محور ۵کیلومتری روستای گردشگری دهبوره در شهرستان نهاوند با عرضی کم و غیرایمن در چند قسمت از حریم راه به علت وجود کَن و مسیر رودخانه جاده دچار ریزش و رانش شده که تردد از ممکن است سبب ایجاد حادثه شود.
از سوی دیگر برخی کشاورزان بخشی از حریم جاده را کشت و درختکاری کردهاند، از همین رو حریم مشخصی برای جاده تعیین نشده است.
موضوع مهم دیگر هم گردشگری بودن این محور و ضرورت توجه بیشتر به ساماندهی و ایمنسازی این مسیر برای تردد مسافران میهمانان و اهالی روستاهای همجوار که روزانه در این مسیر تردد دارند، است.
بر همین اساس نیز برای ایمنسازی و کمبودهای جادهای با حضور نماینده مردم نهاوند در مجلس، فرماندار نهاوند، معاون برنامه و بودجه استان و مدیر راهداری شهرستان از این مسیر بازدید میدانی انجام شد تا نسبت به رفع نقاط حادثهخیز اقدام شود تا هم مسافران و گردشگران و نیز اهالی و کشاورزان که از این جاده تردد زیادی دارند در امنیت باشند.
محور نهاوند- کرمانشاه شتاب بیشتری پیش برود
محور فیروزان نهاوند با وجود طولانی شدن پروژه وساماندهی آن تا پیش از این، شاهد تصادفهای مرگبار و منجر به خسارت برای رانندگان بود که با ورود مقام قضایی و حضور پلیس راهور استان و بررسی موضوعات و موانع، نسبت به اجرای اقدامات موقت با هدف کنترل و کاهش حوادث جادهای، از ماههای پایانی سال گذشته که منجر به تصادف و فوت یا حتی خسارت در این مسیرشده بود، گزارشی اعلام نشده است.
در بازدیدی هم که از این محور انجام شد، نماینده مردم نهاوند با تأکید بر اینکه محور نهاوند- کرمانشاه به عنوان راه اصلی باید ارتقاء و توسعه یابد تا منجر به تردد راحت مسافران و زائران عتبات شود، تصریح کرد: با وجود عبور 25درصد از زائران عتبات از مسیرهای ارتباطی نهاوند و حجم بالای تردد در آن متأسفانه محور ارتباطی نهاوند از 3راهی بروجرد تا 3راهی کرمانشاه که در حوزه راههای نهاوند قرار دارند به عنوان راه فرعی اعلام شده است.
مسافران اربعین را بهسلامتی به مقصد بدرقه کنیم
علیرضا نثاری با بیان اینکه حجم بالای تردد در این محور تعداد سوانح جادهای نیز زیاد است، گفت: مطالبه به حق مردم از مسئولان قرارگرفتن محور نهاوند به کرمانشاه در فهرست راههای اصلی برای رفاه بیشتر مسافران بهویژه در ایام اربعین است.
پرونده پروژههای نیمه تمام بسته شود
وی با بیان اینکه نهاوند از وضعیت نامناسبی در حوزه راه برخوردار است و در این بخش به شهرستان ظلم شده است، اضافه کرد: متأسفانه کار بر زمین مانده حوزه راه در این شهرستان زیاد است که انتظار میرود اعتبارات لازم برای تکمیل پروژهها به این شهرستان اختصاص یابد.
نثاری در ادامه با ذکر نمونهای از اجرای آسفالت بدون کیفیت در یکی از مناطق شهرستان به لزوم اجرای کیفیت آن تأکید کرد و گفت: انتظار مردم آن است چنانچه پس از مدتی قرار است محوری آسفالت شود به طور حتم کیفیت آن نیز مدنظر قرارگیرد تا منابع مالی صرف دوبارهکاری نشود، زیرا در کنار کمیت، کیفیت برای ما نیز مهم است.
وی با بیان اینکه متأسفانه نهاوند تنها شهرستان استان است که راه 2بانده به مرکز استان ندارد، افزود: مگر میشود سومین شهر استان به مرکز آن راه 2بانده و 4بانده نداشته باشد و مردم مجبور باشند از یک راه روستایی و فرعی برای رفتن به همدان استفاده کنند.
نثاری در پایان خواستار تسریع در اجرای پروژه راههای روستایی مانند راه نهاوند به کوهانی و گیان شد.
سرپرست معاونت ساخت و نگهداری راههای فرعی و روستایی سازمان حمل ونقل جادهای کشور نیز در بازدید از راههای روستایی نهاوند گفت: در شهرستان نهاوند پروژههایی مورد بازدید قرار گرفتند که جزئی از تعهدات و اولویتهای شهرستان هستند.
علیرضا راستیار ادامه داد: در این سفر تعیین شد 4کیلومتر راه روستایی در یک ماه آینده با تخصیص قیر و منابع مالی لازم آسفالت شوند.
وی همچنین بر صدور مجوز برگزاری مناقصه انتخاب پیمانکار برای روکش آسفالت 30 کیلومتر از راه روستایی شهرستان تأکید کرد.