شهرداری که هر روز ملاقات دارد همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : دوشنبه ، 4 فروردين 1404

Today : Mon, March 24, 2025




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  139215 تاریخ انتشار:  1403-05-27 - 08:31 تعداد بازدید:  90
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

تویسرکان بکر و آماده پذیرش گردشگر
شهرداری که هر روز ملاقات دارد

نویسنده : سمانه جهانگیری‌عرش

مادستان


 همدان پیام: هر روز وقتی وارد مجموعه شهرداری میشود، تمام اتاق‌ها را بازدید میکند و سری به کارمندان میزند. به اعتقاد او این کار احساس تعلق کارمندان به شهرداری را بیشتر میکند. البته قبل از ورود هم سری به سطح شهر میزند تا اوضاع احوال را خوب بداند.

دفترش، شلوغ است مردم  منتظر هستند تا شهردار بیاید. همیشه همین‌طور است. شهرداری تویسرکان همیشه ملاقات دارد او ملاقات‌هایش را به یک روز در هفته سپرده ‌است، آمده است که پاسخگوی مردم شهر باشد و پاسخگوی زمان و مکان مشخص ندارد.

چشم‌اندازی که برای شهر تعریف کرده است. این است که تویسرکان میتواند بهترین شهر کشور باشد به همین دلیل با شهر نیکسار ترکیه وارد مراوده شده و خواهرخواندگی تویسرکان با این شهر را برقرار کرده است.

سال گذشته بود که پروژه گذر فرهنگی را برای شهر تعریف کرد تا بدین ترتیب بخشی از تمدن و تاریخ تویسرکان را در معرض دید عموم قرار دهد.

در این پروژه برخی از نمادهای هویتی و تاریخی شهر مانند قالی، منبت، سکه تاریخی به همراه تونل نوری در بلوار معلم ساخته میشود.

شهردار تویسرکان معتقد است خیانتی بالاتر از این نیست که بدانی کارایی لازم را نداری اما همچنان در پست خود بمانی.

محمد حسینپور گفت: لازم است در اجرای پروژه‌های شهری ابتدا هزینه‌ها احصاء شود و بر اساس آن برنامه‌ریزی لازم انجام گیرد که این بر اساس با توجه به اینکه هزینه‌ها برای برخی اقدامات بالا بود تلاش کردم ابتدا هزینه انجام پروژه‌ها را کاهش دهم.

وی بیشتر ضعف شهرستان تویسرکان را نبود معدن دانست و گفت: این موضوع خود هزینه پروژه‌ها را به لحاظ تأمین مصالح بالا می‌برد و سرعت کار را کاهش می‌دهد که برای جبران این ضعف با خرید دستگاه در حال حاضر تمام قطعات بتنی را خودمان تولید می‌کنیم که این اقدام همان 6 ماه نخست هزینه‌ها را برگشت داد.

وی سالم‌سازی امروز، تکریم ارباب رجوع شفاف بودن اقدامات را اولویت دانست و افزود: برای داشتن یک شهرداری قدرتمند و کارامد سعی کردیم دستگاه‌ها و خودرو آلات مورد نیاز را خریداری کنیم.

حسین‌پور ادامه داد: در بحث تکریم شهروندان با توجه به در اولویت بودن موضوع «انسان محوری» برای استراحت و آسایش مردم پارک موقت را در مسیری تعریف کردیم که می‌توانست مغازه‌های تجاری ایجاد و درآمدزا باشد اما با اعتقاد به اینکه شهر خوب نیاز به شهروندان با نشاط و پرانرژی دارد این مهم را در دستور کار قرار دادیم.

وی بیان کرد: سال گذشته به دستور مرحوم رئیسی آسفالت شهرداری‌ها رایگان شد که این بسیار عالی بود با وجود اینکه قیر اغلب شهرداری‌ها در انبار ماند اما با پیگیری‌های لازم تمام سهمیه شهر را گرفتیم چنانچه سال گذشته 360تن و 18سرویس و امسال 35سرویس یعنی به اندازه 5کیلومتر با عرض 12کیلومتر قیرپاشی، سهمیه لازم دریافت کردم تا برای رفاه همشهریان پروژه آسفالت‌ریزی داشته باشیم.

شهردار تویسرکان افزود: آسفالت‌ریزی معابر خودش یک اداره ویژه می‌طلبد که این کار را با قوت شهرداری انجام می‌دهد.

شهردار تویسرکان با اشاره به اینکه به جای فروش زمین‌های شهرداری، زمین‌هایی که قابلیت سرمایه‌گذاری دارند را سنددار کردیم. همچنین املاکی را که شرایط سرمایه‌گذاری دارند را مهیا کردیم تا امنیت لازم برای سرمایه‌گذاری فراهم شود.

وی با اشاره به اینکه شورای شهر همراه ماست و جهاد گونه شهرداری را یاری می دهد، افزود: همدان جهانی شده است و این موضوع روی شهرستان ما هم تأثیر خواهد گذاشت. اگر شهرستان یک فضای جغرافیایی بسته دارد این می‌تواند یک امتیاز باشد؛ زیراکه در این حالت تعریف پروژه‌های شهری به شکلی می‌شود که به فضای بکر شهرستان آسیب نمی‌زند وجود یک شهر بکر آن هم باغ شهر خودش می‌تواند جاذب گردشگری باشد. تویسرکان باید به عنوان یک باغ شهر گردشگری دیده شود نه یک شهر مدرن که فقط مسیر گردشگری باشد.ما تویسرکان را باید یک شمال خدادادی غرب بدانیم می‌تواند تویسرکان یک مقصد باشد.

حسین‌پور تویسرکان را یک باغ شهر زیبا و برخوردار از تاریخ، تمدن و فرهنگ غنی و مترقی دانست و تأکید کرد: مبلمان و طرح‌های عمرانی شهری در تویسرکان باید با این باغ شهر و پیشینه درخشان آن همخوانی داشته باشند.

وی با اشاره به ساخت دریاچه مادر در جوار آرامگاه میررضی‌الدین آرتیمانی نیز گفت: ساخت این دریاچه از چند جهت چون گردشگری تاریخی، چشم‌اندازهای خاص طبیعی و ایجاد تفرجگاه برای عموم مردم و گردشگران حائز اهمیت است.

حسین‌پور ادامه داد: با توجه به استقبال کم‌نظیر مردم از این دریاچه در مرحله نخست، مرحله دوم این طرح در قالب دریاچه مادر 2همراه با راه دسترسی آسان و ایمن به دریاچه، آلاچیق، سینمای باز برای برگزاری مراسم، همایش‌ها و تجمعات فرهنگی در حال اجراست.

وی یادآور شد: دریاچه مادر اصلی بیش از۴۵۰۰ مترمربع و 2برکه بیش از ۲هزار مترمربع زیربنا برخوردار است.

شهردار تویسرکان بیان کرد: با توجه به اینکه بسیاری از مصالح مورد نیاز خود را در تویسرکان تولید و طرح‌ها را به صورت امانی اجرایی می‌کنیم، هزینه برای دریاچه مادر و مراحل دیگر که در حال تکمیل است، تقریباً ۳۰درصد هزینه واقعی است.

وی در ادامه به پروژه 4باغ سماق اشاره کرد و گفت: هدف از اجرای این پروژه ایجاد مکانی مناسب برای گذران اوقات فراغت، ورزش، پیاده‌روی و نشاط آفرینی است که از طرح‌های اثربخش عمرانی شهری در تویسرکان است.

شهردار تویسرکان افزود: سماق یکی از سوغات و داشته‌های بسیار مهم تویسرکان است و با هدف معرفی این محصول گیاهی ارزشمند با خواص دارویی و کارآفرینی با استفاده از فراوری آن، نام بلوار 4باغ به عنوان سماق مزین شده است.

حسین‌پور خاطرنشان کرد: در سال جدید تداوم ساماندهی ورودی‌ها و خروجی‌های شهر تویسرکان، آسفالت خیابان‌های برخوردار از وضعیت آشفته آسفالتی در سطح شهر، پیاده‌رو‌سازی گسترده و تکمیل طرح سامان‌دهی تپه نور‌الشهدا به عنوان بام تویسرکان در دستور کار قرار دارد تا مردم از بالا شهر را دیده و در جریان ارتفاع‌سازی باشند.

 



بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com