1403-01-221403-02-01bool(false) اخبار کوتاه مادستان 2816 همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : شنبه ، 1 ارديبهشت 1403

Today : Sat, April 20, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  75348 تاریخ انتشار:  1395-10-13 - 05:45 تعداد بازدید:  171
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

اخبار کوتاه مادستان 2816

مادستان

100 مدرسه استان محیط زیستی می‌شود
 350 مدرسه از سوی آموزش‌وپرورش استان همدان برای طرح‌های محیط زیستی معرفی شده و کمیته‌های شهرستانی اجرای آن هم تشکیل شده است، بنابراین برای اجرای مناسب سند در هر سال، 100 مدرسه را پوشش خواهیم داد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان از تشکیل کمیته پیگیری سند همکاری‌های فرابخشی و بین بخشی در حوزه آموزش حفاظت محیط زیست، مدیریت مصرف آب و انرژی در مدارس در حفاظت محیط زیست همدان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان، محمدرضا محمدی در جلسه هماهنگی اجرای این سند بیان کرد: 2 هزار و 500 مدرسه در استان همدان واقع شده است و آموزش حفاظت محیط زیست در این سطح محقق نمی‌شود، مگر اینکه هم‌افزایی بین دستگاه‌های مرتبط صورت گیرد.
وی افزود: ایجاد هم‌افزایی بین دستگاه‌های عضو و آموزش‌وپرورش در اجرای سند، مورد هدف است و در این صورت می‌توان امیدوار بود با آموزش‌های منسجم به حفظ محیط زیست کمک شود.
محمدی با بیان اینکه هماهنگی‌های منسجم در استان برای اجرای سند فرابخشی آموزش حفظ محیط زیست انجام شده است، گفت: با توجه به اهمیت کلیدی آموزش و سنین بهینه‌ای که می‌تواند آموزش صورت گیرد بویژه در نیمه نخست آموزش دانش‌آموزان و از طرفی موضوع ضرورت جلب مشارکت همه آحاد مردم و تأثیر معلم‌ها بر دانش‌آموزان اجرای این سند بسیار مثمرثمر خواهد بود و در این مسیر از اقدامات جزیره‌ای و گسسته اجتناب می‌شود.
وی خواستار تشکیل گروه محیط زیستی با نام همیاران محیط زیست برای پیگیری تحقق اهداف سند و به وجود آوردن روحیه اقدام جمعی در سطح مدارس با عضویت مدیر، نمایندگانی از معلمان و کارکنان مدرسه، اولیا و دانش آموزان شد و تأکید کرد: نماینده این گروه‌ها به ادارات مناطق آموزش‌وپرورش معرفی شوند.



تویسرکان پیشرو در اجرای اقتصاد مقاومتی
 تویسرکان از شهرستان‌های پیشرو در اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی به شمار می‌رود.
فرماندار تویسرکان در کارگروه اقتصاد مقاومتی شهرستان گفت: مهمترین شرط لازم برای اجرای دقیق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی همدلی و وحدت بین مسئولان و مردم است که این ویژگی در سطوح مختلف مدیریتی شهرستان تویسرکان دیده می‌شود.
 حبیب مومیوند افزود: امسال شاهد اجری طرح‌های مؤثر اقتصادی و سفر اثر بخش بسیاری از مسئولان بلندپایه کشور به تویسرکان برای شکوفایی حوزه اقتصاد بودیم.
وی اظهار کرد: در حال حاضر 23 درصد از ظرفیت تولید صنایع دستی استان همدان مربوط به شهرستان تویسرکان است که از بیش از 4 هزار و 400 کارگاه و 7 هزار و 600 شاغل در حوزه تولید صنایع مبل و منبت برخوردار است.
فرماندار تویسرکان با اشاره به اینکه اقتصاد مقاومتی به معنای اقتصاد ریاضتی نیست، تأکید کرد: اکنون کشور ما به اقتصادی پابرجا، پویا و ریشه‌دار نیاز دارد که تحت تأثیر تکانه‌ها و توطئه‌های خارجی مانند تحریم‌های اقتصادی و کاهش قیمت نفت متزلزل نشود.
وی افزود: کاهش وابستگی بودجه کشور به درآمدهای نفتی یکی از مهمترین محورهای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است که دولت یازدهم در مقطع مدیریتی خود به آن توجه ویژه داشته است.
مومیوند تأکید کرد: مسئولان دستگاه‌های اجرایی در شهرستان باید شرح وظایف و مطالبات خود در زمینه اقتصاد مقاومتی از اداره‌های کل خود در استان را به صورت مستمر پیگیری کنند و مشکلات موجود بر سر راه اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در شهرستان را برای طرح در ستاد اقتصاد مقاومتی استان به فرمانداری اعلام کنند.

آغاز به‌ کار شهرک سبزی و صیفی همدان
در سال زراعی آینده
 در صورتی‌ که اعتبارات لازم برای تأمین نهاده‌ها و عملیات پایه‌ای این طرح فراهم شود، شهرک سبزی و صیفی همدان، سال زراعی آینده آغاز به‌ کار خواهد کرد.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان همدان در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه به دنبال ایجاد شهرک سبزی و صیفی در شهرستان همدان هستیم، گفت: این شهرک با هدف تولید سبزی و صیفی در 4 فصل سال و جلوگیری از آبیاری سبزیجات با آب آلوده احداث خواهد شد.
جواد رشیدی افزود: زمینی به مساحت 420 هکتار معرفی شده که در 360 هکتار آن تولید قطعی سبزی و صیفی انجام خواهد گرفت؛ به ‌طوری که در این شهرک تولید سبزی هم در فضای باز و هم در فضای گلخانه‌ای صورت می‌گیرد.
وی با بیان اینکه شهرک سبزی و صیفی برای هزار و 200 نفر اشتغالزایی خواهد داشت، عنوان کرد: در کنار واحدهای تولید سبزی، 3 واحد صنایع‌تبدیلی و بسته‌بندی سبزیجات هم پیش‌بینی شده است.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان اظهار کرد: در شهرستان همدان 130 تا 160 هکتار عرصه تولید سبزی و صیفی موجود است که سالانه 5 هزار و 600 تن تولید دارد.
وی ادامه داد: با ایجاد شهرک سبزی و صیفی در شهرستان همدان سطح زیرکشت سبزی در این شهرستان به 360 هکتار و 15 تا 20 هزار تن تولید در سال می‌رسد؛ به ‌طوری که نیاز کل استان تأمین خواهد شد.

حضور اسدآبادی‌ها با 20 محصول
در نمایشگاه توانمندی‌های روستایی کشور
 تولیدکنندگان و هنرمندان روستاهای شهرستان اسدآباد با 20 محصول کشاورزی و صنایع دستی در نمایشگاه توانمندی‌های روستاييان و عشایر کشور شرکت می‌کنند.
بخشدار مرکزی اسدآباد در گفت‌وگو با ایرنا گفت: هدف این نمایشگاه تبیین نقش روستاییان و عشایر در تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است و همه افراد روستایی می‌توانند تولیدات خود را به نمایش بگذارند.
هاشم صوفی اظهار کرد: محصولات آماده شده برای ارائه به این نمایشگاه شامل فرش دستباف، پته‌دوزی، چرم، میناکاری، لباس سنتی، ترمه‌دوزی، نقاشی روی شیشه، گلیم، خشکبار، آلوبخارا، گردو، رب گوجه‌فرنگی، موسیر و چند محصول دیگر است.
به گفته وی، فرهنگ‌سازی برای ارائه محصولات و خدمات به‌ طور مستقیم از تولیدکننده به مصرف‌کننده از اولویت‌های شعار سال و بیانات رهبر معظم انقلاب است.
بخشدار مرکزی اسدآباد گفت: با روی کار آمدن دولت یازدهم بحث توسعه زیرساختی روستاها در اولویت برنامه‌ریزی‌های کلان قرار گرفت.
صوفی اظهار کرد: حضور در اینگونه نمایشگاه‌ها موجب شناسایی و معرفی صنایع دستی، آداب و رسوم، بازی‌های بومی، پوشش‌های محلی، غذاها و جاذبه‌های طبیعی و گردشگری، مشاهیر و کارآفرینان به دیگر هموطنان در سراسر کشور خواهد شد.
دومین نمایشگاه توانمندی‌های روستاییان و عشایر از 15 دی‌ماه به مدت 4 روز در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.

جابه‌جایی راه‌وشهرسازی ملایر به خیابان سعدی
 ساختمان اداره راه‌وشهرسازی ملایر از خیابان انقلاب به خیابان سعدی پس از کوچه شهید حسینی روبه‌روی دبیرستان فاطمیه انتقال یافت.
سرپرست راه‌وشهرسازی شهرستان ملایر اظهار کرد: به دنبال انتزاع راهداری از اداره راه‌وشهرسازی و ادغام آن با اداره پایانه‌ها و حمل‌ونقل جاده‌ای مطابق نظر شورای عالی اداری وزارت راه‌وشهرسازی، ساختمان اداری راه‌وشهرسازی شهرستان ملایر با هدف تفکیک صحیح وظایف محوله ادارات و کارمندان و تسهیل در ارائه خدمت به مردم شهرستان انتقال یافت.
به گزارش روابط عمومی اداره کل راه‌وشهرسازی استان، علیرضا صارمی افزود: همه وظایف مربوط به مسکن و شهرسازی و کارهای مربوط به ساخت و توسعه راه‌های جدید و زیربنایی و سازه‌ای بزرگ همانند احداث تقاطع غیرهمسطح -که حوزه ساخت و توسعه راه‌های اداره کل آنها را پیگیری می‌کند- کماکان به اداره کل راه‌وشهرسازی ابلاغ اعتبار می‌شود و نگهداری راه‌ها موجود به عهده اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com