800 میلیارد اعتبار برای جبران‌آسیب‌های کرونا همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : چهارشنبه ، 29 فروردين 1403

Today : Tue, April 16, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * 1402، مهار تورم و رشد تولید
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  109044 تاریخ انتشار:  1399-03-17 - 08:54 تعداد بازدید:  153
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

در جمع بازرگانان ملایـر اعلام شد
800 میلیارد اعتبار برای جبران‌آسیب‌های کرونا

مادستان

 ملایر - خبرنگار همدان پیام: از 369 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال روستایی با نرخ 6 درصد در استان همدان موفق شدیم 440 میلیارد تومان را جذب کنیم. این میزان اعتبار11/3 درصد کل اعتبار است که حدود 2 برابر جمعیت استان همدان می‌شود. با توجه به ویژه بودن شهرستان ملایر بالاترین رقم تسهیلات استان یعنی 62 میلیارد و 300 میلیون تومان به ملایر اختصاص یافت.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان در نشستی که اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ملایر در راستای رفع موانع تولید و بهبود کسب و کار واحدهای تولیدی برگزارشد، عنوان کرد: از62 میلیارد و 300 میلیون تومان اختصاص‌یافته به ملایر، حدود 110 درصد یعنی 68 میلیارد و 500 میلیون تومان عقد قرارداد و جذب شد، به شهر همدان نیز53 میلیارد تومان اختصاص یافت که 59 میلیارد تومان جذب شده است.
احمد توصیفیان با اشاره به اختصاص 40 هزار میلیارد تومان تسهیلات به رسته‌های آسیب‌دیده از کرونا افزود: با رایزنی‌های اتاق بازرگانی همدان در ستاد کرونا موفق به جذب 804 میلیارد تومان اعتبار شدیم که در بین استان‌های کشور رتبه 12 را در جذب این تسهیلات به‌دست آورده‌ایم.
توصیفیان درباره رسته‌های شغلی که تسهیلات کرونا به آن‌ها تعلق نمی‌گیرد، گفت: این موارد را به اتاق بازرگانی کشور منتقل می‌کنیم و نیز درباره مشاغل خانگی که مورد نیاز شهرستان است به‌ویژه در بحث فراورده‌های انگور درخواست کتبی ارائه کنید تا احصا شود.
وی از تشکیل انجمن‌های صنفی کارگری و کارفرمایی استقبال کرد و گفت: تشکیل شورا و انجمن‌ها را خارج از نوبت در دستور کار قرار دارند.
وی با تأکید بر اینکه اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی کارگاه و واحدمحور است، افزود: نیازهای آموزشی نیروی کار را به ما منتقل کنید تا با پای کار آوردن فنی‌وحرفه‌ای، کارگاه‌های آموزشی لازم در این زمینه برگزار شود.
رئیس کمیته صنعت و معدن اتاق بازرگانی ملایر نیز در این نشست اظهار کرد: با وجود شرایط تحریم، کرونا وضعیت اقتصادی جامعه را بسیار سخت‌تر و پیچیده کرده است، فعالان اقتصادی دچار مشکلات فراوان و رکود اقتصادی شده‌اند، در این شرایط برای تحقق شعار سال «جهش تولید» مدیریت جهادی امری ضروری است.
محمدرضا گلستانی گفت: با افزایش نرخ تورم و افزایش هزینه‌های تولید، دولت با اعمال سیاست‌های پولی، حقوق کارمندان را تأمین می‌کند اما این شرایط شکاف بزرگی بین حقوق کارگران و کارمندان ایجاد کرده است که نیازمند تمهیداتی برای رفع این معضل است.
گلستانی، استفاده از نظرات بخش خصوصی، ایجاد تشکل‌های کارفرمایی، تشکیل شرکت‌های تخصصی در زمینه صادرات، فری‌لنسرها و استارت‌آپ متشکل از جوانان تحصیلکرده برای شناسایی بازار، بازاریابی و توسعه فنی بازار، اختصاص سهام عدالت به کارگران بازمانده، همچنین آموزش نیروی کار توسط فنی‌وحرفه‌ای را راهکارهایی برای حل معضلات پیشنهاد داد.
گلستانی دغدغه کارگران برای مسکن را از دیگر مشکلات این قشر برشمرد و خواستار ودیعه مسکن از طریق تأمین اجتماعی و مسکن ملی برای رفع این مشکل شد و افزود: وضعیت بیمه و حق‌الزحمه نیروهای کارورزی مشخص نیست باید وضعیت آن‌ها در اسرع وقت مشخص شود.
 واحدهای کوچک و متوسط مبل و منبت بر لبه تیغ
نماینده انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان مبل و منبت استان نیز در این نشست با اشاره به اشتغالزایی بسیار بالای مبل و منبت در ملایر گفت: تسهیلات واحدهای آسیب‌دیده ازکرونا فقط به واحدهایی که مجوز صنایع‌دستی دارند تعلق می‌گیرد، این درحالی است که فعالان مبل و منبت مجوزهایی از صنعت و معدن، اتحادیه درودگران و... گرفتند؛ از این رو نمی‌توانند از این تسهیلات بهره ببرند.
ناصر قنبری با بیان اینکه با کاهش مسافرها، فروش داخلی را از دست داده و بسیار متضرر شده‌ایم، افزود: مبل و منبت ملایر جهانی شد و از لحاظ محصولات نیز از سایر کشورها جلوتر است اما برای صادرات مشکلات عمده و فراملی دارد و عملاً توانایی صادر کردن ندارد.
وی با اشاره به افزایش افسارگسیخته قیمت مواد اولیه تصریح کرد: در فروردین‌ماه شاهد افزایش 45 درصدی قیمت مواد اولیه بودیم، واحدهای کوچک و متوسط بر لبه تیغ هستند اگر این وضعیت ادامه داشته باشد و واحدها حداقل نتوانند از تسهیلات کرونا استفاده کنند، ظرف 3 -2 ماه آینده حدود 3 هزار نفر از فعالان هنر صنعت مبل و منبت بیکار خواهند شد.
  آسیب جدی صنعت گردشگری از کرونا
رئیس کمیته گردشگری ملایر نیز در این نشست اظهار کرد: اعتقاد دارم نخستین صنعتی که از کرونا آسیب جدی دیده است گردشگری است؛ زیرا پیک گردشگری 3 ماه گذشته بوده است در این شرایط متولیان گردشگری عملاً سال 99 را از دست داداه اند و دچار خسارت‌های جبران ناپذیری شده‌اند.
امین ابوالقاسمی با بیان اینکه در این اوضاع بیشتر واحدها به‌ویژه واحدهای کوچک، چک‌های برگشتی و معوقات بانکی دارند، افزود: برای تسهیل و تسریع اختصاص تسهیلات کرونا باید تمهیداتی اندیشیده شود.
وی همچنین خواستار چشم‌پوشی 6 ماهه تأمین اجتماعی از 3 درصد حق بیمه‌ای که مجموعه‌های گردشگری پرداخت می‌کند، شد تا حمایتی از کارفرمایان برای پرداخت حقوق نیروهای کاری و عبور از بحران اقتصادی کرونا باشد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com