نمایشگاه شانزدهم فرصتی برای بازاریابی گردشگری همدان همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : پنجشنبه ، 9 فروردين 1403

Today : Thu, March 28, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * 1402، مهار تورم و رشد تولید
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  130087 تاریخ انتشار:  1401-11-16 - 10:41 تعداد بازدید:  457
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

تلفیق گردشگری و صنایع دستی
نمایشگاه شانزدهم فرصتی برای بازاریابی گردشگری همدان

نویسنده : مریم مقدم

تیتر یک


■ استان با ظرفیت‌های گردشگری از ۱۸ تا ۲۱ بهمن ماه در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران حضور دارد


 سی و ششمین نمایشگاه ملی صنایع دستی ایران امسال همزمان با شانزدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته در تهران برگزار می‌شود.

شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری ایران، امسال از ۱۸ تا ۲۱ بهمن ماه در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود و یک رویداد فرهنگی است که با هدف تجمیع ظرفیت‌های صنعت گردشگری و به منظور استفاده بهینه از منابع موجود و برای حضور فعالان بخش خصوصی برگزار می‌شود.

در سی و ششمین نمایشگاه ملی صنایع دستی ایران با حضور فعالان صنایع دستی، تولیدکنندگان، صادرکنندگان، پیشکسوتان و دانشجویان با رویکرد حمایت از فعالان و تولیدکنندگان تقویت شده و امکانات بیشتری برای تولیدکنندگان به ویژه در مناطق محروم و کمتر برخوردار فراهم می‌شود.

به نحوی که در برابر نمایشگاه سال گذشته که حدود ۱۰ استان نزدیک به ۳۰ غرفه را در ۳۶۰ متر مربع و هنرمندان درجه یک در ۱۳۰۰ متر مربع به طور رایگان در اختیار داشتند، امسال این میزان به حدود ۱۸۰۰ متر مربع برای استان‌های کشور جهت بازاریابی و توسعه فروش رسیده و تمامی استان‌ها نیز در آن سهیم هستند.

در زمینه فعالیت‌های ترویجی ضمن هم افزایی با پژوهشکده هنرهای سنتی با دعوت از هنرمندان نوآور و نام آور برای معرفی و انتقال دانش و تولید زنده آثار توسط ۲۵ نفر از هنرمندان کشور در فضایی رایگان به وسعت ۱۱۰۰ متر مربع ترویج فرهنگ مصرف صنایع دستی و نمایش جذابیت های آن در دستور کار بوده است.

نشست‌های هم اندیشی پیشکسوتان درجه ۱ و ۲ هنری و «مراسم تقدیر از کارآفرینان برتر ملی در زمینه صنایع دستی» نیز از جمله برنامه‌های جانبی این نمایشگاه است.

مدیرکل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی همدان در این زمینه گفت: برون سپاری اجرا و ارائه برنامه‌های متعدد همچون رویدادها و نمایشگاه‌ها از بخش دولتی به بخش خصوصی می‌تواند فعالان حوزه گردشگری را ذی‌نفع کند .

محسن معصوم علیزاده با عنوان این مطلب گفت: توان فکری در ارائه خلاقانه ایده‌ها می‌تواند راهکار مطلوبی در ایجاد تکاپو در حوزه گردشگری باشد .

وی با اشاره به حضور متمایز همدان در نمایشگاه گردشگری سال ۱۴۰۱ به عنوان یک رویداد مهم در این حوزه گفت: امسال تلاش خواهیم کرد در کنار ارگان‌های مرتبط به ویژه شهرداری توانمندی گردشگری استان را در راستای جذب گردشگر برای مخاطبان نمایشگاه در عرصه ملی به نمایش بگذاریم .

وی به اهمیت حضور همدان با شعار معرفی استان با پرونده ثبت جهانی تأکید کرد و افزود: بر این باوریم نمایشگاه پیش روی می‌تواند تریبونی مطمئن برای معرفی استان همدان باشد زیرا مخاطب این رویداد از جنس میراث فرهنگی، گرد شگری و صنایع دستی است .

معصوم علیزاده تعامل تبلیغات با استان های غربی را برای تعیین مسیر در تبلیغات گردشگری همدان از ضروریات دانست و گفت: از فضای اطلاع رسانی باید به نفع معرفی توانمندی‌های همدان بهره مند شویم .

وی افزود: استان محوربودن و سرمایه‌گذاری از رویکردهای اصلی نمایشگاه امسال است. باید از فرصت نمایشگاه برای سرمایه‌گذاری استفاده کنیم. البته برای تحقق این موضوع، ارگان‌هایی همچون شهرداری‌ها اگر مشارکت جدی در این زمینه داشته باشند، می‌توانیم نتیجه مطلوبی به دست آوریم .

گفتنی است، نمایشگاه گردشگری تهران ۱۴۰۱، از تاریخ هجدهم بهمن ماه (سه شنبه) آغاز شده و تا بیست‌ویکم بهمن ماه (جمعه) از ساعت ۸ صبح تا ۱۵ با حضور آژانس‌های مسافرتی، شرکت‌های هواپیمایی، مدیران هتل، صنایع بوم گردی به عنوان اصلی‌ترین حاضران غرفه داری نمایشگاه برگزار خواهد بود .

معاون گردشگری همدان در خصوص شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری با بیان اینکه استان محور شدن نمایشگاه ویژگی متفاوت امسال است، گفت: این نمایشگاه به بخش‌های مختلف استانی تقسیم می‌شود، استان‌های هدف با شرکت های گردشگری خود در سالن های مجزا قرار دارند. این کار باعث می‌شود تأسیسات گردشگری بتوانند خود را بهتر معرفی کنند، مانند نمایشگاه های آلمان، اسپانیا و ... در این صورت دسترسی به غرفه‌ها بهتر فراهم می‌شود.

نمایشگاه‌ها عموماً به عنوان یک راهکار مؤثر در بازاریابی و مواجهه عرضه‌کنندگان، متقاضیان و مصرف‌کنندگان شناخته شده و نقش به سزایی برای ارائه خلاقیت‌ها و نوآوری‌ها ایفا می‌کنند.

علی خاکسار عنوان کرد: بازشناسی صنعت گردشگری به طورانحصاری به ارائه خدمات و تحلیل عملکرد ادارات کل میراث فرهنگی و گردشگری ختم نمی‌شود، بلکه تمام عوامل مؤثر در صنعت گردشگری از جمله ناوگان‌های سفرهای زمینی، هوایی، دریایی تا خدمات جاده‌ای در مسیر، بررسی امکانات میان راهی به ویژه بهداشت مراکز خدماتی و رفاهی باید مورد ارزیابی قرار گیرند.

با توجه به اینکه بخشی از وظایف به عهده سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای است نباید این نهاد از نگاه نظارتی گردشگری دور بماند.

وی ادامه داد: توجه به هزینه‌های سفر به خصوص خدمات میان‌راهی، میزان آمادگی شهرها برای پذیرش مسافر، آمادگی پلیس‌راه و رفع خطر از نقاط پرحادثه، نظارت بر فروش بلیت و توزیع بلیت روزانه، تاکسی‌های مسافربر و نحوه ارائه خدمات فرهنگی می‌تواند مسافرین و گردشگران داخلی و خارجی را اطمینان‌بخش کند.

خاکسار گفت: همچنین انتظار می‌رود عوامل مؤثر در حوزه خدمات سفر چه مستقیم و چه غیر مستقیم به ارائه عملکرد در این نمایشگاه ملزم شوند تا اصحاب رسانه و مردم میزان تأثیرگذاری خدمات آنها را در سفرهای نوروزی مورد ارزیابی قرار دهند.

وی اضافه کرد: همچنین اطلاع‌رسانی به موقع در فضای رسانه‌ای و تبلیغی کشور علاوه بر ارائه دستاوردهای نوین، چشم‌اندازی از خدمات شرکت‌های موفق در حوزه گردشگری و تورگردانی، تور لیدرهای موفق، رسانه‌های حوزه گردشگری، حوزه‌های آموزشی در این صنعت، خدمات الکترونیک و فناوری اطلاعات در حوزه گردشگری، انجمن‌ها، جمعیت‌ها وسازمان‌های مردم نهاد، شاخه‌های نوین گردشگری، بوم‌گردی و مراکز اقامتی روستایی، شرکت‌های چاپ و نشر نقشه‌های گردشگری، واحدهای گردشگری شهرداری‌ها، بانکداری الکترونیکی، گردشگری بازار و صنایع‌دستی و همچنین گردشگری بین‌المللی را از طریق ارائه خدمات توریستی آسان به همراه خواهد داشت.


در ویدئو‌ کنفرانس با مدیران‌کل استانی بررسی شد:
آمادگی ۳۱ استان برای حضور در مهم‌ترین رویداد گردشگری و صنایع دستی کشور


 در آستانه برگزاری شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته تهران و سی و ششمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی که از تاریخ ۱۸ تا۲۱ بهمن ماه جاری در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار خواهد شد، مدیران ارشد ادارات‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آخرین اقدامات و گزارش‌های خود را برای حضور شایسته در مهم‌ترین رویداد صنعت گردشگری و صنایع‌دستی کشور اعلام کردند.

ویدئو‌کنفرانسی با هدف هماهنگی نهایی برای مشارکت با‌شکوه استان‌ها در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران و نمایشگاه صنایع‌دستی برگزار شد.

در این نشست مریم جلالی معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با تأکید بر اینکه شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته تهران و سی و ششمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی علی رغم رویکرد و محتوای متفاوت باید در کنار یکدیگر انسجام داشته باشند، 3 محور اصلی ساماندهی عرضه محصولات، ارتقای فروش و نیز توجه به تکریم و احترام به هنرمندان را در رئوس الزامات حضور استان‌ها در رویداد پیش رو مطرح کرد.

وی  همچنین با تأکید بر اهمیت چینش آثار، توجه به هویت دانش بنیان و خلاقانه، دعوت از سرمایه‌گذاران، کارآفرینان، معرفی پیشکسوتان و نوآوران، نمایشگاه صنایع‌دستی را نه تنها یک بازارچه، بلکه محلی برای دانش‌افزایی، بازاریابی، سلیقه‌سازی و بازارسازی با رویکرد ایجاد شبکه خلاق معرفی کرد.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی همچنین با پیش‌بینی اینکه رنسانسی در رویداد پیش رو ایجاد خواهد شد از مدیران استانی خواست برای عرضه محصولات بر مبنای چینش شایسته در راسته بازارها اقدام شود.

 جواد واحدی، معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌ها نیز در وبینار برگزار شده از رؤسای ادارات‌کل استانی خواست از همه ظرفیت‌های موجود برای حضوری شایسته در مهم‌ترین رویداد صنعت گردشگری و صنایع‌دستی کشور استفاده کنند.

وی توجه به جلب حمایت‌های فرابخشی، هماهنگی جهت میزبانی از مقامات کشوری از جمله نمایندگان مجلس، استانداران، شهرداری‌ها و رؤسای دستگاه‌های تأثیرگذار در این 2 حوزه را در رأس امور اجرایی پیش روی استان‌ها قرار داد.

واحدی همینطور ضمن بررسی گزارش‌های دریافتی، از برنامه‌های متنوع و خلاقانه استان‌ها به عنوان جذابیت‌های مردمی و تخصصی رویدادهای پیش رو نام برد.

همچنین در این نشست رؤسای ادارات‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان‌ها با یادآوری اینکه رویداد پیش رو به صورت استان‌محور برگزار خواهد شد، نقش اصلی استان‌ها در نمایشگاه امسال، جلب مشارکت ذی‌نفعان مختلف اعلام شد و هر یک از معاونین و ادارات‌کل استانی درباره تجمیع ظرفیت‌های مشارکت‌کنندگان، نحوه معرفی استان به عنوان مقصد گردشگری یکپارچه، نمایش ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری و گردشگری موضوعی، ارائه اقدامات شاخص، توجه به رویش اندیشه‌های نو و خلاقانه در ارائه محصولات گردشگری و صنایع دستی، نحوه حضور استان‌ها بر اساس محورهای جغرافیایی کشور، برنامه‌های جانبی، معرفی صاحبان ایده‌های نو و در نهایت برای برنامه‌ریزی اجرای برنامه‌های گروه‌های آیینی و موسیقی بومی، هماهنگی نهایی به‌عمل آوردند.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com