال ۸۹ به مصوبه تبدیل شد، به دنبال آن‎هم مقرر شد شبکه بهداشت‌ودرمان شهرستان نهاوند زمینی برای احداث این ‌پایگاه اهدا کند.
این موضوع به فرجام نرسید تا در نهایت سال گذشته بود که با تدبیر مسئولان با توجه به تقاضاهای فراوان شهروندان نهاوندی برای اهدای خون، ساختمانی که متعلق به اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی بود، به مرکز انتقال و اهدای خون تبدیل شد و در این زمینه هم یک میلیارد و 200 میلیون ریال صرف تجهیز و خرید امکانات شد.
اما شهروندانی که منتظر احداث پایگاه دائمی انتقال خون بودند باز هم در طول ماه با درهای بسته ساختمان انتقال خون مواجه می‌شوند، سازمانی که قرار بود هر روز به طور دائمی آماده خون‌گیری از شهروندان باشد، اکنون تنها شانزدهم و سی‌ام هر ماه فعال است که همین مسأله موجب سردرگمی و نارضایتی متقاضیان اهدای خون شده است.
 کمبود خونی در استان نداریم
رئیس سازمان انتقال خون همدان در گفت‌وگو با همدان‌پیام گفت: گرفتن هر واحد خون ۱۰۰ هزار تومان هزینه بر می‌دارد، این در حالیست که هیچ نوع کمبود خونی در استان نداریم و حتی از ابتدای امسال تاکنون با توجه به ازدیاد خون در استان ۴ هزار واحد خون هم به استان‌های تهران و خوزستان اهدا شده است.
افشین محمدی با تأکید بر اینکه در شهرستان نهاوند به طور میانگین هر ماه ۱۵۰ واحد خون اهدا می‌شود که سالانه چیزی حدود ۲ هزار واحد خون از طرف نهاوندی‌ها اهدا می‌شود، بیان کرد: با توجه به برنامه سازمان مبنی بر اینکه پایگاه دائمی انتقال خون در مکانی احداث می‌شود که سالیانه ۳۰ هزار واحد خون اهدا شود که نهاوند شرایط لازم برای احداث پایگاه دائمی را ندارد.
وی ادامه داد: امکان‌پذیر نیست در شرایطی که کمبود خون نداریم هر روز هزینه زیادی را صرف خون‌گیری کنیم و به نظر می‌رسد در حال حاضر همان 2 بار در ماه برای خون‌گیری در شهرستان نهاوند کفایت می‌کند.
 ساختمان فعلی انتقال خون را پس می‌گیریم
همه این دلایل که البته استدلال‌های منطقی هم به نظر می‌رسد در شرایطی است که فرماندار نهاوند در آخرین نشست خبری با اصحاب رسانه در پاسخ به سؤال خبرنگار ما در این خصوص گفت: ساختمان فعلی به شرطی به سازمان انتقال خون داده شد که به طور دائمی پاسخگوی نیاز شهروندان باشد، نه 2 روز در ماه و اینکه جذب نیرو داشته باشد.
کریم حمیدوند در این نشست، این مهم را هم گفت که اگر ادامه روند کار سازمان انتقال خون به همین شیوه فعلی باشد، ساختمان دولتی تعاون از سازمان انتقال خون گرفته می‌شود.
 حس انسان‌دوستی را کمرنگ نکنیم
مگر در آن زمان مسئولان شهرستان به این مهم اذعان نداشتند که در نهاوند سالانه ۳۰ هزار واحد خون اهدا نمی‌شود، پس چرا چنین مصوبه‌ای حاصل همفکری و تدبیر مسئولان بود و باعث هدررفت زمان زیادی از جلسات شد؟
به هر حال انتظار می‌رود با توجه شرایط اقتصادی فعلی و به این منظور که حدود یک میلیارد و 200 میلیون ریال صرف تجهیز یکی از ساختمان‌های دولتی شده، بهتر است مسئولان تدابیری اتخاذ کنند که در مقابل این همه هزینه، شهروندان از این نوع خدمات‌دهی رضایت داشته باشند نه اینکه هر ماه شاهد ازدحام جمعیت متقاضی خون‌گیری مقابل ساختمان انتقال خون باشیم. این حس انسان‌دوستی را نباید در بین مردم کمرنگ کرد تا در مواقع بحران با مشکل مواجه شویم، از طرفی به گفته متخصصان، اگر فرد مشکل خاصی نداشته باشد، برای سلامت وی هم مفید است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com