1402-06-301402-07-09bool(false) 1402-06-301402-07-09bool(false) 1402-06-301402-07-09bool(false) افزایش سهمیه استخدام برای استان همدان همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : يكشنبه ، 9 مهر 1402

Today : Sun, October 1, 2023




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * 1402، مهار تورم و رشد تولید
ورود کاربران


نمایشگاه تهران
عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  132116 تاریخ انتشار:  1402-02-30 - 12:52 تعداد بازدید:  350
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

2100 نفر معلم جدید جذب می‌شود
افزایش سهمیه استخدام برای استان همدان

نویسنده : سمانه جهانگیری عرش

تیتر یک


 مهر ماه سال تحصیلی 1401 بود که اعلام شد مدارس همدان 5هزار معلم کم دارد. با این رقم مشخص شد که همدان بیشترین کمبود معلم در غرب کشور را دارد.
در سال ۱۴۰۱ برای ۲۸۴ هزار دانش‌آموز مدارس دولتی استان، ۱۳ هزار نیرو نیاز بود اما کمتر از ۸۰۰۰ نفر در اختیار آموزش و پرورش قرار داشت به همین دلیل بیشتر کلاسها با حجم بالایی از تراکم دانش آموزی مواجه شدند.

در همین زمینه و ابتدای سال تحصیلی حجت‌الاسلام احمدحسین فلاحی، نماینده مردم همدان و فامنین و عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی ادعا کرد: حق استان همدان در استخدام فرهنگیان از طریق ماده ۲۸ در دو دوره ضایع شده و نیاز استان برای استخدام را ۱۵۰۰ نفر کمتر از نیاز واقعی اعلام کردند و همین مسئله باعث تشدید بحران بیکاری در همدان می‌شود چراکه به جای جذب نیروهای جوان و آموزش آنها برای حضور در مدارس، آموزش‌وپرورش مجبور است به دلایل محدودیت قانونی در جذب فرهنگیان از روش‌های دیگری استفاده کند.

بحران کمبود نیرو در آموزش‌وپرورش باعث شده تا اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان همدان برای خالی نماندن کلاس‌های درسی از تدریس بازنشستگان، اضافه تدریس شاغلان، سرباز معلمان، سرباز طلبه‌ها و تدریس عوامل آموزشی در شیفت‌های بعدازظهر استفاده کند.

در آخرین روزهای تابستان سال ۱۴۰۱ بخشنامه‌ای از طرف معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش‌وپرورش به ادارات آموزش‌وپرورش استان‌ها ارسال شد که طی آن «ورود نیرو از سایر دستگاه‌های دولتی به آموزش‌وپرورش مجاز شمرده شده» و انتقاد کارشناسان را به دنبال داشت.

رویکرد سیستم آموزش‌وپرورش نسبت به این ابرچالش نشان دهنده آن است که اهمیت موضوع آموزش هنوز برای برخی از افراد تبیین نشده است. آموزش‌وپرورش به جای جذب افراد جوان، تحصیلکرده و توانمند حوزه مهم آموزشی را در طبق اخلاص برای بازنشستگانی که ۳۰ سال کار کردند، شاید دیگر انگیزه‌ای برای تدریس ندارند و فقط برای مسائل اقتصادی اضافه تدریس را پذیرفتند یا کارمندان سایر ادارات، قرار داده است.

تدریس عوامل آموزشی در شیفت‌های بعدازظهر از راهکارهایی بود که در همدان برای خالی نماندن کلاس‌های درس دانش‌آموزان درنظر گرفته شد. اما آنچه مشخص و ملموس بود این بود که افراد پس از هشت ساعت کار اداری توانایی، انرژی و شرایط روحی حضور در کلاس و تدریس به دانش‌آموزان پر انرژی را نداشتند.

سال تحصیلی 1401 که دو سال پس از تعطیلی کرونا و آموزش دانش آموزان از طریق فضای مجازی شوع شده بود بالاخره با این چالش ها به سر آمد.

چند وقت پیش بود که آزمون ویژه جذب معلم در همدان نیز برگزار شد تا مشخص شود چه کسانی آمادگی تدریس و ورود به آموزش و پرورش را دارند.

در همین زمینه نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی گفت: سهمیه جذب معلم در سال ۱۴۰۲ برای استان همدان ۷۰۰ نفر بود که با پیگیری استاندار این استان به ۲ هزار و ۱۰۰ نفر افزایش یافت.

به گزارش ایرنا، حمیدرضا حاجی‌بابایی همدان برگزار شد، افزود: استان همدان تعداد قابل توجهی معلم و نیروی آموزشی نیاز دارد که این تعداد نیرو در سال جاری از طریق برگزاری آزمون استخدامی و همچنین دانشگاه فرهنگیان جذب آموزش و پرورش استان خواهند شد.

حاجی‌بابایی تصریح کرد: در شرایط کنونی که دشمن از همه ابزارها برای هجمه علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی استفاده می‌کند، امید آفرینی برای مردم و جامعه مهمترین اولویت رسانه‌ها و روابط‌عمومی‌های دستگاه‌های اجرایی محسوب می‌شود.

وی با اشاره به اینکه روابط عمومی محور کلیدی و اساسی برای ادارات کل است، تاکید کرد: این عنصر کلیدی و اساسی در بیان آنچه اتفاق افتاده و آنچه از بیرون اتفاق می‌افتد، نقش موثری دارد.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی افزود: پروژه‌های شاخصی در سطح استان همدان در حال اجرا است که با بهره برداری از آن موجی از تحولات در استان رقم می‌خورد.

وی افزود: ساخت ۱۵ هزار واحد مسکونی برای محرومان، احداث بیمارستان یک هزار تخت‌خوابی، راه‌اندازی تراموا(واگن برقی) در شهر همدان و آبرسانی به روستاهای محروم از مهمترین پروژه‌های عمرانی است.

حاجی‌بابایی با بیان اینکه ساخت واحد مسکونی برای مردم مهمترین اولویت مسوولان استان است، گفت: برخی از کارخانه‌های استان جهت ساخت واحد مسکونی برای کارگران مستاجر خود، پیش قدم شده اند.

وی تصریح کرد: همدان به عنوان شاهراه ریلی غرب کشور نقش ارزشمندی در ترانزیت ریلی و توسعه اقتصادی از طریق قطار با کشورهای همسایه دارد.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی افزود: ۱۱ هزار واحد مسکونی در قالب طرح نهضت ملی مسکن در یکی از مناطق زیبای شهر همدان برای متقاضیان ساخته می‌شود که همین موضوع باعث شد رئیس جمهور در جلسه هیات دولت از مسولان استان همدان قدردانی کند.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com