کبودراهنگ ـ اکرم حمیدی: در هفته دولت ۳ زمین چمن مصنوعی مینی فوتبال در روستاهای شهرستان کبودراهنگ به بهرهبرداری میرسد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان در نشست بررسی مشکلات حوزه ورزش شهرستان کبودراهنگ از رفع مشکلات هیأتهای ورزشی تا شهریورماه خبر داد و گفت: ۳ زمین چمن مصنوعی مینی فوتبال در روستاهای شهرستان در هفته دولت بهرهبرداری میشود.
علی حقیقی افزود: همچنین امسال بیش از ۳۰۰ میلیون تومان اعتبار به هیأتهای ورزشی شهرستان پرداخت شده است و تا آخر سال بیش از یک میلیارد تومان اعتبار به هیأتهای ورزشی شهرستان پرداخت خواهد شد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان تأکید کرد: شهرستان کبودراهنگ با ۳۴ زمین چمن مصنوعی مینی فوتبال در حال بهرهبرداری و در حال ساخت پیشتاز استان است.
فتحا...توسلی، نماینده مردم شهرستانهای کبودراهنگ و بهار در مجلس گفت: ۳ سالن ورزشی و یک استخر در روستاهای شهرستان کبودراهنگ ساخته خواهد شد.
سید ایوب موسوی، فرماندار کبودراهنگ گفت: امسال برای تکمیل طرحهای ورزشی بیش از ۳۱ میلیارد تومان اعتبار پیشبینی شده است.
در ادامه از طرحهای ورزشی در حال ساخت در روستاهای نورآباد، امیرآباد و دستجرد شهرستان کبودراهنگ بازدید شد.
در شهرستان کبودراهنگ بیش از ۴هزار ورزشکار ساماندهی شده در ۳۱ هیأت ورزشی در حال فعالیت ورزشی هستند.