صندوق کارآفرینی بانوان با بیش از ۳۰۰ عضو همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 10 فروردين 1403

Today : Fri, March 29, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * 1402، مهار تورم و رشد تولید
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  124925 تاریخ انتشار:  1401-04-25 - 13:13 تعداد بازدید:  171
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

در گفت‌وگو با بانوی کارآفرین نهاوندی مطرح شد
صندوق کارآفرینی بانوان با بیش از ۳۰۰ عضو

مادستان


 بانوی کارآفرین نهاوندی با تلاش و کوشش دست بانوان بسیاری را گرفته و صندوق تعاونی کارآفرینی ویژه بانوان را دریکی از روستاهای نهاوند ایجاد کرده که بیش از ۳۰۰ عضو و سهامدار دارد.
الگوهای تلاش، کارآفرینی و موفقیت در بین بانوان گران‌قدر کشور کم نیستند که توانسته‌اند باحجاب برتر در زمینه‌های مختلف فعالیت و تلاش داشته باشند. این بانوان که بسیاری از آن‌ها سرپرست خانوار هستند موفق شدند در مسیر صحیح قدم بردارند و با کارآفرینی و ایجاد اشتغال نانی به سفره همدیگر برسانند و الگوهای خوبی برای دیگران شوند.در روستای “بیان ” از توابع بخش مرکزی نهاوند بانویی محجبه توانسته باهمت و تلاش و پشتکار با اندک سرمایه در ابتدای کار امروز به کارآفرین برتر در سطح استان تبدیل شود و برای بانوان این روستا اشتغال آفرینی کند.این بانوی نهاوندی روزی خودش مددجو بود ولی باهمت و تلاش زیاد تبدیل به یکی از بهترین بانوان کارآفرین استان همدان شده و امروز مددکار افراد بی‌بضاعت است.
در ادامه گفت‌وگو با ام‌البنین نظام اسلامی بانوی کار آفرین از روستای بیان از توابع بخش مرکزی نهاوند می خوانید. حدوداً ۱۲ سال پیش کار و فعالیت را با سرمایه بسیار کم شروع کردم چون باید کار می‌کردم و سرپرست خانوار بودم و به‌ناچار باید فعالیت می‌کردم و با آموزش خیاطی شروع کردم و آموزشگاه را که دایر کردیم افرادی که استقبال می‌کردند به ما می‌گفتند که اگر ممکن است دیگر رشته‌ها را هم آموزش دهید. ایده‌ای به ذهنم رسید و فکر کردیم اگر رشته‌های دیگر را بیاوریم رفت‌وآمد زنان روستا به شهر کمتر می‌شود و مشکلات آن‌ها هم کاهش می‌یابد پس تصمیم گرفتیم و رشته‌های کامپیوتر، آرایشگری و قالی‌بافی را با توجه به درخواست خانم‌های روستا اضافه کردیم والان ۴ رشته آموزشی فعال داریم. درحال حاضر زیر نظر فنی و حرفه‌ای هستیم و اکثر بانوان روستا از این اقدام خوشحال هستند چون بعد از فراگیری آموزش‌ها مدرک دریافت می‌کنند. بعدازاینکه آموزش‌ها به پایان رسید برخی از خانم‌های روستا به ما گفتند ما آموزش‌های لازم را فراگرفته‌ایم و برای ما کار بیاورید تا انجام دهیم.به این فکر افتادیم که برای آن‌ها کارگاهی دایر کنیم و به همین دلیل درخواست کارگاه قالی‌بافی دادیم چون کلاس آموزشی و دوره‌های این کار را آموزش داده بودیم و قرار شد به خانم‌هایی که اینجا کار می‌کنند دستمزد بدهیم.

 با دو دار قالی آغاز کردیم
در ابتدا با دو دار قالی آغازکردیم و وقتی برند قالی “عشوند ” و “گل حیدر ” که برای نهاوند است ثبت جهانی شد کار هم رونق گرفت؛ و به ما پیشنهاد دادند بیایید صندوق خرد روستایی ایجاد کنید که بتوانید به اعضا وام بدهید و ما هم درخواست دادیم و توانستیم یک مقداری کارها را توسعه دادیم.
وقتی تعداد اعضا زیاد شد به ما گفتند می‌توانید یک تعاونی داشته باشید ولی به دلیل آشنا نبودن با این کار و مشغله زیاد قبول نکردیم ولی وقتی دیدیم کارها انجام نمی‌شود و اعضا گفتند باید شما مدیرعامل باشید. اعضا گفتند اگر شما باشید ما هم استقبال می‌کنیم و رابطه‌ای بسیار دوستانه داریم چون اعضای این تعاونی زنان بی‌سرپرست و بد سرپرست وزنان سرپرست خانوار و کسانی هستند که خانوادگی می‌خواهند کار کنند.با همه اعضا رفیق هستیم و از زندگی آن‌ها خبرداریم و با یاری خدا وارد کار شدیم و متوجه شدیم تنها تعاونی مختص بانوان در شهرستان هستیم که در این زمینه فعالیت می‌کنیم.

 بیش از300 سهامدار
این تعاونی روستایی شروع به عضوگیری و فعالیت کردیم والان بیش از ۳۰۰ نفر سهام‌دار داریم که همگی خانم هستند و خدماتی که می‌دهیم این است که محصولاتی که در خانه‌هایشان تولید می‌کنند در شرکت تعاونی عرضه می‌کنند و ما به نمایندگی از آن‌ها این محصولات را می‌فروشیم و بعد از فروش محصول یک‌درصدی برای شرکت نگه می‌داریم و بقیه را به حسابشان واریز می‌کنیم. در سال گذشته تشکیل صندوق دوم از طرف بسیج سازندگی به ما پیشنهاد شد و با پیگیری متوجه شدیم با این کار می‌توانیم شرکت و اعضای شرکت را تقویت کنیم. به این صورت که اگر کسانی دوست دارند در خانه خودشان کار کنند و می‌خواهند مشاغل خرد خانگی داشته باشند ما می‌توانیم به آن‌ها برای توسعه کسب‌وکار وام‌هایی از این صندوق به آن‌ها بدهیم. فکر نمی‌کردم کارهایمان این‌قدر توسعه پیدا کند و خدا را شکر می‌کنیم چون سختی‌های زیادی در مسیر کارآفرینی است ولی با توکل به خدا و برای رضای خدا در این راه قدم گذاشته‌ایم و از این بابت خوشحالیم.

 با سرمایه کم آغاز کنیم
باید در برابر مشکلات استقامت داشته باشیم و خودمان کمک کنیم تا مشکلات حل شود و باید با همکاری هم و از کم شروع کردن بتوانیم کار را توسعه بدهیم و خوشحال هستم که باحجاب اسلامی توانسته‌ام بانوی موفقی باشم و برای چند نفر شغل ایجاد کنم.
به گزارش عصر همدان، در گوشه و کنار کشور بانوان موفق و تلاش‌گری همچون این خانم نهاوندی وجود دارند که با رعایت حجاب اسلامی توانسته‌اند الگوهای موفقی از تلاش و حجاب برتر باشند.
این بانوی نهاوندی به همراه خواهرش نمونه‌ای از بانوان توانمند این سرزمین هستند که با تلاش و پشتکار خود توانسته‌اند به بانوی کارآفرین برتر استان تبدیل شوند و همچنان پله‌های ترقی را با حفظ حجاب خود طی کنند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com