خجسته، حسنی‌حلم، ابراهیم خانی و طاقتی مقدم در نشست انتخاباتی روزنامه همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : پنجشنبه ، 9 فروردين 1403

Today : Thu, March 28, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * 1402، مهار تورم و رشد تولید
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  69009 تاریخ انتشار:  1394-12-03 - 05:45 تعداد بازدید:  962
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

نسخه‌پیچی کاندیداهای همدان بهار و کبودراهنگ برای اقتصاد
خجسته، حسنی‌حلم، ابراهیم خانی و طاقتی مقدم در نشست انتخاباتی روزنامه

گزارش ویژه

مقدمه

 4 روز دیگر تا برگزاری بزرگترین رخداد سیاسی سال 94 باقی مانده است. 7 اسفندماه انتخابات پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری و دهمین دوره مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.
این روزها کاندیداهای حضور در هر 2 مجلس خبرگان و رهبری در مرحله تبلیغات بسر می‌برند؛ هر چند تنور تبلیغات آنقدرها هم داغ نیست و تب و تاب و شور و نشاط مورد نظر را ندارد.
این درحالیست که جنبه صحیح تبلیغات به آن است که کاندیدا باید عملکرد و برنامه‌های خود را به گوش همه مردم برساند و دلیل حضور خود و همچنین نحوه حضور و برنامه‌اش پس از راه یافتن به خانه ملت را به عنوان نماینده مردم بازگو کند که چه می‌خواهد باشد. حتی فضای سکوت همایش‌ها و نشست‌های انتخاباتی که باید در محافل دانشگاهی و همچنین در ستادهای تبلیغاتی برگزار شود نیز رونق چندانی ندارد.
 در این میان برگزاری سلسله نشست‌های انتخاباتی روزنامه همدان پیام فرصتی ایجاد کرد تا کاندیداها خود را در معرض نقد کارشناسان قرار دهند و در عین اعلام برنامه‌های خود در صورت راهیابی به مجلس، به سؤالات کارشناسان روزنامه پاسخ دهند.
در چهارمین دور از نشست‌های کارشناسی روزنامه، امیر خجسته، سید مرتضی حسنی‌حلم، یدا... ابراهیم‌خانی و حیدر طاقتی‌مقدم گرد میز کارشناسان بودند.
 اقتصاد، پارلمان شهری، معیشت، بهره‌مندی از درآمد گردشگری و همچینن میزان و نحوه سرمایه‌گذاری در حوزه انتخابیه مورد نظر از مهمترین دیدگاه‌های کاندیداها بود. به گونه‌ای که امیر خجسته که در حال حاضر نیز نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی است از آشفتگی و ناهماهنگی‌ در مدیریت شهری سخن گفت و اینکه بی‌برنامگی موجب می‌شود هزینه‌های کلانی خرج شود.
وی در برنامه خود اشاره به این دارد که در آینده قطعاً مدیریت یکپارچه شهری اجرا خواهد شد و پارلمان‌های محلی نیز در آینده قدرتمند پیش خواهند رفت.
سید مرتضی حسنی‌حلم نیز کاندیدای حوزه انتخابیه همدان و فامنین است که از اقتصاد و چگونگی توسعه آن سخن گفت و اینکه برای رونق اقتصادی باید تسهیلات بانکی ارزان‌قیمت در اختیار کارگاه‌های تولیدی و مولد قرار بگیرد.
 وی معتقد است گسترش خوشه‌های صنعتی می‌تواند در گسترش اقتصاد استان مؤثر باشد، می‌توانیم خوشه راه‌اندازی در صنایع دیگر را در دستور کار قرار دهیم.
 یدا... ابراهیم‌خانی دیگر کاندیدای این نشست از حوزه انتخابیه بهار و کبودراهنگ هم همواره در صحبت‌های خود به تفکیک حوزه انتخابیه بهار و کبودراهنگ تأکید کرد و به توزیع اعتبارات ناعادلانه در این حوزه انتقاد و اشاره داشت. و اما حیدر طاقتی‌مقدم دیگر کاندیدا از حوزه کبودراهنگ و بهار بود.
وی مهمترین برنامه‌اش پس از حضور در مجلس را رسیدگی به خواسته‌های جوانان عنوان کرد و گفت: اگر به مجلس راه پیدا کنم قطعاً بیشتر به مباحث ورزش و احداث سالن‌های ورزشی می‌پردازم، زیرا ورزش یک اصل پیشگیری از بیماری است. شرح نشست این 4 کاندیدا با کارشناسان را پیش رو دارید.

 

امیر خجسته

تحصیلات    کارشناسی ارشد الهیات
سوابق    حضور در جبهه جنگ و 8 سال اسارت
رئیس تربیت معلم شهید مقصودی
رئیس مرکز آموزش عالی فرهنگیان استان
رئیس بنیاد شهید استان همدان
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس نهم شورای اسلامی

حوزه انتخاباتی:  همدان و فامنین

جمعیت حوزه انتخاباتی:   694306 نفر
تعداد کل واجدین شرایط رأی:  480 هزار نفر
تعداد کاندیدای حوزه:  52 نفر

 

سیدمرتضی حسنی‌حلم

تحصیلات    کارشناسی ارشد رشته علوم و حدیث قرآنی
سوابق    حضور در جبهه جنگ
ناظر از طرف بعثه مقام معظم رهبری در امور حج
تدریس در مراکز علمی
دبیر ستاد تفسیر قرآن کریم، دبیر بنیاد بین‌المللی غدیر، مدیرعامل بنیاد فرهنگی حضرت مهدی، ریاست سازمان دانش‌آموزی، مشاور فرهنگی استاندار در ادوار مختلف، ریاست حوزه هنری استان همدان.
 دبیر ستاد اقامه نماز استان

حوزه انتخاباتی:  همدان و فامنین

جمعیت حوزه انتخاباتی:   694306 نفر
تعداد کل واجدین شرایط رأی:  480 هزار نفر
تعداد کاندیدای حوزه:  52 نفر

 

حیدر طاقتی‌مقدم

تحصیلات     فوق لیسانس تربیت‌بدنی و علوم ورزشی
سوابق    دبیر آموزش و پرورش

حوزه انتخاباتی:  کبودراهنگ و بهار

جمعیت حوزه انتخاباتی:   268000نفر
  تعداد کل واجدین شرایط رأی:  190هزار نفر
  تعداد کاندیدای حوزه:  31 نفر

 

یدا... ابراهیم‌خانی

تحصیلات    لیسانس علوم اجتماعی- فوق لیسانس مدیریت
سوابق    مدیریت بحران استانداری همدان
بخشدار بخش مرکزی و شهرستان کبودراهنگ
مسئولیت‌هایی در واحدهای دفتر مناطق محروم استان
بیش از 35 عنوان کار تحقیقی در موضوعات مختلف فرهنگی و‌اجتماعی

حوزه انتخاباتی:  کبودراهنگ و بهار

جمعیت حوزه انتخاباتی:   268000نفر
تعداد کل واجدین شرایط رأی:  190هزار نفر
 تعداد کاندیدای حوزه:  31 نفر

 

محمدرضا عراقچیان

حوزه    برنامه‌ريزي و توسعه
عضو هیأت علمی دانشگاه بوعلی‌سینا
فوق لیسانس معماری شهرسازی از دانشگاه تهران
دکترای معماری از دانشگاه تهران
ارائه مقاله به سمینارهای ملی و بین‌المللی
سخنرانی در مجامع ملی و بین‌المللی
مشاور تعدادی از سازمان‌ها و نهادها در امر معماری و شهرسازی

محمدرضا عراقچیان در حالی در این نشست به عنوان کارشناس حوزه برنامه‌ریزی و توسعه حضور داشت که سؤالاتی در رابطه با برنامه پنجم توسعه و برنامه 20 ساله توسعه مطرح کرد.

 

سید مهدی خزایی

حوزه    اقتصاد
کارشناس اقتصاد
کارشناس ارشد برنامه‌ریزی شهری و منطقه‌ای
تدریس در مراکز علمی و دانشگاه‌های همدان از سال 81 تاکنون
هدایت 50 پایان‌نامه
مشارکت در مطالعات توسعه‌ای، اقتصادی و آمایش استان همدان
سید مهدی خزایی کارشناس حوزه اقتصادی است که همواره در مطالعات توسعه‌ای و آمایش استان مشارکت جدی داشته و از همین‌رو در این نشست با توجه به تخصص و نگاه ویژه به حوزه اقتصاد سؤالاتی در رابطه با مطالعات آمایشی سرزمین استان مطرح کرد.

 

محمد رحماني

حوزه    برنامه‌ريزي شهري و گردشگري
دكتري برنامه‌ريزي شهري
عضو مجمع متخصصين استان همدان
عضو هيأت علمي دانشگاه آزاد اسلامي همدان
پژوهشگر برتر گروه هنر و معماري
عضو شوراي پژوهشي مركز مطالعات شوراي شهر همدان
مؤلف 4 جلد كتاب در زمينه شهر و شهرسازي
محمد رحمانی دکترای برنامه‌ریزی شهری به عنوان کارشناس حوزه گردشگری و برنامه‌ریزی بار دیگر حضور در نشست‌های همدان‌پیام را در حالی تجربه کرد که با توجه به تخصص خود سؤالات متعددی را با کاندیدای حاضر در نشست مطرح کرد.
این کارشناس سؤالاتی در رابطه با از بین رفتن باغات شهر همدان و دست‌اندازی برخی سودجویان مطرح کرد.

 

 

خجسته: در پی آن هستیم شوراهای محلی را قانونمند کنیم

 حسنی‌حلم: برای رونق اقتصادی باید تسهیلات بانکی ارزان‌قیمت در اختیار کارگاه‌های تولیدی و مولد قرار دهیم

طاقتی‌مقدم: اگر به مجلس راه پیدا کنم قطعاً بیشتر به مباحث ورزش و احداث سالن‌های ورزشی خواهم پرداخت

 ابراهیم‌خانی: حقوق شهرستان‌های ما به خوبی پرداخت و ادا نشده است

 

پرسش‌های  برنامه‌ریزی و توسعه

 عراقچیان: با توجه به شناختی که نسبت به برنامه 20 ساله توسعه و پنجم توسعه دارید جایگاه استان و شهر خود را در این برنامه چگونه می‌بینید؟ این برنامه را نقد می‌کنید یا تأیید؟
 ابراهیم‌خانی: این مسأله ارتباط مستقیم با تفکیک حوزه‌های کبودراهنگ و بهار دارد، وقتی ماده 180 قانون بودجه اعتبارات را براساس حوزه‌های انتخابیه به نماینده می‌دهد حوزه انتخابیه‌ای که نماینده بیشتری دارد بودجه بیشتری دریافت می‌کند به همین خاطر حوزه انتخابیه ما به خوبی نتوانست از این اعتبارات دریافت کند.
ما نسبت به این موضوع نقد داریم، زیرا با توجه به شاخصه‌های شهرستان‌های ما از جمله جمعیت و وسعت متأسفانه هیچ موقع نتوانستیم از اعتبارات در خور شهرستان بهره لازم و کافی ببریم.
 عراقچیان: جایگاه بهار و کبودراهنگ را در آمایش سرزمینی قبول دارید یا آن را رد می‌کنید؟
 ابراهیم‌خانی: با توجه به شناختی که نسبت به کارگروه‌ها دارم به این موضوع نیز نقد دارم، زیرا حقوق شهرستان‌های ما به خوبی پرداخت و ادا نشده و می‌طلبد از این ظرفیت‌ها بیشتر استفاده کرد.
 4 سال پیش ناحیه صنعتی شیرین‌سو توسط استاندار وقت کلنگ‌زنی شده و پیگیری‌هایی انجام شد اما اکنون از این ناحیه تنها یک تابلو دیده می‌شود، از طرفی دیگر ناحیه صنعتی اورقین آماده سرمایه‌گذاری است اما شرکت شهرک‌های صنعتی هنوز نتوانسته برای این ناحیه سرمایه‌گذار جذب کند. همچنین شهرک صنعتی ویان را داریم که با 25 درصد ظرفیت فعال است.
اینها شاخص‌های کمی است البته کارها و پیگیری‌هایی انجام شده اما کافی نیست.
 عراقچیان: تحلیل شما از برنامه پنجم توسعه در خصوص میزان موفقیت‌اش در حوزه جوانان و در حوزه فرهنگ عمومی جامعه چه بوده و اگر این موضوع را ضعیف می‌دانید اگر به مجلس راه پیدا کنید این کم و کاستی‌ها را چگونه جبران می‌کنید؟
 طاقتی‌مقدم: در عرصه پیشرفت جوانان بحث‌های زیادی وجود دارد در حال حاضر آنقدر که به بحث ساخت بیمارستان و مسائل درمان توجه می‌شود به ورزش و زیرساخت‌های آن توجه لازم نمی‌شود. اگر به مجلس راه پیدا کنم قطعاً بیشتر به مباحث ورزش و احداث سالن‌های ورزشی می‌پردازم، زیرا ورزش یک اصل پیشگیری از بیماری است.
 عراقچیان: در شاخص‌های فرهنگی به نظر می‌رسد که در برنامه فعلی در امر فرهنگ و مسائل اجتماعی و روانی موفق نبوده‌ایم و همانگونه که می‌بینیم شهر دچار چند فرهنگی شده است. نظر شما در این باره چیست و این موضوع را چگونه می‌بینید؟
 حسنی‌حلم: اگر در یک جامعه‌ای قرار است اتفاق مبارکی شکل بگیرد باید نگرش‌های فرهنگی در درون موضوع را اصلاح کنیم.

 

پرسش‌های اقتصادی

 خزایی: با توجه به اینکه استان همدان از نظر سرانه درآمد بسیار نامطلوبی دارد برنامه شما برای بالا بردن درآمد استان و بهبود وضعیت معیشتی استان چیست؟
 حسنی‌حلم: اقتصاد استان متأثر از اقتصاد کشور است و این در حالی است که اقتصاد کشور با یک حالت رکود مواجه است اگرچه در حیطه آمار اعلام شده تورم 13 درصد کاهش دارد اما باید دید که در سفره مردم چه اتفاقی افتاده است.
در حال حاضر استان ما از ظرفیت صنایع احداث شده تنها 30 درصد را به خود اختصاص داده، در مجموع نتوانستیم از بودجه‌های مشخص و مازاد به طور واقعی بهره کافی و لازم را ببریم، استان ما در بحث کشاورزی با بحران روبه‌رو است، صنایع تبدیلی کشاورزی در استان وجود ندارد، مسکن آن با رکود مواجه است، اخذ مالیات در شرایط مناسبی بسر نمی‌برد و فشار بر بازاریان و تولیدکنندگان مضاعف است، بسیاری از واحدها از رونق افتاده است، زمانی همدان پایلوت و جایگاه برخی از صنایع دستی بود، کارخانه چرم همدان و سفال لالجین حرف نخست را در کشور می‌زد، حال سؤال اینجاست در چنین شرایطی وضع اقتصادی استان را چگونه به نمایش بگذاریم و چه کاری باید بکنیم؟
برای رونق اقتصادی باید تسهیلات بانکی ارزان‌قیمت در اختیار کارگاه‌های تولیدی و مولد قرار دهیم، استحصال وام‌هایی که بسر آمده باید قسط‌بندی آنها در دستور کار قرار بگیرد، ایجاد شهرک‌های تخصصی مثل شهرک چرم و پوشاک را در دستور کار داریم، گسترش خوشه‌های صنعتی می‌تواند در گسترش اقتصاد استان مؤثر باشد، می‌توانیم خوشه راه‌اندازی در صنایع دیگر را در دستور کار قرار بدهیم.
در مجموع می‌توانیم به اقتصاد کمکی داشته باشیم البته با تکیه بر اقتصاد مقاومتی مدنظر رهبر معظم انقلاب که با همدلی و وحدت و استفاده از نظرات کارشناسی این امر میسر می‌شود.
 خزایی: با توجه به مطالعات آمایش استان که بخش پیشران توسعه استان گردشگری عنوان شده است چقدر توسعه فعالیت‌های صنعتی، صنایع مادر و بزرگ با مطالعات آمایش استان هم‌پوشانی دارد و آیا مطالعات آمایش استان را می‌توان بازنگری کرد که عوامل پیشران توسعه استان به جای گردشگری، بخش صنعت و امثال آن را مطرح کنیم؟
خجسته: بحث گردشگری محور توسعه استان است اما وقتی با هزار و 800 جاذبه توریستی هیچ اقدام زیرساختی برای توریست نشده قطعاً در توریست موفق نخواهیم بود.
از همین روز باید توان‌مان را برای جذب توریست بگذاریم، تفکرمان را باز کنیم و در این رابطه باید فرهنگ‌سازی کنیم.
آینده و توسعه استان بحث گردشگری است اما در رابطه با منطقه ویژه جهان‌آباد و توسعه صنایع مادر و صنایع کوچک براساس مطالعات آمایشی باید کار کنیم، به شدت مخالف کار غیر کارشناسی در استان و شهرستان هستیم که نمونه آن ساخت 40 درصد سدها بدون کار کارشناسی است. هر آنچه در رابطه با صنایع مادر و صنایع سنگین و سبک انجام می‌گیرد باید براساس مطالعات کارشناسی صورت بگیرد و گرنه آن کار مردود است.

 

■■■ 4 سال پیش ناحیه صنعتی شیرین سو توسط استاندار وقت کلنگ‌زنی شده و پیگیری‌هایی انجام شد اما اکنون از این ناحیه تنها یک تابلو دیده می‌شود

■■■ تنفسگاه‌های شهر ما از جمله عباس‌آباد، پردیس و دره مرادبیگ یکی پس از دیگری قلع و قمع می‌شود همه سکوت می‌کنند

■■■ می‌توانیم به اقتصاد کمکی داشته باشیم البته با تکیه بر اقتصاد مقاومتی مدنظر رهبر معظم انقلاب که با همدلی و وحدت و استفاده از نظرات کارشناسی این امر میسر می‌شود

 

پرسش‌های برنامه‌ریزی شهری

 رحمانی: با توجه به اینکه جنابعالی در مدت 4 سالی که در مجلس حضور داشتید و به عنوان رئیس کمیسیون امور داخلی و شوراها بودید به نظر می‌رسد یک ساختارشکنی کردید، به طوری که شاهد بحث تعداد کمی اعضای شورای شهر در کشور بودیم و این نیز پیشنهاد کمیسیون شوراها بود. حال نگاهی به این موضوع داشته باشیم و بفرمایید که چه اتفاقی در این کمیسیون افتاد و در دوره بعد هم آیا شما برنامه‌ای برای شورای شهر و اختیارات شهردار دارید؟
 خجسته: با توجه به اینکه احیای شوراها 8 اصل قانون اساسی در رابطه با شورای شهر و روستاهاست، از روز نخست که کار را آغاز کردیم هدف ما احیای شوراهای شهر و روستا بود.
اعتقاد ما این بود که شوراها باید به پارلمان‌های محلی تبدیل شوند و اختیارات شهر را در دست داشته باشند و شهردار هم به عنوان مدیر کلید شهر را در دست داشته باشد.
 طرح مدیریت یکپارچگی شهری را قطعی کردیم و به مجلس تحویل دادیم و از طرفی دیگر کمیته‌ها را فعال کردیم اما دولت از ما خواست که یک فرصت به آنها بدهیم و ما نیز تصمیم بر آن گرفتیم تا این فرصت را به آنها بدهیم.
ما حتی در پی آن هستیم شوراهای محلی را قانونمند کنیم تا در هر محله شورایار شکل بگیرد و یک مردم‌سالاری به معنای واقعی برای شهرها و حاشیه‌ شهرها به وجود بیاید.
بنابراین شورایار و پارلمان‌های محلی جزو برنامه‌های آینده ماست و به احتمال زیاد در صورت تصویب این برنامه همدان 35 پارلمان محلی خواهد داشت تا شهر در اختیار این پارلمان‌ها محلی قرار بگیرد.
از طرفی دیگر آشفتگی و ناهماهنگی‌هایی در مدیریت شهری وجود دارد که با بی‌برنامگی موجب می‌شود هزینه‌های کلانی خرج شود که در برنامه آینده قطعاً مدیریت یکپارچه شهری اجرا خواهد شد و پارلمان‌های محلی نیز در آینده قدرتمند پیش خواهند رفت.
اما اینکه چه تغییری در شورای شهر شد باید بگویم که براساس گزارشاتی که از شورای شهر به ما رسید مطلع شدیم که اختلافات در شورای شهر اوج گرفته و پیشنهاد اعضای شوراهای شهر نیز این بود که تعدادی از نمایندگان کم شود و این یک مقطعی بود که اکنون نیز در حال عبور از آن هستیم.
 رحمانی: در حال حاضر شکلی از دست‌اندازی به باغات و منابع طبیعی اتفاق افتاده و نظارت خوبی هم بر آن نیست، با توجه به اینکه همدان باغ شهر بوده و اکنون همه آن را از دست داده‌ایم از بعد نظارتی و قانونی چه خواهید کرد؟
 خجسته: متأسفانه مسئولان و نمایندگان ما از گذشته تا به امروز به این موضوع ورود پیدا نکرده‌اند و حتی تنفسگاه‌های شهر ما از جمله عباس‌آباد، پردیس و دره مرادبیگ یکی پس از دیگری قلع و قمع می‌شود همه سکوت می‌کنند و فقط تعدادی از جوانان به عنوان طرفداران محیط زیست به مجلس می‌آیند و به این مسأله اعتراض می‌کنند، در اینجا بزرگان و مدیران شهر ما چه می‌کنند؟
به طور قاطع می‌گویم جلوی هرگونه تعدد و تجاوز به باغات و منابع طبیعی می‌ایستیم و همانطور که برخورد کرده‌ایم در آینده نیز برخورد می‌کنیم.
 رحمانی: در برنامه‌ریزی کالبد ملی همدان در منطقه زاگرس دیده شده است و این نگاه برنامه‌ریزی به همدان موجب شده همدان زیستگاه اقوام لرستان و کردستان شود در حالی که در گذشته تمام مدیران کرمانشاه، لرستان و کردستان همدانی بود حال چه اتفاقی افتاده که اکنون حتی تمام مدیران این استان کرد یا لر شوند؟ از لحاظ فرهنگی چه افتی کرده‌ایم؟ و آیا برای این موضوع فکر و برنامه‌ای دارید؟
 خجسته: بزرگان ما خوب اقدام نکردند، خود ما هم کوتاه آمده‌ایم، مسئولان و معتمدان ما باید برای این موضوع برنامه‌ای نداشتند که نتایج آن را حال می‌بینیم، باید فرهنگ‌سازی کنیم و در این رابطه نیز برنامه داریم.
 رحمانی: با توجه به اینکه بزرگترین پدیده توریستی ایران و جهان منطقه گل‌تپه است به نظر شما آیا راهکار قانونی برای برگرداندن منافع و عایدی این پدیده شگفت‌انگیز به مردم و توسعه منطقه چه خواهد بود؟ دیدگاه و نگاه شما در این‌باره چگونه است؟
 ابراهیم‌خانی: یکی از درخواست‌ها و مطالبات مردم منطقه نیز همین است ما می‌خواهیم از درآمد شرکت از یک میلیون گردشگر در سال مردم نیز سهیم شوند البته ما نمی‌گوییم که درآمد شرکت بین اهالی شهرستان توزیع شود اما می‌توان از این درآمد صرف توسعه شهرستان و راه‌های آن کرد. به طور مثال راه دسترسی که به غار داریم اصلاً مناسب نیست و سالانه در این راه بسیاری از افراد کشته و زخمی می‌شوند که سرمایه‌های انسانی را اینگونه از دست می‌دهیم یا اینکه درآمد شرکت به جای اینکه در جاهای دیگر صرف و سرمایه‌گذاری شود در همین شهرستان صرف احداث نواحی صنعتی و یا رونق ناحیه‌های صنعتی شهرستان شود.

حاشیه‌های نشست

■ در این نشست طبق روال برنامه‌های قبل کاندیدا دقایقی را به معرفی خود و سوابق پرداختند.
■ با توجه به طولانی شدن زمان جلسه 3 نفر از کاندیدای حاضر به دلیل جلسات و برنامه‌های از پیش تعیین شده دقایقی زودتر مجبور به ترک جلسه شدند.
■ یکی از کاندیدا تا آخرین لحظه در نشست حضور داشت و به طور کامل پاسخگوی پرسش‌های هر 3 کارشناس بود.
■ یکی از کاندیدا در پاسخ به سؤال کارشناس در رابطه با محل تأمین هزینه تبلیغات گفت که مبلغی از پس‌انداز خودم است و مابقی را نیز طرفداران تأمین کردند که کارشناس باز سؤال کرد که آیا رضایت خانواده برای هزینه‌کرد پس‌انداز در تبلیغات جلب شده که این کاندیدا با خنده گفت: در حال جلب شدن است.
■ آنچه در این نشست جالب توجه بود حضور همراهان و طرفداران کاندیدای حاضر در نشست بود که رفت‌وآمدها و تعداد زیاد افراد شور و هیجانی خاصی به نشست بخشیده بود.
■ یکی از کاندیدا با تحسین همدان‌پیام در برگزاری نشست‌های تخصصی و کارشناسی گفت که این کار همدان‌پیام بسیار خوب است و در سطح کشور تا به حال اینگونه ندیده‌ام.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com