مجموعه ماشین سا زی یوز تیز پای الوند با برند چیتا از سال ۱۳۹۸ فاز مطالعاتی آن انجام گرفته است و در سال ۱۳۹۹ طرح توجیهی آن مورد بررسی و مورد تأیید ارگانهای ذیربط قرار گرفت البته به دلیل بورکراسی طولانی و پیچیده اداری حدود ۲ سال به طول انجامید.
مجموعه ماشین سازی یوز تیز پای الوند در ۴ فاز و ۸ سالن طراحی گردیده است که مجموع سالنها حدود ۴۰ هزار متر مربع است که هریک از این فازها شامل تولید انواع تریلر، تولید ساندویچ پانل، تولید اتاقهای ایزوله و کشنده وتولید سازه های فلزی است.
ساخت فاز نخست مجموعه چیتا از ۱۶ شهریور سال ۱۴۰۰ آغاز شده است و بهره بردار رسمی آن در هفته نخست شهریور ۱۴۰۲ همزمان با هفته دولت میباشد در حال حاضر تولید روزانه2 دستگاه از انواع تریلر در مجموعه ماشین سازی یوز تیز پای الوند تولید میگردد و چشم انداز آن با بهرهگیری از سالن دوم فاز یک روزی ۱۵ دستگاه پیش بینی شده است.
سالن مورد بهره برادری در حال حاضر حدود ۶۰۰۰ متر مربع بوده و کلا به صورت سرمایهگذاری خصوصی و با مبلغ ۱۰۴ میلیارد تومان تکمیل شده است .
مدیرعامل این مجموعه ماشینسازی یوز تیز پای الوند درگفتوگو با خبرنگار همدانپیام به مجموع مشخصات این شرکت پرداخت و گفت: از مشخصات این مجموعه میتوان به تهیه مواد اصلی و تأیید شده ورق های st 52 اشاره کرد که با کم با فن آوری بالا و با استفاده از ابزارهای بروز جهانی به صورت قطعات نیمه ساخته در آمده و با کمک مهندسان خبر در این زمینه با دستگاههای جوش co2 به بهترین و با کیفیتترین شرایط جوش میگردد و در نهایت با استفاده از سالن رنگ آبشاری که در نوع خود کم نظر است با استفاده از رنگهای تایید شده و با کیفیت پلی اورتان رنگ آمیزی میشود؛ لازم به یاد آوری تمام مواد مورد استفاده به صورت اصل و با گواهی شرکت سازنده صورت میگیرد.
مختار ابراهیمی افزود: با تکمیل فازها و طرح توسعه نهایی امکان جذب بیش از هزار و 200نفر نیروی کار مستقیم و نزدیک به 2هزار نفر نیروی کار غیرمستقیم را دارد و ضمنا توان رقابت با شرکتهای داخلی و خارجی معتبر را دارد.
کارخانه از مزایای شهرک صنعتی بینصیب است
وی در ادامه با اشاره به مشکلات این مجموعه تصریح کرد: از مشکلات این مجموعه میتوان به اینکه در خارج از شهرک صنعتی واقع شده است که متأسفانه همین سبب شده است از مزایای آن بی نصیب بماند و حتی در برخی از مواقع برای تأمین آب شرب و بهداشتی مشکل جدی وجود دارد که با شرایط سخت بخشی به صورت چاه و مابقی با کمک تانکر صورت میگیرد.
همچنین وی در ادامه خاطر نشان کرد: درنهایت با توجه به اینکه طبق اعلام وزیر سابق صنعت و معدن وتجارت ما بیش از ۳۲۰ هزار دستگاه ناوگان فرسوده داریم و اگر فقط بدون توجه به ورود ناوگان جدید و محاسبه توانمندی شرکتهای بزرک تولید در این زمینه نیازمند سالانه ۳۰ هزار دستگاه است در صورتی که توانایی شرکتهای معتبر داخلی حداکثر ۱۵هزار دستگاه بوده و جوابگوی بازار هدف نیستند.
مدیرعامل این مجموعه با بیان اینکه صنعت، صنعت بزرگی است و بازارهم به نسبت آن بزرگتر میباشد، گفت: امروزه ماشین سازی یوز تیزپای الوند با استفاده از نیروهای کارآمد و ادوات و تجهیزات بروز جهانی ضمن اینکه میتواند محصولات هدفداری را تولید کند، اشتغالزایی مناسبی را نیز خواهد داشت و نکته دیگراینکه بزودی تمام محصولات چیتا شناسنامهدار میشوند.
ابراهیمی ادامه داد: از سوی دیگر نیز میتواند کاهش واردات در زمینه صنایع سنگین را در پی داشته و در صادرات این محصولات به کشور عراق و حتی کشورهای حاشیه خلیج همیشه فارس ارز آوری مناسب را به خود اختصاص دهد.
وی در پایان بیان کرد: متأسفانه با یکسری مشکلات و موانع مواجه هستیم یکی از بزرگترین آنها را می توان شهرک صنعتی عنوان کرد با توجه به اینکه این کار خانه در محلی واقع شده است که هنوز شهرک آن مورد تأیید قرار نگرفته است در نتیجه از مزایای شهرکهای صنعتی هیچگونه بهرهای نمیگیرد و اگر این امر مهم صورت پذیرد میتوان به عنوان یک قطب صنعتی در استان همدان و حتی کشور تبدیل شود.