تپه هگمتانه ثبت جهانی می‌شود همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 31 فروردين 1403

Today : Fri, April 19, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  62267 تاریخ انتشار:  1394-06-04 - 05:45 تعداد بازدید:  3628
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

وعده معاون رئیس جمهور در همدان
تپه هگمتانه ثبت جهانی می‌شود

تا انتخابات 92

 معاون‌رئیس‌جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در سفر یک‌روزه کاروان تدبیروامید به ‌عنوان نماینده ویژه رئیس‌جمهوری پس از بازدید از سایت تاریخی هگمتانه، مرکز سی‌تی‌اسکن بیمارستان قائم اسدآباد و مجموعه ورزشی بانوان را افتتاح کرد و در نشست در شورای اداری شهرستان اسدآباد شرکت کرد.
 وی از پروژه هتل 4 ستاره خلجی بازدید کرد و مراسم کلنگ‌زنی هتل 5 ستاره هما همدان را به صورت ویدئو کنفرانس انجام داد.
 تپه هگمتانه ثبت جهانی می‌شود
معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در بازدید از سایت تاریخی هگمتانه گفت: در حال تشکیل و تهیه پرونده محوطه باستانی هگمتانه به یونسکو برای ثبت جهانی هستیم.
سلطانی فر در حاشیه بازدید از تپه هگمتانه به همدان پیام بیان کرد: ثبت جهانی تپه هگمتانه 2 تا 3 سال زمان می‌برد و نیازمند همکاری همه مسئولان استان و شهرستان است.
وی افزود: درباره رعایت ضوابط یونسکو اگر همکاری‌های لازم انجام شود این پرونده در سال 2018 تا 2019 در لیست فهرست جهانی قرار می‌گیرد و این امر منوط به همکاری همه مسئولان است.
سلطانی‌فر گفت: مسئولان استان همدان برای ثبت جهانی تپه هگمتانه باید تلاش کنند همچنان که شوش برای اینکه به عنوان جهانی در یونسکو ثبت شود مسئولان تمام قد حدود 2 سال ایستادند تا منجر به ثبت شوش به عنوان میراث جهانی شد.
وی ادامه داد: لازمه تحقق این امر مدیریت یکپارچه انجام فعالیت‌های مختلف برای تعیین عرصه و حریم و سایر فعالیت‌هاست.
 رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در ادامه با بیان اینکه در بخش‌های گردشگری و تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام از جمله هتل‌ها، هتل‌آپارتمان‌ها، مراکز اقامتی و پذیرایی بین راهی و در مجموع 11 طرح نیمه‌تمام در استان همدان در سفر هیأت دولت بررسی شد.
سلطانی‌فر افزود: برای تکمیل این طرح‌ها 400 میلیارد ریال اعتبار پیش‌بینی شده که در طول 2 سال باید تأمین شود و این از دستاوردهای مهم سفر رئیس‌جمهوری و هیأت دولت به استان همدان است.
وی اظهار کرد: با تأمین اعتبار این طرح‌ها در طول 2 سال بخش گردشگری این استان رونق می‌گیرد.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از آغاز عملیات 2 هتل 4 و 5 ستاره در همدان خبر داد و گفت: این 2 طرح نیز از دستاوردهای سفر رئیس‌جمهوری و هیأت دولت به همدان است.
تپه باستانی هگمتانه یا همان شهر هگمتانه را اقوام آریایی ماد بنا نهادند و آن را پایتخت نخستین شاهنشاهی ایرانی قرار دادند و این منطقه تاریخی که در مرکز شهر همدان واقع شده از مکان‌های دیدنی و تاریخی همدان به شمار می‌رود.
بسیاری از باستان‌شناسان تپه هگمتانه را وسیع‌ترین تپه باستانی ایران دانسته و آن را بقایای ابنیه کاسی، مادی، هخامنشی و بعد از آن می‌دانند.
 برای توسعه باید بر روی ظرفیت‌های خاص هر منطقه تمرکز کرد
معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در شورای اداری اسدآباد با اشاره بر اعتبارات مورد نیاز برای انجام طرح‌های استانی افزود: مجموعه اعتباراتی که برای طرح‌های مختلف استان در بحث کشاورزی، درمان، آموزش‌وپرورش، بهداشت و گردشگری از رهاوردهای سفر هیأت دولت به همدان است برای 2 سال آینده به استان اختصاص پیدا می‌کند، این اعتبار بیش از 800 میلیارد تومان است که میزانی معادل 4 تا 5 برابر اعتبار سالانه همدان است.
مسعود سلطانی‌فر، بیان کرد: دولت در حال حاضر به مبلغی بیش از 400 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد تا بتواند سفره طرح‌های نیمه‌کاره قبل را جمع کند.
سلطانی‌فر با اشاره به دوره پسا‌تحریم بیان کرد: ارگان‌ها و سازمان‌ها با برنامه در راستای توسعه کشور همراه باشند.
 در آینده پس از تحریم یکی از موتورهای اصلی توسعه ما گردشگری است، به عبارتی گردشگری موتور محرکه ما برای توسعه و خروج از رکود اقتصادی در آینده است.
وی افزود: شهرستان اسدآباد در حال حاضر معبر گردشگران است و به عنوان مقصد گردشگری به حساب نمی‌آید که باید بر روی جاذبه‌ها در حوزه جذب سرمایه‌گذار و حمایت از طرح‌های گردشگری آن کار شود.
در این راستا می‌توانیم برای رشد و توسعه شهرستان گردشگری اقامتی را ایجاد کرد؛ زیرا گردشگری یک صنعت سبز و زود‌بازده است و می‌تواند در صورت احداث کمپ‌های گردشگری و ارائه خدمات بین راهی مناسب حتی اگر به عنوان معبر از شهرستان اسدآباد بهره برده شود به توسعه آن کمک کند.
معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری یادآور شد: تصور ما و بسیاری در گذشته این بود که همه استان‌ها باید در بحث کشاورزی و صنعت گردشگری از ظرفیت‌ها استفاده کنند اگرچه ایده خوبی است، اما می‌توانیم با تمرکز بر روی ظرفیت‌های خاص مناطق در زمینه‌های مختلف هر منطقه را رشد دهیم، در این زمینه باید به دنبال استفاده از منابع استانی باشیم و در این زمینه اولویت‌بندی کنیم.
وی در زمینه ایجاد شغل در شهرستان افزود: باید بتوانیم با توسعه گردشگری در این منطقه موجب حل مشکلات اشتغال جوانان باشیم.
سلطانی‌فر تأکید کرد: قرار است با سفر هیأت دولت به همدان کار ویژه‌ای در حوزه گردشگری استان صورت گیرد، حتماً می‌توانیم با تمرکز و همت مسئولان استانی زمینه‌های حمایتی را ایجاد کنیم.
 در این راستا ایجاد اشتغال سریع برای نیروهای تحصیلکرده که از اهداف مهم این دولت است را موجب می‌شویم.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ادامه داد: در سفر هیأت دولت و ریاست محترم جمهور به استان همدان در شهرستان‌های متعدد به منظور بررسی و پیگیری طرح‌ها و پروژه‌های مختلف اعضای هیأت دولت حاضر می‌شوند تا بتوانند زمینه بررسی مشکلات و موارد موجود را ایجاد کنند، در این راستا با توجه به حوزه تخصصی گردشگری که سازمان میراث فرهنگی متولی آن است به دنبال آن هستیم تا با ارائه راهکارها و اعتبارات مناسب و اجرای برنامه‌های مختلف همدان را از معبر گردشگری به مقصد گردشگری تبدیل کنیم.
 کلنگ هتل 5 ستاره هما در همدان به زمین زده شد
کلنگ‌زنی هتل 5 ستاره هما به صورت ویدئو کنفرانس همزمان با دیگر پروژه‌های استان همدان با حضور مسعود سلطانی‌فر، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و در ادامه سفر کاروان تدبیر و امید به استان همدان انجام شد.
 احداث هتل 5 ستاره هما با الهام از معماری ایرانی و اسلامی و تلفیقی از طرح‌های کلاسیک و مدرنیته در مساحتی در حدود 30 هزار متر مربع اتفاق خواهد افتاد.
گفتنی است، این مجموعه کامل اقامتی، پذیرایی، آموزشی و سلامت دارای 212 اتاق و سوئیت بوده و توانایی ایجاد اشتغال برای 500 نفر را دارد.
 همچنین مدت زمان تعریف شده برای احداث این هتل 36 ماه و سرمایه مورد نیاز پیش‌بینی شده برای این پروژه 2 هزار میلیارد ریال است.
یادآور می‌شود، سلطانی‌فر در ادامه بازدید‌های خود به عنوان نماینده ویژه رئیس‌جمهور از روند پروژه هتل 4 ستاره امیران واقع در بلوار بعثت همدان نیز بازدید کرد.
لازم به ذکر است، ظرفیت این هتل 72 واحد با 240 تخت است که در 12 طبقه تعریف شده و در مساحتی برابر با 7 هزار متر مربع به اجرا در می‌آید، همچنین این هتل با اعتبار 22 ميليارد ریال و امکان اشتغالزایی برای 60 نفر احداث می‌شود.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com