مخالف فضای امنیتی برای رسانه‌ها هستیم همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 31 فروردين 1403

Today : Fri, April 19, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  56582 تاریخ انتشار:  1393-12-06 - 05:45 تعداد بازدید:  500
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

معاون سیاسی امنیتی استانداری در جشنواره رسانه و نظم و امنیت عمومی:
مخالف فضای امنیتی برای رسانه‌ها هستیم

اخبار

دومین جشنواره رسانه و نظم و امنیت عمومی همدان با تجلیل از نفرات برتر به کار خود پایان داد.
این جشنواره که از سال گذشته در کشور کلید خورد با هدف تقویت زمینه‌های رسانه‌ای نظم و امنیت عمومی، بسط و گسترش تعامل هدفمند ناجا و رسانه‌ها و تقویت سهم رسانه‌ها در پیشگیری اجتماعی برای دومین بار به صورت استانی برگزار شد.
محور این جشنواره رعایت ظرایف روان‌شناختی نشر و تحلیل اخبار حوادث و رخداد‌ها، ابعاد جامعه‌شناختی تهیه، تدوین و انتشار اخبار اجتماعی، کنش‌وری رسانه‌ها در حیطه ترویج قانون‌گرایی و نظم‌پذیری، ساز‌وکارهای رسانه‌ای، ارتقای نظم و امنیت اجتماعی و سهم و نقش رسانه‌ها در ارتقای تعامل پلیس و مردم بود که 500 اثر در 3 بخش خبر، گزارش و مصاحبه به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد.
معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان در اختتامیه این جشنواره، وجود امنیت در جامعه را مرهون تلاش‌ها و مجاهدت‌های نیروی انتظامی دانست و گفت: بسیاری از کشورهایی که مسیر توسعه را طی کردند از رسانه‌های پرقدرتی برخوردارند؛ بنابراین اگر بخواهیم توسعه را مضاعف کنیم توجه به رسانه‌ها امری ضروری است.
محمدابراهیم الهی‌تبار بيان كرد: دولت تدبیر و امید با امنیتی کردن فضا برای مطبوعات و رسانه‌ها مخالف است.
الهی‌تبار گفت: نگاه امنیتی به رسانه‌ها و جلوگیری از نقد سازنده زمینه‌ای برای بروز فساد در جامعه می‌شود.
وی ادامه داد: فسادهای اقتصادی که هم‌اینک نمایان می‌شود ماحصل نگاه امنیتی به رسانه‌ها در گذشته بوده است.
معاون سیاسی امنیتی استانداری همدان بيان كرد: اگر به جای امنیتی کردن فضا برای رسانه‌ها به آنها اجازه نقد و تحلیل می‌دادند هم اینک بروز و ظهور فسادهای میلیاردی که زیبنده انقلاب و نظام جمهوری اسلامی نیست را در جامعه شاهد نبودیم.
وی تأکید کرد: نقد باید عالمانه و کارشناسی شده باشد و کسی حق تخریب و استهزای افراد را ندارد. الهي‌تبار افزود: نباید برای حل هر موضوعی و حتی چالش اجتماعی با رویکرد امنیتی پیش رفت، بلکه می‌توان با نگرش علمی و اجتماعی نسبت به ساماندهی آن امر اقدام کرد.
معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان يادآور شد: در برهه‌ای بخش عفاف و حجاب در شورای تأمین مطرح شد که استاندار همدان خواستار بررسی این موضوع با رویکرد علمی شد که در این راستا انتظامی همدان با استفاده از توان علمی و تجارب ارزشمند حوزویان، دانشگاهیان و دیگر اساتید صاحبنظر نسخه‌ای علمی برای این موضوع تدوین کرد.
الهی‌تبار تأکید کرد: باید به جای امنیتی کردن فضا برای جامعه رسانه‌ای فضای احساس امنیت را با استفاده از این ظرفیت فرهنگی ارتقا داد تا شاهد افزایش نشاط اجتماعی در جامعه باشیم.
الهی‌تبار با اشاره به همایش رسانه و نظم و امنیت عمومی افزود: رسانه‌ها در ایجاد احساس امنیت عمومی نقش بسزایی دارند و برگزاری این چنین همایش‌ها در رشد رسانه‌ها نیز تأثیرگذار است.
به گفته الهی‌تبار، جامعه نیازمند نشاط اجتماعی است؛ زیرا با داشتن نشاط اجتماعی می‌تواند تمامی مشکلات فراروی خود را برداشته و در راه توسعه قدم بردارد.
وی نشاط اجتماعی را یکی از نیازهای اصلی جامعه برشمرد و اظهار کرد: مسئولان استان باید تمام تلاش خود را برای داشتن جامعه بانشاط و شاداب انجام دهند تا مشکلات نیز حل شود.
الهی‌تبار با اشاره به 8 سال جنگ تحمیلی، خاطرنشان کرد: در دوران دفاع مقدس با اینکه کشور تمامی منابع خود را از دست داده بود اما مردم با روحیه‌ای شاداب می‌جنگیدند که این روحیه نشأت گرفته از نشاط اجتماعی موجود در کشور بود.
وی با اشاره به اینکه نیروی انتظامی برای مبارزه با معضل بی‌حجابی نقش خوبی ایفا کرده است، افزود: در حال حاضر هر چقدر بتوانیم احساس امنیت را در جامعه ایجاد کنیم در به وجود آمدن نشاط اجتماعی نیز اثرگذار خواهیم بود.
الهی‌تبار با بیان اینکه امروز برای نظام زیبنده نیست که فسادهای مالی چند میلیاردی را به رخ جهان بکشیم، بیان کرد: مسائل اجتماعی نباید امنیتی شوند بلکه باید با ایجاد احساس امنیت روحیه نشاط و شادابی را به جامعه منتقل کنیم.
به گفته وی، در حال حاضر اقدامات فرهنگی بانشاطی در استان همدان اجرا می‌شود اما برخی افراد به دنبال ایراد گرفتن از این برنامه‌ها هستند که اگر این انتقادها سازنده باشد زمینه توسعه فراهم شده است در غیر این صورت موجب تخریب می‌شود.
الهی‌تبار با بیان اینکه رسانه‌ها رسالت عظیمی را دارند، اظهار کرد: از رسانه‌ها انتظار داریم زمینه ایجاد احساس امنیت در جامعه را فراهم کنند تا نیروی انتظامی با كمك آنها بتوانند در این راستا نقش‌آفرینی کنند.
در ادامه فرمانده انتظامی استان همدان گفت: نیروی انتظامی با توجه به نامگذاری سال به نام اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی، در تمامی برنامه‌ها و مأموریت‌های خود رویکرد فرهنگی را مدنظر داشته است.
حاجی‌محمد مهدیان‌نسب از ایجاد ایستگاه پلیس عفاف و حجاب در همدان خبر داد و افزود: در سال جاری یکی از اقدامات نیروی انتظامی استان در حوزه اجتماعی برپایی 7 ایستگاه پلیس عفاف و حجاب در نقطه‌های توریستی استان است.
مهدیان‌نسب رسانه‌ها را پل ارتباطی پلیس و مردم دانست و افزود: ضروری است اقدامات فرهنگی نیروی انتظامی از جمله پیشگیری از وقوع جرایم،‌ ترویج عفاف و حجاب، مبارزه با مواد مخدر و... از طریق رسانه‌ها به مردم اطلاع‌رسانی شود.
به گفته وی، رسانه‌ها در ایجاد احساس امنیت نقش بسزایی دارند؛ همچنین نقش رسانه‌ها در آگاهی بخشی و اطلاع‌رسانی بسیار اثرگذار و قابل تقدیر است.
مهدیان‌نسب اعتمادسازی بیشتر مردم به ناجا را یکی از وظایف رسانه‌ها عنوان کرد و ادامه داد: خبرنگاران، رزمندگان میدان جنگ نرم هستند که با نقش‌آفرینی خود در ایجاد احساس امنیت به پلیس کمک می‌کنند. وی به نقش مؤثر رسانه‌ها در نهادینه کردن فرهنگ ترافیک و رعایت مقررات از سوی مردم اشاره کرد و افزود: رسانه‌ها فرصتی مهم برای ناجا به شمار می‌آید؛ زیرا رسانه‌ها نقش بسزایی در همبستگی و رفاه جامعه دارند و در پیشگیری اجتماعی نیز تأثیرگذار هستند. به گفته مهدیان‌نسب، اجرای طرح‌های امنیت اجتماعی با مشارکت مردم نتیجه مطلوبی دارد به طوری که تشکیل پلیس افتخاری با مشارکت جدی مردم در اجرای طرح امنیت اجتماعی موفق‌تر عمل خواهد کرد.
وی تشکیل کارگروه جهادی جنگ نرم را یکی دیگر از اقدامات این مجموعه در حوزه اجتماعی دانست و خاطرنشان کرد: ارائه 30 روش با 20 موضوع در خصوص امر به معروف و نهی از منکر با استفاده از فرامین رهبر کبیر انقلاب و رهبر معظم، از دیگر اقدامات در این زمینه بوده است.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان همدان در این مراسم گفت: در این جشنواره 9 اثر برتر از بين ۵۰۰ اثر ارسالی به جشنواره رسانه و نظم و امنيت عمومی انتخاب شده که آثار انتخابی در 3 بخش خبر، گزارش و مصاحبه بوده است.
علیرضا خزایی خاطرنشان کرد: مجموعه نیروی انتظامی به عنوان مؤثرترین حوزه در پیشگیری اجتماعی عمل می‌كند و رسانه نیز در انتقال افكار به مردم سهیم است.
خزایی با اشاره به اقدامات این جشنواره اظهار کرد: در راستای برگزاری این جشنواره بیش از هزار پوستر در رسانه ملی پخش شد؛ همچنین تبلیغات محیطی در سطح گسترده انجام و كمیته اجرایی برگزاری جشنواره شكل گرفت.
■ فرمانده انتظامی استان: رویکرد ناجا فرهنگی است
■ اعلام برترین های جشنواره رسانه و امنیت ملی


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com