مدیریت بحران نهاوند امکانات ندارد همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 10 فروردين 1403

Today : Fri, March 29, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * 1402، مهار تورم و رشد تولید
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  82913 تاریخ انتشار:  1396-08-03 - 05:45 تعداد بازدید:  581
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

مدیریت بحران نهاوند امکانات ندارد

مادستان

■ ستاد در بررسی مشکلات زمان بحران شهرستان جدی‌تر وارد شود

 نهاوند- معصومه  کمالوند- خبرنگار همدان پیام: 65 درصد زلزله های استان در نهاوند رخ داده است بزرگترین آن با 4و هفت دهم ریشتر در اوایل مرداد ماه امسال بوده و بر اساس نقشه پهنه بندی خطر نسبی زلزلزله نهاوند بعنوان زلزله خیز ترین مناطق کشور در این درجه بندی در موقعیت خطر بسیار زیاد قرار دارد.
سال گذشته هم از 261 مورد زلزله در استان همدان 190 مورد که 73 درصد آن را شامل می شود مربوط به شهرستان نهاوند بوده است که بر اساس آمار کارشناسان این حوزه نهاوند رتبه نخست را در این مورد دارد.
گسل نهاوند از گسل‌های فعال زاگرس به طول ۸۰ کیلومتر است که شهرستان نهاوند را آسیب‌پذیر ساخته چرا که از ۳۰ کیلومتری مناطق مسکونی و تجاری این شهر عبور کرده و همین عامل شرایط بحرانی را ایجاد می‌کند.
کارشناسان اعلام کرده اند که با توجه به وجود بافت فرسوده حدود 172هکتاری در مناطق مرکزی شهر ، که از بزرگ‌ترین مشکلات شهری نهاوند  محسوب می شود در صورت وقوع زلزله این مناطق به کانون‌های بحران تبدیل و اگر لرزه‌خیزی گسل نهاوند آغاز شود پتانسیل تا ۷ ریشتر را دارد و در این شرایط است که موقعیت امداد رسانی برای اهالی مناطق بافت فرسوده به صفر می رسد و موجودی از این موقعیت زنده بیرون نخواهد آمد.
این زلزله خیزی علاوه بر شهر نهاوند، فیروزان و کیان  را هم شامل می شود.
بر همین اساس ضرورت دارد که مدیریت بحران این شهرستان را برای مدیریت و امداد در زمان وقوع زلزله مجهز کرد اما پیش از آن  پیشگیری از تلفات زمان بحران مهمتر است.
 با شرایط کنونی نهاوند و بافت های فرسوده و منازل مسکونی در مرکز شهر و برخی روستاهای این شهرستان ضرورت بیشتری برای توجه این ستاد دارد و مناطق فرسوده نهاوند در صورت وقوع زلزله بیشترین خسارت و تلفات را خواهد داشت چرا که موقعیت تخلیه و حتی امداد رسانی را هم ندارد.
این یک زنگ خطر برای ستاد مدیریت بحران محسوب می شود آن هم شهرستانی که در همجواری با 4 گسل زلزله قرار دارد برای همین مهم هم ضرورت دارد نشست های ستاد بحران شهرستان جدی تر و با خروجی همراه شود.
کما اینکه در سیل اردیبهشت ماه (94) کمبود امکانات در این شهرستان برای زمان امداد رسانی بیداد می کرد و دست مدیریت بحران را بسته بود که به قول فرماندار نهاوند اگر تلفاتی برای اهالی رخ می داد همه در وقوع آن مقصر بودند.
 نهاوند امکانات مدیریت بحران ندارد
فرماندار نهاوند  در ستاد بحران این شهرستان گفت: ازنظر مدیریت بحران با کمبود امکانات مواجه ایم و  دستگاه مدیریت بحران باید به این شهرستان توجه ویژه داشته باشد.
کریم حمیدوند افزود: وجود بافت فرسوده ۱۷۲ هکتاری در مناطق مرکزی شهر، تهدیدی برای سلامت مردم و به معضلی برای مدیریت شهری تبدیل‌شده است.
به گفته حمیدوند ، شهرستان نهاوند به لحاظ مجاورت با گسل فریمان، درود، نهاوند و صحنه درتهدید خطر زلزله، منطقه بحرانی ما در استان همدان محسوب می‌شود،  وي گفت: طبق یافته‌های مطالعاتی دو قسمت جنوب غرب و شمال شرق استان همدان که شامل شهرستان‌های رزن و نهاوند می‌شود زلزله‌خیز هستند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com