مطالبه‌گری؛ انتظار نماینده ولی‌فقیه از خبرنگاران همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 31 فروردين 1403

Today : Fri, April 19, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  97163 تاریخ انتشار:  1398-05-13 - 08:59 تعداد بازدید:  116
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

در دیدار خبرنگاران با نماینده ولی فقیه دراستان تاکید شد
مطالبه‌گری؛ انتظار نماینده ولی‌فقیه از خبرنگاران

اخبار

■ مسئولان  ظرفیت نقدپذیری را افزایش دهند

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان ضمن گرامیداشت هفته خبرنگار گفت: در بحث مطالبه گری ها از اصحاب رسانه انتظار داریم همراه ما شوند چرا که برای رفع مشکلات استان نیازمند همکاری و همیاری اصحاب رسانه هستیم.
 حجت الاسلام والمسلمین حبیب ا... شعبانی موثقی در دیدار با اصحاب رسانه استان، با اشاره به اینکه وظیفه خبرنگاران آگاهی بخشی است، افزود: نقدی که به رسانه‌ها وارد است این است که ادبیات نقل اقوال در آنها ضعیف است و در برخی موارد نقلها دقیق نیست این در حالیست که نقل اقوال امانت بوده و لازم است حفظ شوند و این گونه مشکلات به ویژه در فضای مجازی بیشتر از مطبوعات دیده می شود.
وی با بیان لزوم تعاملات بیشتر با اصحاب رسانه ابرازامیدواری کرد جلسات اخلاق برای این قشر دایر شود که در این جلسات شاهد گفتگو و همفکری و ارائه ایده و طرح از جانب خبرنگاران باشیم و برای عملی شدن آنها تلاش کنیم.  
شعبانی مورد دیگری که اصحاب رسانه ملزم به رعایت آن هستند را تشخیص حق و شجاعت در گفتن حق نیاز دانست و ادامه داد: خبرنگار یا باید وارد این عرصه نشود یا وقتی در این حوزه وارد شد تلاش کند حق را درست تشخیص دهد و شجاعت گفتن آن را داشته باشد چرا که برای دفاع از حق باید هزینه داد و این هزینه باید پرداخت شود و تابع اغراض سیاسی و جناجی نباشد.
 برای نقد و تخریب مرز قائل شوید
وی عنوان کرد: باید توجه داشته باشیم که مرز بین نقد و تخریب تعریف شده نیست و اگر بخواهیم اخلاقی برخورد کنیم باید ابتدا انتقاد را به صورت خصوصی به طرف مورد انتقاد منتقل کرده و در صورتی که جواب قانع کننده ای دریافت نکردیم، رسانه ای شود.
به گزارش ایسنا،نماینده ولی فقیه در استان همدان خاطرنشان کرد: اگر مجموعه ای نیاز به نقد شدن دارد باید طبق این گفته عمل شود چرا که در روایات نیز به این قضیه اشاره شده و ضروری است مسئولان هم ظرفیت نقدپذیری خود را بیشتر کنند چرا که اگر کسی نقدپذیر نباشد، نمی تواند مسئول خوبی باشد و در جهت رشد حرکت کند.
وی برگزاری جلسات اخلاق برای مدیران استان را بی تأثیر ندانست و با بیان اینکه در این جلسات تأثیرگذاریها ولو اندک دیده می شود، گفت: در رابطه با جنگ اقتصادی کمیته مطالعاتی اقتصاد مقاومتی راه اندازی شده و با مجموعه ائمه جمعه و مسئولان استانی و دستاندرکاران اقتصادی در استان تعاملاتی وجود دارد که تلاش می شود مسائل و مشکلات شناسایی شوند و قوانینی که حالتهای بازدارنده دارند، به صورت مکتوب به مجلس ارائه شود.   
■ مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان نیز اظهار کرد: در رویکرد جدید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی چند نکته وجود دارد که برنامه‌ریزی بر مبنای کار کارشناسی در حوزه فرهنگ و هنر و اخلاق محوری از جمله آنهاست.
احمد رضا احسانی ادامه داد: اصحاب رسانه در حوزه  فرهنگ و هنر چشم و گوش بینای جامعه هستند و وظیفه اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی است که از همه گروه ها بدون در نظر گرفتن گرایش و نگاه سیاسی منصفانه حمایت کند. وی افزود: اصحاب رسانه باید بحث اخلاق محوری را رعایت کرده و در انعکاس اخبار نقد و تحلیل کارشناسی هم به کار گیرد چرا که این موضوع می تواند در بسیاری از موارد راهگشا باشد و برای شروع می توان از اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آغاز کنند.
■ مهرداد حمزه، مدیرعامل خانه مطبوعات استان همدان نیز در ادامه این نشست تصریح کرد: خانه مطبوعات همواره در برطرف کردن مشکلات معیشتی خبرنگاران تلاس می کند؛ به عنوان مثال بحث بیمه خبرنگاران را می توان نام برد و امروز دیگر فردی نمی تواند بگوید مشکل بیمه دارد چرا که هم وزارت ارشاد و هم خانه مطبوعات سعی در رفع این مشکل داشته‌اند.
■ به گزارش همدان پیام، در ادامه خبرنگاران به بیان دیدگاههای خود پرداختند و از مشکلات حوزه رسانه چون گرانی کاغذ، نقد پذیر نبودن برخی مدیران بازنگری در ارتباط مدیران با رسانه ها سخن گفتند.
غلامرضا فریدونی سرپرست روزنامه کیهان در سخنانی از اینکه چرا خبرنگاران در ستاد تنظیم بازار اجازه حضور ندارند  انتقاد کرد و گفت: درباره افسار گسیختگی بازار همدان چه کسی جواب گو است یا در تمام کشور مسکن گران شده  است  اما رشد مسکن را در همدان مقایسه کنید با سایر شهر ها چه کسی مسئول است؟
وی ادامه داد : گاها خبرنگاران جرات  نمی کنند  از ارگان هایی که قدرت دارند و ذی نفوذ هستند  نقد کنند .چرا نباید بنویسیم چون میل برخی ها نیست!
پوروهابی سردبیر روزنامه سپهر غرب نیز ازاینکه مسئولان باید در نوع ارتباط با رسانه ها  بازنگری کنند سخن گفت و اینکه برخی مسئولان تصور می کنند وظیفه رسانه تنها توضیح و تبین خدمات نیست.
وی با بیان اینکه اکثریت جامعه خبری استان را بانوان تشکیل می دهند گفت: بانوان اکثریت جانعه خبری را تشکیل میدهند افزود:  تا کنون چه خانه مطبوعات و اداره  ارشاد نگاه خاصی به بانوان نداشتند.
سرپرست روزنامه  اعتماد ملی در همدان هم گفت: معیشت خبرنگار به شدت سخت است میزان دریافتی حفوق ها پایین است لازم است اداره ارشاد و  خانه مطبوعات به  معیشت خبرنگاران ورود کند.
مریم شهابی سرپرست خبرگزاری فارس هم به این نکته که مسئولان ما در حال حاضر   تاکتیک بی تفاوتی را در پیش گرفته اند زمانیکه مطلبی منتشر می شود میگذارند در سکوت خبیر بگذارد و به موضوع اهمیتی نمی دهند
برخورد نشان می دهد توجهی به ان مطلب شده اما بی توجهی بدتر است.
زارع مدیر عامل خبرگزاری ایرنا به دغدغه خبرنگاران استان مانند تامین کاغذ بیمه معیشت اشاره کرد و گفت  بتحمل ناپذیری مدیران دغدغه همه رسانه ها است.
زارع بر شناسنامه دار کردن خبرنگاران تاکید کرد و افزود: اگر  اندک امتیازی قرار است با این قشر داد شود به  دست کسانی برسد که در این حوزه خون دل خورده اند.
گفتنی است در پایان پوستر روز "خبرنگار" رونمایی شد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com