قرار است نهاوند صاحب یک هتل مجهز بینالمللی شود. این یک خبر خوشایند و خاص برای حوزه گردشگری شهرستان و خیال راحتی برای مسافرین و گردشگران شهر سرابهای خروشان، دشتهای هموار، کوههای سربلند و شانه های سپید گرین پرسخاوت است.
با اتمام و افتتاح این هتل، دغدغه اقامت برای همیشه تأمین و البته آغازی برای اقدامات بزرگ و حمایت از تقویت زیر ساختها و انجام کارهای مشابه خواهد بود.
از ملاکهای انتخاب مقصد یک سفر در کنار داشتهها و جاذبههای گردشگری آن، وجود زیر ساختهای گردشگری از جمله اقامت گاهها، هتل و... است و در مقابل هم وقتی میتوانیم بگوییم حضور گردشگر برای شهر یا منطقه توریستی خروجی داشته و در اقتصاد آن موثر بوده است که توانسته باشیم مسافر را حداقل یک شب در آن منطقه نگه داریم.
موضوعی که سالهاست شهر توریستی نهاوند با وجود همه مزیتها و جاذبههای گردشگری به لحاظ ضعف در همین زیر ساختهای اقامتی و اسکان متاسفانه از آن بینصیب و نتوانسته موفق عمل کند.
اگر چه شاید به وجود هتل کوثر یا خانه معلم و... اشاره شود اما به خوبی ثابت شده است که خلا و نبود یک هتل مجهز و سرای سوغات در شهر نهاوند همه این مدت چه آسیب هایی به حوزه اقتصاد گردشگری وارد و چه فرصتهایی را از کف داده است.
حالا خبرها از ساخت یک هتل ۲ ستاره بینالمللی در میدان ۱۵ خرداد شنیده میشود.
این هتل از یک مسیر در ورودی محور همدان به نهاوند و در مسیری دیگر ورودی کرمانشاه به نهاوند قرار گرفته و در حال ساخت است.
سوغات سرا و عرضه تولیدات و صنایع دستی
سازهای در ۴طبقه و مساحت ۲هزار متر مربع، مجهز به ۱۵سوئیت اقامتی، پارکینگ، یک واحد پذیرایی ویژه با امکانات خاص، همچنین سوغات سرا که نیاز جدی و یقیناً تنها مرکزی خواهد بود که به عرضه سوغات و صنایع دستی نهاوند خواهد پرداخت.
این سوغاتسرا علاوه بر معرفی تولیدات صنایع دستی، سوغات شهر نهاوند، اقدام به عرضه آن نیز به صورت بستهبندی و برند خواهد کرد که در نوع خود منحصر بفرد خواهد بود.
نخستین هتل بینالمللی در نهاوند
به گفته رئیس میراث فرهنگی صنایعدستی و گردشگری نهاوند، این هتل بین المللی دو ستاره توسط سرمایهگذار بخش خصوصی در حال ساخت و در میان شهرهای استان نخستین هتلی است که با توجه به نوع امکانات و تجهیزات ساخته و با توجه به قرار گرفتن در مسیر عتبات عالیات بخش عمدهای از نیاز شهرستان را برای تأمین اسکان و اقامت مسافرین و زائرین تأمین خواهد کرد.
محمد احمدی پیشرفت فیزیکی این هتل را ۶۰ درصد عنوان کرد و اینکه با دریافت تسهیلات۲۵ میلیارد تومانی از محل تبصره۱۸ این پروژه تا ۲۲ بهمن سال جاری اتمام و افتتاح خواهد شد.
سفرهخانه فارسبان صاحب اقامت گاه میشود
احمدی همچنین از ارائه تسهیلات به سفرهخانه گردشگری فارسبان هم خبر داد و گفت: این مکان هم قرار است با ساخت موقعیت اسکان توسعه و بخش عمدهای از نیاز شهرستان را با توجه به قرار گرفتن در موقعیت سراب فارسبان و حضور گردشگران و مسافران پاسخگو و پوشش دهد.
۵۰۰میلیون برای مرمت کاروانسرای سعادت
احمدی درباره مرمت کاروانسرای سعادت هم با بیان اینکه در دو فاز ۴۵۰ میلیون تومان برای این مکان هزینه شده است، از تأمین اعتبار ۵۰۰میلیون تومان برای فاز سوم و اتمام پروژه مرمت این کاروانسرا در سال جاری خبرداد.
سر در کاروانسرای گلشن مرمت میشود
کاروانسرای گلشن هم حدود ۸سال گذشته اقدام به مرمت آن شده است که با توجه به وجود برخی مشکلات در سر در آن با ۳۰۰ میلیون تومان اعتباری که امسال به گفته احمدی برای آن اختصاص داده شدهاست، نسبت به مرمت آن اقدام میشود.