20 روستای گردشگری همدان در انتظار مسافر همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 31 فروردين 1403

Today : Fri, April 19, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  73525 تاریخ انتشار:  1395-06-20 - 05:45 تعداد بازدید:  6189
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

زیرساخت‌های گردشگری در 500 روستای کشور فراهم می‌شود
20 روستای گردشگری همدان در انتظار مسافر

تا انتخابات 92

 با توجه به تعریف طرح توسعه گردشگری روستایی در قالب اقتصاد مقاومتی در برنامه ششم توسعه زیرساخت‌های گردشگری در 500 روستای کشور فراهم می‌شود.
یکی از جاذبه‎ها و زیبای‎های هر شهر که می‎تواند مسافران و گردشگران داخلی و خارجی را به خود جذب کند طبیعت بکر و جاذبه‎های طبیعی است که استان همدان نیز با قدمت 5 هزار ساله از آن مستثنی نیست.از میان این طبیعت بکر و کم نظیر در استان همدان وجود 20 روستای هدف گردشگری به عنوان یکی از ظرفیت‎های استان همدان برای جذب توریست و گردشگر داخلی و خارجی است که هر کدام از این روستاها ویژگی‎ها و شرایط و بافت تاریخی منحصر به فردی دارند.
سیمین ابرو، ورکانه، خاکو، حبشی، گشانی، ملحمدره، گیان، علیصدر، کاج، پیروز، اشتران و قلعه جوق از جمله روستاهای هدف گردشگری در استان همدان به شمار می‌آیند که با همکاری بنیاد مسکن و میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان با معماری ویژه‎ای مرمت و بازسازی شدند تا در بسته‌های سفری گردشگران قرار گیرند.
اما آنچه روستاهای گردشگری همدان را از حضور گردشگران دور نگاه داشته است نبود زیرساخت‌های کافی است .حال در این شرایط مدیرکل همکاری و توافق‌های ملی گردشگری و دبیر کمیته ملی طبیعت گردی از فراهم شدن زیرساخت‌های گردشگری در 500 روستای کشور خبر داده است و در این زمینه گفته است: با توجه به تنوع زیستی و گیاهی روستاها برای جذب گردشگر امسال 75 روستا در اولویت تأمین زیرساخت‌ها قرار دارند.
محمدعلی فیاضی گفت: سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از محورهای مهم در اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر معظم انقلاب معرفی شد و ستاد اقتصاد مقاومتی 8 طرح برای این سازمان تعریف کرد که توسعه گردشگری روستایی یکی از آنهاست و مابقی به حوزه‌های دیگر این سازمان ارتباط دارد.
وی با اشاره به اهمیت اقامتگاه‌های بوم‌گردی بیان کرد: در 2 سال گذشته دستورالعمل اقامتگاه‌های بوم‌گردی در مناطق روستایی با هدف صیانت از محیط طبیعی، حفظ معماری و احیای ظرفیت‌های تنوع فرهنگی تهیه و ابلاغ شد.
فیاضی گفت: با ایجاد اقامتگاه‌های بوم‌گردی زمینه ماندگاری گردشگر در مناطق مختلف کشور فراهم می‌شود.
وی افزود: در این اقامتگاه‌ها افراد با لباس محلی منطقه خود از گردشگران پذیرایی و غذاهای محلی و صنایع دستی مربوط به آن منطقه ارائه می‌شود.
فیاضی بیان کرد: اقامتگاه‌های بوم‌گردی بدون داشتن دفتر خدمات سفر می‌توانند فضای پیرامونی خود را در معرض دید گردشگران قرار دهند.
مدیرکل همکاری و توافق‌های ملی گردشگری و دبیر کمیته ملی طبیعت‌گردی کشور گفت: در زمان حاضر242 اقامتگاه بوم‌گردی در روستاهای کشور راه‌اندازی شده است و قرار است تا پایان برنامه ششم این تعداد به دو هزار اقامتگاه افزایش یابد.
وی بیان کرد: با راه‌اندازی این اقامتگاه‌ها زمینه توانمندسازی جوامع محلی فراهم و بسیاری از صنایع دستی مناطق احیا و افزایش زمینه توسعه اشتغال و توزیع ثروت فراهم می‌شود.
فیاضی گفت: از 2 هزار جاذبه طبیعی کشور براساس سند ملی طبیعت‌گردی که شامل گردشگاه‌ها، مناطق حفاظت شده، آبشارها، کوه‌ها، چشم‌ها، مناطق بیابانی، کویری، سواحل، جنگل و مرتع براساس اقلیم‌های مختلف، 199جاذبه گردشگاهی مربوط به استان بوشهر است. وی افزود: بر این اساس 4 محور اصلی و 6 محور فرعی در این استان به عنوان زیربنای توسعه گردشگری شناسایی شده است.
فیاضی گفت: براساس دستور رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بنا داریم سند ملی طبیعت‌گردی کشور با مشارکت استان‌ها به‌روزرسانی شود و بر این اساس ظرفیت‌های طبیعی هر منطقه شناسایی و زمینه توسعه این ظرفیت‌ها مشخص شود.
حال می‌توان گفت؛ روستاهای هدف گردشگری استان همدان از مکان‏‌های بکر و طبیعی ویژه‎ای هستند که می‏‌تواند فضای آرام، با نشاط را در دل طبیعت‏ برای مسافران فراهم کند اما اگر زیرساخت‌های این روستاها فراهم شود.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com