1403-01-181403-01-28bool(false) اعمال محدودیت‌های کرونایی در جایگاه‌های سوخت نهاوند همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : سه شنبه ، 28 فروردين 1403

Today : Tue, April 16, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * 1402، مهار تورم و رشد تولید
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  112647 تاریخ انتشار:  1399-07-27 - 11:21 تعداد بازدید:  160
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

اخبار نهاوند:
اعمال محدودیت‌های کرونایی در جایگاه‌های سوخت نهاوند

مادستان


 با توجه به احتمال ابتلا به کرونا در جایگاه‌های سوخت شهرستان نهاوند به‌عنوان مراکز تجمع جمعیتی محدودیت‌هایی برای سوختگیری در این شهرستان اعمال شد.
وضعیت بحرانی و قرمز شهرستان نهاوند به دلیل شیوع گسترده ابتلا به کرونا در روزهای اخیر با افزایش ابتلا و مرگ ومیر شهروندان همراه بوده است.
به همین دلیل ستاد کرونا این شهرستان محدودیت‌های مختلفی را برای کاهش ابتلا به این بیماری مصوب کرد و این محدودیت‌ها از امروز اجرایی می‌شوند.
جایگاه‌های سوخت شهرستان به‌عنوان یکی از مراکز تجمع جمعیتی و مکانی که احتمال ابتلا به کرونا در آنها بالا است، برای اجرای دستورات بهداشتی مورد تأکید ستاد کرونا قرار گرفته است.
مراد ناصری فرماندارشهرستان نهاوند و رئیس شرکت نفت شهرستان از جایگاه‌های سوخت سطح شهر بازدید کردند و بر رعایت دستورات بهداشتی در این مکان‌ها تأکید و به کسانی که دستورات بهداشتی را رعایت نکرده بودند، تذکراتی داده شد.
براساس مصوبه ستاد کرونای شهرستان، هرگونه سوختگیری بدون دستکش ممنوع است و جایگاه‌ها ملزم به اجرای پروتکل‌های بهداشتی هستند.
طبق مصوبه ستاد مقابله با کرونا شهرستان جایگاه‌داران باید مشتریان را نسبت به استفاده از دستکش یا نایلون در هنگام سوختگیری توجیه کنند در غیر این‌صورت سوخت به آنان تحویل داده نخواهد شد.
مسئول اجرای این دستورات شرکت نفت نهاوند است و با جایگاه‌داران متخلف نیز برخورد جدی خواهد شد؛ همچنین قرار است برای کاهش تردد‌ها طرح ترافیک در شهرستان اجرا شود.
شهرستان نهاوند پس از همدان و ملایر، بیشترین آمار بیماران کرونایی در استان را دارد و طبق آمار اعلامی تاکنون بیش از یک هزار و ۱۳۴ بیمار کرونای مثبت، شامل مثبت بستری و سرپایی در این شهرستان شناسایی شده‌اند.



اجرای طرح ملی تکمیل زنجیره دارویی از گیاه گشنیز در نهاوند
 با توجه به اینکه حدود ۷۰ درصد گیاه گشنیز کشور در نهاوند تولید می‌شود، طرح تکمیل زنجیره تولید داروهای گیاهی و تهیه اسانس از گیاه گشنیز اجرایی می‌شود.
رئیس جهاد کشاورزی نهاوند گفت: شهرستان نهاوند در زمینه گیاهان دارویی ظرفیت‌های زیادی دارد و انواع محصولات طبیعی و کاشته‌شده در این زمینه در شهرستان وجود دارد.
کریم حاج باباعلی اظهار کرد: با توجه به اینکه بیشترین میزان تولید گشنیز در کشور در نهاوند تولید می‌شود و این گیاه ارزش دارویی فراوانی دارد، طرح تکمیل زنجیره این محصول در دستور کار است.
وی با بیان اینکه حدود ۷۰ درصد گشنیز کشور در نهاوند تولید می‌شود، افزود: تکمیل طرح تولید زنجیره داروهای گیاهی و تهیه اسانس از گیاه گشنیز در نهاوند ضرورت دارد و قدم‌های مثبتی در این راه برداشته‌شده است.
باباعلی ادامه داد: با همکاری نماینده و مسئولان، این طرح آماده شد و پس از تصویب در سازمان جهاد کشاورزی استان به‌عنوان طرح کشوری به کمیسیون کشاورزی مجلس ارائه شد.
رئیس جهاد کشاورزی نهاوند افزود: این طرح که موجب رونق تولید و اشتغالزایی در شهرستان می‌شود و ارزش فراوانی دارد، پس از مراحل تخصصی، مجوز لازم را دریافت کرده است و به‌زودی عملیاتی می‌شود.
وی بیان کرد: در قالب این طرح همه مراحل ازجمله استفاده از بذرهای مرغوب و نگهداری و برداشت محصول و سپس تکمیل زنجیره تولید دارو و اسانس‌گیری گشنیز در شهرستان انجام می‌شود.
نماینده مردم نهاوند نیز گفت: در زمینه فرآوری گشنیز و تکمیل زنجیره گیاهان دارویی باید شرایطی را فراهم کنیم که از تجربه سایر کشورها و کانال‌های تخصصی و علمی بهره گیریم.
علیرضا شهبازی بیان کرد: این طرح موجب شکوفایی این صنعت در نهاوند می‌شود و همه باید برای عملیاتی شدن آن تلاش کنیم.
وی افزود: دانشجویان و دانشگاه‌ها و افراد مرتبط و متخصص در این حوزه باید در این زمینه کمک‌حال جهاد کشاورزی باشند و در این بخش ورود کنند تا شهرستان در این بخش مهم موفق شود.
شهبازی ادامه داد: بیش از ۹۰ درصد از گیاه گشنیز استان همدان در نهاوند تولید می‌شود و این شهرستان با حدود ۷۰ درصد تولید کل کشور، قطب تولید این محصول دارویی محسوب می‌شود اما متأسفانه به‌دلیل نبود صنایع تبدیلی به‌صورت خام فروخته می‌شود.
وی افزود: محصول باارزش گشنیز نهاوند توسط دلالان خریداری‌ شده و با قیمت‌های چندبرابر به خارج از کشور منتقل می‌شود و به محصولات باارزش تبدیل‌شده و دوباره به کشور برمی‌گردد.
در شهرستان نهاوند بیش از ۱۲ هزار تن گشنیز تولید می‌شود و بیش از ۶ هزار هکتار از اراضی این شهرستان به این کشت اختصاص‌یافته است که د صورت جلوگیری از خام‌فروشی و اجرای طرح‌هایی مانند تکمیل زنجیره تولید دارو و اسانس‌گیری، می‌توان شاهد رونق این صنعت شد.
شایان ذکر است گشنیز ازجمله محصولات کم‌آب‌بر است که در زمان تنش آبی در خرداد و تیرماه برداشت می‌شود و این گیاه در صنعت تولید دارو و اسانس‌های دارویی و خوراکی و صنایع عطرسازی مورداستفاده قرار می‌گیرد.


 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com