1403-09-021403-09-12bool(false) 1403-09-021403-09-12bool(false) 1403-09-021403-09-12bool(false) 1403-09-021403-09-12bool(false) اسدآباد دومین شهر بارکدخوان کشور همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : دوشنبه ، 12 آذر 1403

Today : Mon, December 2, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  109843 تاریخ انتشار:  1399-04-14 - 08:29 تعداد بازدید:  617
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

به همت شهرداری برای تسهیل در پرداخت کرایه تاکسی محقق می‌شود
اسدآباد دومین شهر بارکدخوان کشور

نویسنده : سپیده راشدی

گزارش ویژه


 شهرهای امروزی به‌عنوان پیچیده‌ترین مصنوع دست بشر نیازمند مدیریتی تحول‌یافته برای رفاه و آسایش بیشتر شهروندان است. در رأس این مدیریت، شهرداری نقش مهمی در موفقیت و برنامه‌ها و طرح‌های توسعه شهری بر عهده دارد. اسدآباد به‌عنوان یکی از شهرهای کوچک استان چشم‌انداز توسعه وسیعی پیش رو داشته که همدان‌پیام وضعیت کنونی و چگونگی ترسیم این افق و موانع سر مسیر را از زبان شهردار جوان علیرضا فعله گری جویا شده است که در ادامه می‌خوانید:

 

 برای درآمدزایی پایدارشهرداری چه برنامه‌ای دارید؟
توسعه پایدارشهری بیش از هر زمان دیگری برای کشورهای درحال توسعه اهمیت به‌سزایی دارد که به‌دنبال آن درآمد پایدار شهرداری ایجاد می‌شود.افتتاح شهر خودرو واقع در میدان جانبازان، یکی از راهکارهای ایجاد درآمد پایداردر شهراسدآباد است. مجموعه شهر خودرو در 59 غرفه 50 متری با تمرکز بر سامان‌دهی بصری سیما و منظر شهری افتتاح خواهد شد.
مجموعه شهر خودرو با تجهیزاتی همچون کارواش و فروش قطعات خودرو به ارائه خدمات به مشتریان خواهد پرداخت، که با راه‌اندازی شهر ماشین تعمیرگاه‌ها از سطح شهر جمع‌آوری می‌شوند.
 حرکت شهرداری به سمت شهر الکترونیک را در دستور کار دارید؟
طبق قرارداد با یک شرکت دانش‌بنیان مبنی بر پرداخت الکترونیک کرایه‌های تاکسی درصدد هستیم امکانات روز را وارد شهر کنیم تا از ترددهای بی‌مورد در سطح شهر به‌ویژه از آلودگی هوا و ترافیک جلوگیری شود. به‌طوریکه اسدآباد به‌عنوان شهر دوم در ایران به دستگاه بارکدخوان برای تاکسی‌ها مجهز می‌شود، برای شهروندان کارت شهروندی صادر می‌شود. اگر شهروندان در این زمینه حسابشان خوب کار کند، بانک به آنها وام می‌دهد.
 برای جلوگیری از ساخت وساز‌های بی‌رویه شهری چه برنامه‌ای دارید؟
رعايت اصول ساخت‌وساز زمينه‌ساز توسعه زيرساخت‌ها ، عمران و آباداني شهراست. و تمامي زمينه‌ها ازجمله عمراني، اقتصادي، فرهنگي، سياسي و تاريخي را دربردارد. 6 ماه است که واحد اجرایی شهرداری جدی‌تر و به‌صورت یک واحد مستقل هم در بحث ساختمان و هم سد معبر فعالیت کرده و املاکی که تخلفات ساختمانی در آنها صورت می‌گیرد را شناسایی می‌کند. هماهنگی و جدیت بین واحدهای شهرداری در زمینه ساخت‌وسازهای جدید بیشتر شده است.
 درهمین راستا90 باب ملک که در سال‌های گذشته ساخته شده بود پس از شناسایی و متراژ به کمیسیون ماده 3 ارجاع داده شد.
محدوده بازآفرینی شهری در اسدآباد 212 هکتاراست که ادارات عضو ستاد بازآفرینی شهری موظف هستند 30 درصد اعتبارات سالانه خود را در محلات هدف بازآفرینی هزینه کنند. محلات مرکزی شهر، بافت بازار، بافت فرسوده و محلات محروم در طرح جامع بازآفرینی شهری به محلات کارآمدی برای استفاده مردم تبدیل می‌شوند.
  به چند مورد از مهم‌ترین کارهای زیربنایی که در سطح شهر انجام شده است، اشاره کنید؟
همزمان با کارهای روبنایی، کارهای زیربنایی زیادی نیز انجام شده است. در بحث فاضلاب شهری با همکاری اداره آب برای اجرای شبکه فاضلاب هزار و 81 انشعاب فاضلاب در محله محمود بیگی انجام شده است.
پارک با هنر، رضوان و محمود بیگی با مشکل آبرسانی مواجه بود و با تانکر آبرسانی می‌شد اما اکنون مشکل آبرسانی به این پارک‌ها رفع شده است. در بیشتر خیابان‌های اصلی پیش از اینکه روکش آسفالت انجام شود، انشعاب‌های فاضلاب نصب می‌شود. در ستاد بازآفرینی شهری نیزپیاده‌راه‌سازی خیابان فرهنگ و پیاده‌راه سلامت را در دستور کار خود قرار داده‌ایم،پارک سیدان، شهید خزایی و ابوریحان به‌صورت پارک‌های محله‌ای در دست ساخت است. با چند مالک نیز جهت اجرای طرح عقب‌نشینی در بازارچه‌های میوه و تره‌بار در محله حیدروَرَند، آب‌انبار و محله میدان به توافق رسیدیم.
سامان‌دهی بافت مرکزی شهربا احداث حمام نیلوفردر دستور کار است و ورودی شهر نیز از سمت سنقر و محله خاکریز با توافق تخریب 4 مغازه بازگشایی می‌شود.
 در دستور کار خود الحاق روستاها به شهر را دارید؟
روستای شمس‌آباد به‌عنوان تنها روستای در حریم شهرمعرفی شد و در طرح جامع شهری مصوب شد که این روستا از شهر جداست و دهیار مستقل دارد.
خوشبختانه هم‌اکنون روستای واقع در حریم شهر وجود ندارد.
  درحال‌حاضر بزرگ‌ترین مشکل شهرداری چیست؟
در 3 سال گذشته60 نفر از نیروهای اداری و خدمات شهری در شهرداری اسدآباد بازنشست شدند.
هم‌اکنون با کمبود نیروی انسانی مواجه هستیم و برای رفع آن مجوزی از شورای اداری دریافت نکردیم. نبود منابع مالی نیز یکی ازبزرگ‌ترین مشکل شهرداری است، رشد جمعیت و افزایش مهاجرت از روستا‌ها، به توسعه فیزیکی شهر و افزایش ناگهانی شهرک‌ها منجر شد. این درحالی است که منابع مالی جوابگوی ارائه خدمات نیست.
سطح انتظارات مردم از شهرداری افزایش یافته است. مشارکت شهروندان در پرداخت عوارض نوسازی موجب افزایش راندمان کاری شهرداری خواهد شد.



بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com