1403-07-041403-07-14bool(false) 1403-07-041403-07-14bool(false) 1403-07-041403-07-14bool(false) 1403-07-041403-07-14bool(false) چاره جویی برای مطالبات احسان الزهرا در شورای اداری همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403

Today : Sat, October 5, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  3524 تاریخ انتشار:  1390-09-06 - 01:23 تعداد بازدید:  274
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

چاره جویی برای مطالبات احسان الزهرا در شورای اداری

اخبار

همدان‌پيام: افتتاح 95 كيلومتر راه اصلي همدان- بيجار، افتتاح بزرگراه توره- ملاير با طول 31 كيلومتر، كلنگ‌زني بهسازي و توسعه ميادين فرودگاه همدان و كلنگ‌زني ساختمان ايستگاه راه‌آهن همدان، 4 پروژه مهم استان همدان بود كه ديروز شنبه در يك روز كاري در دستور كار مديران استان قرار گرفت.
بعد از حضور معاون اول رئيس‌جمهوري و وزير راه و شهرسازي در استان براي گلنگ‌زني پروژه‌هاي مذكور در شيفت كاري صبح، شوراي اداري استان بعدازظهر در استانداري همدان برگزار شد.
«آقايان به دادمان برسيد»  ورودي استانداري همدان خيلي شلوغ بود. اول فكر كردم شايد براي كنترل كارت‌ها و افرادي كه قرار است در شوراي اداري استان حضور يابند ازدحام شده. ولي نزديك‌تر كه شدم پرده‌اي با عنوان «ما احسان‌الزهرايي‌ها منتظر جواب هستيم» در دست افرادي بود. باز هم سپرده‌گذاران احسان‌الزهرا(س) بودند كه اين روزها با هر جلسه‌اي كه در استان برگزار مي‌شود و مسئولان ارشد استاني در آنجا حضور دارند، در حاشيه جلسات حضور دارند. درب اصلي ورود و خروج استانداري توسط اين سپرده‌گذاران مسدود شده بود و اجازه ورود يا خروج هيچ خودرويي داده نمي‌شد. بيشتر از مردان، اين زنان بودندكه با صداي بلند بر روي شيشه ماشين‌هاي مديران و ميهمانان مي‌كوبيدندكه «به دادمان برسيد».
اما اين تجمع به قول‌هاي معاون اول رئيس‌جمهور در دور چهارم سفر هيأت دولت به استان همدان باز مي‌گردد. رحيمي يك روز قبل از ورود هيأت دولت به همدان آمد و در اولين نشست در آن زمان نويد داد كه مشكل سپرده‌گذاران از دو روز ديگر حل مي‌شود. اما اين اتفاق نيفتاد تا امروز كه رحيمي براي حضور در شوراي اداري به استانداري آمد. سپرده‌گذاران هم كه از آمدن وي خبردار شده بودند يك ساعت زودتر از ورود ميهمانان شوراي اداري مقابل استانداري تجمع كرده بودند. مقاومت سپرده‌گذاران باعث شد كه ميهمانان از در پشتي وارد استانداري شوند.
وارد استانداري مي‌شوم. 4 نفر برای رؤيت كارت ميهمانان و خبرنگاران جلوي در ايستاده بودند. از اين مرحله مي‌گذريم. ورودي در سالن شهداي استانداري هم دوباره بايد كارت ورود نشان مي‌داديم، از آن هم گذشتيم. مرحله سوم چك كردن وسايل ميهمانان بود.
كم‌كم داشتم حس مي‌كردم قراره در يك جلسه امنيتي حضور پيدا كنم نه شوراي اداري كه هر ماه در آن حضور مي‌يافتم.  حتي اجازه حمل موبايل و اشياي فلزي به ميهمانان داده نمي‌شد. بالاخره حاشيه جلسه با امنيت تمام برگزار شد و ميهمانان و اعضاي شوراي اداري وارد سالن اصلي جلسه شدند.
صندلي‌هاي اضافه‌اي كه در راهروي بيرون چيده شده بود باز هم نشان مي‌داد كه جلسه پرازدحامي است.
 برخلاف جلساتي كه معمولاً برگزار مي‌شد و اعضا بعد از 15 يا 20 دقيقه تأخير حاضر مي‌شدند، ساعت 15/14 دقيقه يعني 15 دقيقه مانده به آغاز جلسه تقريباً فضاي داخل تكميل شده بود.
علاوه بر معاون اول رئيس‌جمهور و وزير راه و شهرسازي، استاندار كردستان و نماينده بيجار نيز ميهمان شوراي اداري دیروز استان همدان بودند.
  رحيمي: از مردم عذرخواهي مي‌كنم
با حاشيه‌ ايجاد شده مقابل در استانداري و تجمع سپرده‌گذاران مؤسسه احسان‌الزهرا(س) معاون اول رئيس‌جمهور در توضيح اين وضعيت از مردم و سپرده‌گذاران اين مؤسسه عذرخواهي كرده و به توضيح اينكه چرا قولي كه داده بود و عملي نشد، پرداخت.
 توضيحات رحيمي:
در آغاز سفر چهارم دولت به همدان، يك روز زودتر از اعضا براي مشورت با استاندار همدان براي طراحي برخي موضوعات و رفع برخي مشكلات از جمله مؤسسه احسان‌الزهرا(س) به همدان آمدم تا ببينم بالاخره چه بايد كرد.
خب بالاخره يك فرد آمده، توانسته يا نتوانسته، نيت خير داشته يا شر، پول بخشي از خانواده‌ها را جمع كرده و برده. بالاخره اين وسط يك عده آدم طمع‌کار نيز بر اصل موضوع حاشيه زده‌اند.
"چشم تنگ آدم دنياطلب را
يا قناعت پر كند يا خاك كور"
 در اين ميان تكليف فردي كه اين پول‌ها را برده مشخص است، اما چرا شما مردم بدون پرس‌وجو و تحقيق به آنها اعتماد كرديد و پول و سرمايه هنگفت خودتان را به آنان سپرديد؟
"دولت هيچ مسئوليتي در اين موضوع ندارد". اما از رئيس‌جمهور اين اجازه را گرفتم با كمك استاندار همدان به وضعيت رسيدگي كنيم. در سفر چهارم با حضور آقاي پورمحمدي ظرف كمتر از 24 ساعت موضوع حل شد و وي با رايزني‌ با يكي از استان‌هاي همجوار همدان قرار شد موضوع را حل كند. و قرار شد پول با كاميون به همدان بيايد اما اين كار نشد. خب هيچ كسي هم از اين موضوع خبر ندارد. مشكلي پيش آمد و آن هم دست ما نبود و در اين ميان افرادي را بازداشت كردند و بردند، براي چي نمي‌دانم! به هر حال اتفاقاتي كه افتاد باعث شد كار عقب بيفتد. لذا لازم بود علاوه بر عذرخواهي علت عقب افتادن كار را اعلام كنم. اما با رايزني‌هايي كه با بانك مركزي صورت گرفته، قرار است چاره‌جويي‌هايي بشود.
  كارها در همدان بي‌عيب و نقص است
ترغيب مديران به كار بي‌منت و چگونگي پيشرفت كار در استان همدان بخش ديگري از سخنان معاون اول رئيس‌جمهور بود.
محمدرضا رحيمي گفت: با بررسي اوضاع كارها در استان همدان و مشاهده اعداد و ارقام در بخش‌هاي مختلف نشان از پيشرفت بي‌عيب و نقص كارها است. البته نه اينكه بدون عيب و نقص باشد بلكه در مقايسه با استان‌هاي ديگر و امكاناتي كه در دسترس است، بدون نقص مي‌باشد. وي خطاب به اعضاي شوراي اداري استان گفت: الحق و الانصاف امروز مجلس شكوهمندي را در استان همدان شاهد بودم. مردم استان همدان به سخت‌كوشي و تلاش براي معيشت، در نوع خود بي‌نظير هستند لذا خدمت در اين استان بايد همواره بي‌منت و براي رضاي خداوند باشد.
در ميان برنامه‌هاي شوراي اداري استان، از پيريايي استاندار همدان، مديران عامل شركت‌هاي مخابرات، توزيع نيروي برق، آب و فاضلاب شهري و گاز استان، مديركل راه و ترابري، مدير امور شعب بانك مسكن و مديركل منطقه 5 شركت ساخت و توسعه تجليل به عمل آمد.
معاون اول رئيس‌جمهور در ادامه به موقعيت ايجاد شده در بخش مسكن اشاره كرد و‌ آن را انقلابي در كشور عنوان كرد.
وي ايجاد 2 ميليون و 600 هزار واحد مسكوني در كشور را براي وزير راه و شهرسازي يك وظيفه سنگين دانست و پيشرفت كار در اين عرصه را غرورآفرين خواند.
معاون اول رییس جمهور خطاب به مردم همدان گفت : قول هایی كه در سفر چهارم دولت به مردم داده شده است انجام می شود و هرچه بتوانیم برای مردم همدان كار كنیم كم انجام داده ایم.
   ايجاد 11 هزار واحد مسكوني در استان همدان يعني ايجاد 17 هزار شغل
 وزير راه و شهرسازي با ارائه گزارشي از وضعيت حوزه كاري خود و ارائه آمار و ارقام طول راه‌ها و جاده‌هاي كشور با ورود به بحث افتتاح 11 هزار و 286 واحد مسكن مهر در اقصي‌نقاط استان همدان افتتاح اين تعداد واحد را به ميزان 2/1 ميليون مكعب ساخت و ساز در كشور مطرح و هزينه كل پروژه‌هايي كه ديروز در استان همدان كلنگ‌زني و افتتاح شد را 6 هزار ميليارد ريال برآورد كرد.
علی نیکزاد با بیان اینکه حمل و نقل ریلی، دریایی، هوایی و جاده‌ای لازمه توسعه و پیشرفت یک کشور است، اظهار کرد: 321 میلیون نفر جابجایی و 656 میلیون تن حمل بار در سال از اقدامات کشور بزرگ ایران اسلامی در بخش راه وزارت راه و شهرسازی است.
وی اضافه کرد: فلسفه اینکه در صدد هستیم تا شمال به جنوب و از شرق به غرب کشور را از طریق ریل، آزادراه و بزرگراه به هم وصل کنیم این است که بتوانیم به بازارهای جهانی وصل شویم و درآمدها را از طریق ترانزیت کسب کنیم چرا که درآمد ترانزیت بالاتر از درآمد نفت است.
وزیر راه، مسکن و شهرسازی ادامه داد: هدف‌گذاری 12 میلیون تن ترانزیت در سال جاری و هدفگذاری 40 میلیون تن برای سال‌های آتی امر شایان توجهی است که با متصل شدن راه‌های داخل کشور به خارج از آن به خوبی تحقق‌پذیر است.
استاندار همدان هم در مقابل نماينده دولت گزارشي از وضعيت مسكن و اشتغال استان ارائه كرد. پيريايي در بخش مسكن روند ايجاد شده را از سال 86 تا 88 كند و نامطلوب عنوان كرد و اين روند را از اوايل سال 88 با بيان اين نكته كه برنامه‌ريزي‌هاي مناسبي صورت گرفت داراي شتاب و سرعت بيشتري دانست.
به گفته پيريايي افتتاح 11 هزار و 286 واحد مسكن مهر در 9 شهرستان استان همدان ثبت ركوردي در تاريخ انقلاب براي مسكن استان خواهد بود، روندي كه باعث رونق اقتصاد و اشتغال شده است.
استاندار گفت: تعهد استان همدان در بحث ايجاد 60 هزار و 137 شغل به بهترين شكل تحقق پيدا كرد و با اين حساب همدان رتبه سوم را در 6 ماهه اول سال 90 كسب كرده است.
پيريايي تعداد مصوبات بخش حمل و نقل استان را در 3 سفر اول هيأت دولت 45 مورد عنوان كرد كه تمامي آن انجام شده است.
مقايسه عملكرد حوزه راه در ابتداي دولت نهم تاكنون بخشي بود كه پيريايي به بيان آن پرداخت. طبق گفته وي در ابتداي دولت نهم طول راه‌هاي استان 20 كيلومتر بوده كه الان به 85 كيلومتر رسيده است. تعداد راه‌هاي روستايي آسفالته نيز 1305 كيلومتر بوده كه به 2365 كيلومتر رسيده است.
تعداد روستاهاي برخوردار از آسفالت، 538 روستا با 49 درصد برخورداري بوده كه اكنون به 895 روستا با 82 درصد برخورداري رسيده است. همچنين 6 كنارگذر استان همدان پروژه‌هاي مربوط به دولت دهم است.
استاندار همدان گفت: در مجموع پروژه‌هاي ريلي، راه‌آهن تهران- همدان- سنندج در دست احداث است و مسير تهران- همدان 65 درصد پيشرفت فيزيكي دارد كه اميد است با وعده وزير راه و شهرسازي بتوانيم تا پايان دولت دهم اين كار را به اتمام برسانيم.
پيريايي هدف از اين اقدامات را ارتباط ريلي همدان و كردستان با ريل كشوري عنوان كرد.
وي هدف از كلنگ‌زني و بهسازي و تكميل ميادين پروازي فرودگاه همدان را با 12 ميليارد تومان اعتبار، برقراري پروازهاي حج تمتع تا سال 92 و افزايش رتبه فرودگاهي عنوان كرد.
پيريايي گفت: در حال حاضر هواپيماهاي فوكر F100 در فرودگاه همدان به پرواز درمي‌آيد كه در آينده به هواپيماي ايرباس 300 و 600 ارتقا خواهد يافت.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com