کبودراهنگ-اکرم حمیدی-خبرنگار همدانپیام: نابسامانیهای زیادی در تامین آب شرب روستاها و مدیریت پسماند فاضلاب وجود دارد و متأسفانه وعدههای وزیر نیرو محقق نشد.
نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: وزیر نیرو در زمان رأی اعتماد برنامههای بسیار خوب وقابل توجهی در خصوص مأموریت آن وزارتخانه ارائه کرد که انتظار میرفت این برنامهها به اجرا در آید.
فتحا... توسلی افزود: ما از تلاش و زحمات وی و کارکنان وزارت نیرو قدردانی میکنیم اما واقعیت این است که متأسفانه انتظارات و وعدههای وزیر نیرو محقق نشده است و اکنون شاهد نابسامانیهای زیادی در تأمین آب شرب روستاها و مدیریت پسماند و فاضلاب هستیم که این نابسامانی در حوزه انتخابیه بنده به شدت مشهود است.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: وزارت نیرو تعهداتی داشته و وزیر نیرو نیز در زمان رأی اعتماد تعهداتی را در این باره به مجلس داد؛ مانند اینکه تولید انرژی و آب باید به چه حدی برسد، در بحث تأمین انرژیهای پایدار باید چه اقداماتی انجام شود و انرژیهای نو در دستور کار وزارت نیرو قرار بگیرد.
توسلی خاطر نشان کرد: بخشی از این تعهدات انجام و متأسفانه بخش دیگر انجام نشد.
وی تصریح کرد: این مسئله، در کنار مشکلاتی که ما در منطقه داشتیم و چندین بار تذکر دادیم و سوال و مصاحبه کردیم که ۶۵ روستا بیآب هستند و روزی نیم ساعت آب دارند، موجب شد که ما در کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس سوال را مطرح کنیم.
نماینده مردم بهار و کبودراهنگ اکرم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پاسخگوهای وزیر نیرو به سوالش در این کمیسیون گفت: وزیر در کمیسیون قول دادند که در ۲ هفته اقداماتی را انجام دهند، اما از آن ۲ هفته حدود ۲ ماه میگذرد و آن وعدههایی که دادند به نتیجه نرسید. در نتیجه سوال به صحن ارجاع شد.
شایان ذکر است سوال از وزیر نیرو توسط نماینده مردم بهار کبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی و جمع دیگری از نمایندگان مطرح شده که وزیر با حضور در کمیسیون کشاورزی پاسخ داد اما پاسخ وی برای نمایندگان قانع کننده نبود و سوال در دستور صحن مجلس قرار گرفت.
طبق مادۀ ۲۰۷ آیین نامه داخلی مجلس، هر نماینده میتواند راجع به مسائل داخلی و خارجی کشور از وزیر مسئول درباره وظایف او سؤال کند.
هیأت رئیسه نیز موظف است سؤال را فوری به کمیسیون تخصصی مربوطه ارسال کرده و کمیسیون باید حداکثر در مدت ۱۵ روز پس از وصول سؤال، جلسهای با حضور وزیر و سؤالکننده تشکیل دهد و با شنیدن نظرات سؤالکننده و وزیر و بررسیهای لازم، به موضوع رسیدگی کند.
طبق این ماده، اگر سؤالکننده، توضیحات وزیر را قانعکننده نداند، کمیسیون با تعیین قلمرو «ملی» یا «منطقهای» سؤال، بلافاصله نسبت به ارجاع سؤال ملی به هیأت رئیسه برای اعلام وصول در اولین جلسه علنی اقدام میکند.