روحانی مدیران ناهمراه را کنار بگذارد همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 10 فروردين 1403

Today : Fri, March 29, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * 1402، مهار تورم و رشد تولید
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  77911 تاریخ انتشار:  1396-03-09 - 05:45 تعداد بازدید:  208
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

تاکید تحلیلگران سیاسی روی تغییر بدنه دولت
روحانی مدیران ناهمراه را کنار بگذارد

اخبار

حسن روحانی در حالی رای پیروز در انتخابات 29 اردیبهشت ماه را به دست آورد که بیشتر حامیان سیاسی وی از جمله اصلاح طلبان موفقیت او در دور دوم ریاست جمهوری را منوط به جوان سازی کابینه و به کار گماردن مدیران میانی همراه و معتقد به گفتمان دولت دانسته اند. به اعتقاد ناظران سیاسی در دولت یازدهم یکی از اصلی ترین چالش های اجرایی ابقا و یا به کارگرفتن مدیرانی بود که یا از جمله مدیران دولت گذشته بودند یا اعتقادراسخی به گفتمان دولت اعتدال نداشتند. این ضعف بیشتر از باقی وزارتخانه ها در وزارت کشور ومدیران میانی این دستگاه در استانها بیشتر خود را نشان میداد. اکنون در فاصله  دو ماه مانده به آغاز به کار دولت دوازدهم حامیان سیاسی وی و ناظران عقیده دارند که این نقص بزرگ باید در دوره جدید رفع شود که نیازمند کنارگذاشتن بسیاری از مدیران ناهمراه از بدنه دولت است.
 برخی استانداران مخالف دولت بوده اند
در این باره یک عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه وزیر کشور دولت دوازدهم باید کسی باشد که رویکرد رئیس‌جمهور را جدی‌‌تر اجرا کند، تاکید کرد: برخی از استانداران و مدیران در دولت یازدهم، نه تنها رویکرد روحانی را دنبال نمی‌کردند بلکه مخالف آن هم بودند.
حجت‌الاسلام والمسلمین محمدتقی فاضل میبدی در گفت‌وگو با ایلنا، با اشاره به پیروزی حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری گفت: آقای روحانی چه در سال ۹۲ و چه در سال ۹۶، در تمام سخنرانی‌های خود حول محور تغییر از وضعیت کنونی به سمت و سوی وضعیت مطلوب سخن گفتند؛ چه در عرصه سیاسی، چه در عرصه اقتصادی و چه در عرصه اجتماعی.
او ادامه داد: آنچه که در انتخابات اخیر ریاست جمهوری با آن روبه‌رو بودیم، این بود که انتخاب طرف مقابل روحانی می‌توانست ایران را به گذشته بازگرداند. این مساله نیز بارها توسط روحانی مورد یادآوری قرار گرفت. بسیاری از مردم نیز به همین خاطر به روحانی رای دادند تا وضع کنونی بدتر نشود و رو به جلو باشد.
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با بیان اینکه حرکت به سمت و سوی وضع مطلوب نیازمند یک بدنه اجرایی قوی و البته همدل و همراه است، اظهار داشت: در دولت یازدهم شاهد آن بودیم که برخی از ورزا و همچنین برخی از مدیران در سطوح عالی و میانی با منویات و برنامه‌های رئیس جمهور و حامیان دولت همراه نبودند و این در حالی است که کسانی باید وزیر و مدیر شوند که متناسب با وعده‌ها و برنامه‌های رئیس جمهور باشند.
فاضل میبدی با بیان اینکه اجرای وعده‌های مهم روحانی با ترکیب کنونی دولت متناسب نیست، تصریح کرد: ضمن آنکه لازم است بدنه دولت گرایش بیشتری نسبت به شخص رئیس جمهور و جریان‌های حامی وی داشته باشند، لازم است جوان‌گرایی بیشتری هم در دولت انجام شود. همچنین ضروری است بدنه اجرایی دولت به ویژه در سطح استانداری‌ها و فرمانداری‌ها نسبت به دولت همراه باشند.
او با بیان اینکه وزیر کشور دولت دوازدهم باید کسی باشد که رویکرد رئیس‌جمهور را جدی‌‌تر اجرا کند، خاطرنشان کرد: برخی از استانداران و مدیران در دولت یازدهم، نه تنها رویکرد روحانی را دنبال نمی‌کردند بلکه مخالف آن هم بودند و خلاف آن را اجرا می‌کردند و در مقابل برنامه‌های دولت ایستاده بودند.
 تیم اطلاع رسانی دولت ضعیف است
این استاد دانشگاه مفید قم با اشاره به تیم اطلاع‌رسانی دولت ابراز داشت: تیم اطلاع‌رسانی دولت یازدهم از این جهت ضعیف بود که طرف مقابلش یعنی صداوسیما بسیار قوی عمل کرد. ممکن است که صداوسیما سخنرانی‌های رئیس‌جمهور را به صورت زنده پخش کند اما هدف اصلی صداوسیما ناکارامد جلوه دادن و تخریب دولت است.
فاضل میبدی با بیان اینکه باید تیم اطلاع‌رسانی دولت تقویت شده و مشاوران بهتری در کنار رئیس‌جمهور قرار گیرند، عنوان کرد: اگر دولت دوازدهم مانند دولت یازدهم عمل کند و عملکرد خود را تقویت نبخشد، بی‌تردید ضربات جدی‌تری به دولت وارد خواهد شد و این مساله موجب می‌شود امکان شکست دولت در سال‌های آینده فراهم شود.
 کابینه دولت بایدجوان تر شود
از سوی دیگر عباس عبدی تحلیل گر مسائل سیاسی و فعال اصلاح‌طلب هم گفت: شرایط در دولت اول روحانی به گونه‌ای بود که پیش‌بینی می‌شد میانگین سنی کابینه زیاد باشد اما الان وضعیت متفاوت است.
عباس عبدی درباره چینش کابینه دولت دوازدهم با بیان اینکه هنگامی که کابینه اول دولت روحانی یا همان کابینه یازدهم تشکیل شد به دلایل مشخص پیش‌بینی می‌شد که سن این کابینه بالا باشد، گفت: مجلس نهم به شدت رادیکالی و تند بود، روحانی برای گرفتن رای اعتماد وزرا باید چهره‌های شناخته شده و قدیمی را مطرح می‌کرد. او خاطرنشان کرد:‌ چهره‌ها باید مورد توجه مجلس قرار می‌گرفتند تا روحانی بتواند کابینه خود را تشکیل دهد.
این روزنامه‌نگار اصلاح‌طلب ادامه داد: در حال حاضر ترکیب مجلس تغییر کرده است، رای انتخابات ۲۹ اردیبهشت گویا است پس طبیعی است که به همین تناسب چهره کابینه نیز عوض شود.
عبدی تاکید کرد: منظور از عوض شدن چهره کابینه تغییر اصل نیست بلکه منظور این است نیروهایی که ۳۰ الی ۴۰ سال است در پست‌های مدیریتی حضور دارند نیاز نیست مجدداً مقام ویژه‌ای داشته باشند.
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب عنوان کرد:‌ کابینه دوازدهم باید ترکیب جوان‌تری داشته باشد و روحانی حداقل باید سن کابینه را ۱۰ سال کاهش دهد.
او در ادامه افزود: بسیار اهمیت دارد که نیروهای جدیدی به مردم معرفی شوند که البته بخشی از آن باید خانم‌ها باشند.
این فعال سیاسی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که زنان چه جایگاهی باید در دولت دوازدهم داشته باشند، گفت:  پست‌های مدیرتی و وزارت‌خانه تفاوتی با یکدیگر ندارند زنان باید حضور داشته باشند.
عبدی خاطرنشان کرد: مردم انتظار دارند که کابینه دوازدهم نسبت به کابینه یازدهم تغییرات محسوسی داشته باشد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com