1403-01-221403-02-01bool(false) عدم ترس مادران کرونایی از شیر دادن به فرزندان همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : شنبه ، 1 ارديبهشت 1403

Today : Sat, April 20, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  110734 تاریخ انتشار:  1399-05-11 - 13:08 تعداد بازدید:  602
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

عدم ترس مادران کرونایی از شیر دادن به فرزندان

گوناگون

تاکنون انتقال ویروس از شیر مادر به شیرخوار اثبات نشده است بنابراین با توجه به تاثیر این ماده غذایی در ارتقای ایمنی نوزاد، مادران مبتلا به کرونا نباید نوزادشان را از شیر محروم کنند.

کارشناس سلامت خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت:در جوامعی که بیماری کرونا شایع است مادران می تواند بدون هیچگونه نگرانی به کودک خود شیر بدهند.

به گزارش ایرنا،بنفشه شریفیان اظهار داشت: تاکنون انتقال بیماری کرونا از طریق شیر مادر ثابت نشده است بنابراین دلیلی برای قطع شیر دهی یا جلوگیری از آن وجود ندارد.

کارشناس سلامت خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان تاکید کرد: مادر شیرده مشکوک یا مبتلای قطعی به کرونا باید مستمر دست های خود را با آب و صابون بشوید یا از شوینده های پایه الکلی استفاده کند.

وی ادامه داد: این مادران هنگام تغذیه کودک باید از ماسک استفاده کنند و در صورت عطسه یا سرفه بر روی دستمال، بی درنگ آن را دور انداخته و مجدد دست‌ها را با آب و صابون بشویند یا از شوینده های پایه الکلی استفاده کنند.

شریفیان با تاکید بر ضرورت ضدعفونی و تمیز کردن مرتب سطوح قبل از لمس آن توسط کودک اظهار داشت: اگر مادر مبتلا به تازگی روی قفسه سینه ی خود سرفه کرده باشد باید قبل از تغذیه کودک، سینه‌های خود را به آرامی با آب گرم و صابون دست کم به مدت ۲۰ ثانیه بشوید اما شست و شوی مستمر بدن مادر قبل از هر بار تغذیه کودک ضرورتی ندارد.

وی گفت: یکی از سوال‌های شایع مردم برقراری تماس پوست با پوست نوزاد پس از زایمان مادران مبتلا به کرونا است که در این باره می توان گفت: برقراری تماس پوست با پوست مادر و نوزاد و قرار گرفتن نوزاد در کنار مادر، شروع زودرس تغذیه با شیر مادر را امکان پذیر می‌سازد و باعث کاهش مرگ و میر نوزادان نیز می‌شود.

کارشناس سلامت خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان اظهار داشت: اگر مادر مبتلا به کرونا قادر به تغذیه شیرخوار نباشد بهترین روش تغذیه شیرخوار استفاده از شیردوش مکانیکی است و دوشیدن شیر مادر در درجه اول با کمک دست و در صورت لزوم با استفاده از پمپ صورت می‌گیرد.

شریفیان ادامه داد: مادر و هر کسی که به او برای این کار کمک می‌کند باید قبل از دوشیدن شیر مادر یا لمس هر قسمت از پمپ یا ظرف نگهداری شیر، دست خود را بشوید و از تمیز شدن مناسب پمپ بعد از هر بار استفاده اطمینان حاصل کند.

وی افزود: شیر دوشیده مادر را باید فردی که علامت یا علائمی از بیماری کرونا ندارد و شیرخوار با او احساس راحتی می کند با استفاده از یک فنجان تمیز و یا قاشق به شیرخوار بدهد و مادر یا مراقب باید قبل از تغذیه شیرخوار دست خود را بشوید.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com