در دهمین سال فعالیت دانشگاه سید جمال‌الدین اسدآبادی در مسیر توسعه و پیشرفت همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 31 فروردين 1403

Today : Fri, April 19, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  121329 تاریخ انتشار:  1400-10-01 - 10:29 تعداد بازدید:  324
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

در دهمین سال فعالیت دانشگاه سید جمال‌الدین اسدآبادی در مسیر توسعه و پیشرفت

نویسنده : نیر احمدی

گزارش ویژه


 به مناسبت هفته پژوهش و همچنین بزرگداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه مراسمی با حضور ریاست دانشگاه، حجت‌الاسلام سید موسی حسینی‌مجد، امام‌جمعه شهرستان، کیومرث سرمدی، نماینده مردم شریف اسدآباد در مجلس شورای اسلامی، سعید کتابی، فرماندار شهرستان و جمعی از اعضای هیأت‌علمی و یاوران علمی دانشگاه برگزار شد.
رئیس دانشگاه سید جمال‌الدین اسدآبادی با اشاره به اهمیت پژوهش در دانشگاه اظهار کرد: پس از گذشت 10سال از تأسیس دانشگاه سیدجمال‌الدین اسدآبادی با همکاری و همت اعضای هیأت‌علمی نخستین همایش ملی پژوهش‌های کاربردی تاریخ، فرهنگ و تمدن اسلامی، نخستین همایش ملی پژوهش‌های جامعه‌محور در کشاورزی، منابع طبیعی و محیط‌زیست و همچنین نخستین سمپوزیوم مداخله در بحران با تأکید بر خودکشی در سال 1400-1399 در دانشگاه برگزار شد.
به گزارش همدان‌پیام، حسین مرادی‌مخلص با ارائه گزارشی از عملکرد یک ساله دانشگاه رمز موفقیت و پیشرفت در دستاوردهای تاریخی و مانای دانشگاه طی یک سال اخیر را نتیجه همدلی، وحدت و نگاه متعالی مسئولان شهرستان در بحث علم و دانش دانست.
در ادامه این مراسم حجت‌الاسلام حسینی‌مجد، امام‌جمعه اسدآباد نیز ضمن تبریک هفته پژوهش، علم و علم‌آموزی را سیره اهل بیت(ع) دانست و گفت: پتانسیل علمی دانشگاهی می‌تواند راه‌حل خیلی از مشکلات امروز جامعه باشد.
 وی در ادامه از زحمات مجموعه دانشگاه سید جمال‌الدین اسدآبادی در حل مشکلات فرهنگی، صنعتی و زیرساختی شهرستان تقدیر کرد.
همچین فرماندار شهرستان اسدآباد به اهمیت جایگاه پژوهش و سختی‌های این امر اشاره کرد و اساتید دانشگاه و مجموعه‌های علمی را سرمایه‌های ملی دانست و استفاده از این ظرفیت را مهم برشمرد.
سعید کتابی با بیان اینکه هفته پژوهش برای تبلور دستاوردهای دانشگاه است تأکید کرد: پژوهش از ارکان اساسی توسعه و رشد جامعه بوده و جامعه‌ رو به توسعه نیازمند نهادهایی است که فرهنگ پژوهش را در مسیرهای خود به جریان بیندازند.
نماینده مردم شریف اسدآباد در مجلس شورای اسلامی ضمن گرامیداشت هفته پژوهش و سالروز وحدت حوزه و دانشگاه عنوان کرد: با نگاه خارج از مرزبندی‌های سیاسی امروز دانشگاه سید جمال‌الدین اسدآبادی در سطح ملی حرف برای گفتن دارد.
کیومرث سرمدی ضمن تأکید بر ادامه مسیر پیشرفت و توسعه از تلاش‌های امام‌جمعه، ریاست دانشگاه و فرماندار در بحث استقلال دانشگاه به عنوان یک دستاورد تاریخی تشکر کرد.
معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه هم در این جلسه با بیان اینکه در حال‌حاضر بالغ بر هزار و300 دانشجو و 104 استاد در این مرکز مشغول فعالیت هستند، گفت: دانشگاه سید‌ جمال‌الدین اسدآبادی در آینده نزدیک صاحب‌امتیاز و ناشر 6مجله تخصصی خواهد بود که مراحل اخذ مجوز آن طی شده است. بر اساس تحلیل‌های انجام شده تاکنون 209 مقاله علمی در نشریات و همایش‌های معتبر داخلی و بین‌المللی منتشر شده است.
هاجر مریخ‌پور در ادامه اظهار کرد: دانشگاه سیدجمال‌الدین اسدآبادی دانشگاه اسلامی، خلاق و کارآفرین است و امیدواریم با حضور اساتید متخصص و دانش‌آموختگان نوآور گامی هرچند کوچک در تعامل، انتقال تجربه و تحقق سیاست‌های دانشگاهی جامعه‌محور در کشور برداریم.
معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه و منتخب پژوهشگر برتر گروه کشاورزی استان همدان در سال 1400 فعالیت‌ها و دستاوردهای پژوهشی دانشگاه را در سال 1400-1399 به شرح ذیل عنوان کرد:
-افتتاح کتابخانه تخصصی و مرکز اسناد و پژوهش‌های سیدجمال‌الدین اسدآبادی در دانشگاه سیدجمال‌الدین اسدآبادی با مأموریت علوم انسانی و محوریت بیداری اسلامی
-تجهیز آزمایشگاه مرکز دانشگاه به پیشرفته‌ترین دستگاه آنالیز عنصری CHNSO
- حضور فعال دانشگاه در 22مین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار و نوآوری کشور در سال 1399و 1400
- اتصال دانشگاه به فیبر نوری کشور با سرعت 100مگابیت بر ثانیه
-انتخاب طرح پژوهش عضو هیأت‌علمی دانشگاه با مرتبه دانشیار در بین طرح‌های برگزیده دانشگاهی سال 1399 با عنوان «برآورد خطرپذیری سیلاب در استان همدان به جهت ارائه راهکارهای پیشگیری و کاهش آثار و آمادگی»؛ دکتر زهره مریانجی
-ورود تخصصی اعضای هیأت‌علمی دانشگاه به حوزه جامعه و صنعت شهرستان اسدآباد جهت ارائه راهکار حل مشکلات و معضلات شهرستان در قالب طرح‌های پژوهشی
- ارائه 4 طرح فناورانه از جانب اعضای هیأت‌علمی و دانشگاه که به تأیید کمیته تخصصی علمی نمایشگاه رسیده با عناوین ذیل :
1- حذف گوگرد از دورریز کنستانتره سنگ آهن؛ دکتر مهدی عبدالملکی
2- بهینه‌سازی پوشش سه‌بعدی و متدهای گمراه‌کننده برد کوتاه با در نظر گرفتن توپوگرافی؛ دکتر ابوذر رمضانی
3- نقشه رطوبت با استفاده از سنسور رطوبت‌سنج؛ دکتر ابوذر رمضانی
4- آسان‌چین میوه؛ دکتر مهدی کاکائی
- برگزاری کارگاه‌های آموزشی و پژوهشی توسط اعضای هیأت‌علمی و اساتید سایر دانشگاه‌‌های سراسر کشور
در این مراسم از پژوهشگران برتر در رشته‌های مختلف تقدیر شد.
در پایان نیز انتشارات دانشگاه، پیشرفته‌ترین دستگاه آنالیز عنصری کشور و فاز پنجم عملیات عمرانی دانشگاه با حضور مسئولان ارشد شهرستان افتتاح شد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com