1403-01-201403-01-30bool(false) صادرات ۲۷ میلیون دلاری صنایع دستی بدون بسته‌بندی همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : پنجشنبه ، 30 فروردين 1403

Today : Thu, April 18, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  129823 تاریخ انتشار:  1401-11-04 - 15:24 تعداد بازدید:  617
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

برند حلقه مفقوده زنجیره صنایع‌دستی همدان است
صادرات ۲۷ میلیون دلاری صنایع دستی بدون بسته‌بندی

گزارش ویژه


■ حیات دوباره بازار با فروش آنلاین و بازاریابی


 معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان از صادرات ۲۷ میلیون دلاری صنایع دستی استان در ۱۰ ماهه سالجاری خبر داد.

محمد رضا خلجی بیان کرد: عمده صادرات صنایع دستی استان همدان سفال و سرامیک است که بخش عمده آن به کشور عراق صادر می‌شود.

وی با بیان اینکه منبت، نقاشی روی سفال و مروار بافی از دیگر محصولات صادراتی استان همدان است، خاطرنشان کرد: منبت به کشور عراق و ارمنستان، مروار بافی به کشورهای آذربایجان، ترکیه و ارمنستان و نقاشی روی شیشه به عراق صادر می‌شود.

معاون صنایع دستی استان همدان با بیان اینکه شاید صادرات محصولات نسبت به سال قبل پایین‌تر باشد، افزود: این امر به خاطر عمده مشکلاتی بوده که پیش آمده است.

خلجی اظهار کرد: در سفر وزیر میراث فرهنگی به شهرستان ملایر که تأکید کردند با موافقت مجلس هنرمندان و تولیدکنندگان می‌توانند محصولات خود را به صورت رسمی و از طریق گمرک صادر کنند منتظر اتفاق بهتری در این زمینه هستیم.


صنایع دستی بدون بسته بندی مانند کودکی است که بی نام و نشان خارج از خانه رها شده است. تولیدات هنری اگر نام ونشان و بسته‌بندی نداشته باشند هیچ تعلق خاطری به هیچ سرزمینی ندارند  و اما بسته‌بندی باید به صورتی باشد که کالا در طی فرایند صادرات آسیب نبیند و کاملاً محصول را به نحوی بارز و خلاقانه معرفی کند.

بسته‌بندی شیک محصول می‌تواند در روند فروش مؤثر باشد و توجه خریداران را جلب کند. اگر به دنبال فروش محصولات صنایع‌دستی خود به مردم داخل استان هستیم شیوه سنتی فروش برای آنها هم جالب نیست، اما اگر به فکر افزایش میزان سود و معرفی صنایع‌دستی استان همدان  به بازارهای خارج از کشور هستیم ضروری است تا به صادراتی شدن این هنر با تن پوش بسته بندی توجه جدی داشته باشیم.

صنایع‌دستی هر کشور نماد فرهنگ، تفکر و آداب و رسوم آن کشور است. این کالاها هنر دست مردم بوده و صادرات آنها به کشورهای مختلف باعث اشاعه فرهنگ، رشد اقتصاد، کارآفرینی و بهبود اشتغال‌زایی می‌شود.

از حدود ۴۰۰ رشته شناخته شده صنایع‌دستی، حدود ۳۰۰ رشته در ایران تولید می‌شود، کشور ما جزو 3 کشور تولیدکننده بزرگ صنایع‌دستی در دنیا در کنار کشورهای چین و هندوستان قرار دارد و ایران نیز متعاقباً سابقه بسیار طولانی در بحث تولید صنایع‌دستی دارد.

صادرات این محصولات ارزشمند، باعث می‌شود که مردم کشورهای مختلف با آداب و رسوم، فرهنگ قوی و تاریخ چند هزار ساله کشورمان آشنا شوند. آثار حاصل از هنر دست صنعتگران باید ظرافت‌ها و مشخصات خاصی را داشته باشد که برای مشتریان با سلایق متفاوت ملموس و جالب باشد اما امروز آنچه که صنایع‌دستی را زنده و خاص نگه می دارد زیبایی منحصر به فرد، دست ساز بودن، داشتن تفاخر و تعلق به یک فرهنگ خاص و کاربردی بودن آنها است.

اگر در کنار صادرات تحقیق در حوزه بازاریابی به درستی انجام شود، سود کلانی در انتظار صادرکننده خواهد بود که این امر نیازمند این است که برای فروش اثری باید بتوان ارزش و جایگاه آن را برای مشتریان مشخص کرد که قطعاً این کار با یک بازاریابی اصولی، برندسازی و بسته‌بندی شکیل قابل انجام است.

استان همدان، جایگاه بسیار خاصی در عرصه صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کشور و جهان دارد و بر این اساس نگاه صادرات در بین هنرمندان وجود دارد. اکنون صادرات صنایع‌دستی همدان  از جمله سفال و سرامیک  انجام می‌شود اما به دلیل اینکه لالجین شهر جهانی است و در رقابت با سایر کشورها هستیم باید بسته‌بندی صنایع‌دستی را نیز فاخر کنیم.

فروش آنلاین، شرکت در ایونت‌های بین‌المللی، بازاریابی صنایع‌دستی، برندسازی و ... از روش‌های مختلف برای صادرات صنایع‌دستی است و تنها کافی است بهترین بازار برای صادرات صنایع‌دستی ایران را پیدا کنید، ذائقه مشتریان هدف را بشناسید و محصول خود را به خوبی بازاریابی کنید.

مخاطبان باید با هویت و ارزش کالا آشنا شوند، در غیر این صورت شاید هرگز آن را به عنوان یک کالای مصرفی معمولی خریداری نکنند. بهترین بازار برای صنایع‌دستی ایران کشورهایی هستند که صنایع دستی ایران را می‌شناسند، قرابت فرهنگی با ایران دارند و ارزش آن را درک می‌کنند.

استان همدان با شهر جهانی لالجین  معروف به شهر جهانی سفال است که یک عنوان جهانی است .  که برای موفقیت در امر صادرات، هنرمندان استان به ویژه لالجین  باید از کارشناسان برندسازی برای بازاریابی و معرفی محصولات خود در بازار هدف به عنوان یک محصول برند و معتبر کمک بگیرید.

کشورهای حاشیه خلیج فارس، عراق، آذربایجان، ترکیه، ارمنستان و بخشی از اروپا مقاصد صادراتی صنایع‌دستی همدان  هستند. صادر کننده صنایع‌دستی باید برای انتخاب کشور مناسب برای هر محصول تحقیقات لازم و کافی انجام دهد.

حمل و نقل و بسته‌بندی، بحث انتقال ارز صادراتی با توجه به تحریم‌ها و شرایط فعلی اقتصادی، نوسانات بازار ارز وانتقال ارز، سلیقه‌های متفاوت خریداران از مشکلات صادرات برای صنعتگران و هنرمندان صنایع‌دستی است.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com