روستاییان و عشایر با کمترین پرداختی حقوق مستمری دریافت می‌کنند همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 31 فروردين 1403

Today : Fri, April 19, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  101719 تاریخ انتشار:  1398-09-02 - 09:48 تعداد بازدید:  206
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

مدیر صندوق بیمه روستایی و عشایری استان در دفتر همدان پیام:
روستاییان و عشایر با کمترین پرداختی حقوق مستمری دریافت می‌کنند

نویسنده : پروین سلیمی

اخبار

■ صندوق بیمه روستایی عشایری حامی امنیت آینده روستاییان


 هدف صندوق بیمه روستایی عشایری ایجاد بستر مناسب برای تامین امنیت  بیمه ای روستا ئیان است. در این راستا تاکنون 72 هزار نفر سرپرست خانوار در استان شناسایی و تحت پوشش بیمه قرار گرفته اند. صندوق بیمه روستایی عشایری این فرصت را فراهم کرده است تا اقشار کم در آمد جامعه با کمترین پرداختی، حقوق مستمری، از کار افتادگی و بیمه بیکاری دریافت کنند.
مدیر صندوق بیمه روستایی و عشایری استان همدان با حضور در دفتر همدان‌پیام،  افزایش حمایت وامنیت برای اقشار کم برخوردار را از اهداف صندوق بیمه روستایی عشایری برشمرد و گفت: یک سوم حق بیمه در یک نوبت ازسال توسط مردم پرداخت می شود و دو برابرآن مبلغ را دولت به عنوان یارانه به صندوق پرداخت می‌کند.
مهدی سماوات گفت: درآغاز به کار صندوق بیمه روستایی عشایری برای حمایت از قشر محروم جامعه پرداخت حق بیمه در 8 سطح درآمدی تعریف شد ودر حال حاضر پرداختی بیمه شدگان در پایین‌ترین سطح 270 و بالاترین سطح 660 هزار تومان در سال انجام می شود.
وی مزایای مستمری از کار افتادگی، بیمه بیکاری، بازنشستگی و فوت را از جمله خدمات بیمه روستایی و عشایری دانست و اظهار داشت: یک فرد با 15 سال پرداخت حق بیمه و 65 سال سن این شرایط را دارد که حقوق مستمری دریافت‌کند.
سماوات خاطرنشان کرد: همه روستاییان، عشایر، ساکنین شهرهای زیر 20 هزار نفر جمعیت که فاقد بیمه هستند، زنان سرپرست خانوار، کشاورزان فاقد بیمه ساکن در شهرها، قالیبافان و فعالان صنایع دستی از 18 تا 50 سال سن می‌توانند از مزایای بیمه صندوق روستایی عشایری بهره‌مند شوند.
وی  افراد شناسایی شده فاقد بیمه درکشور  را در آغاز به کار صندوق بیمه روستایی عشایری 6 میلیون نفر عنوان کرد وافزود: ما  ابتدای کار رسالت اعتمادسازی را ایفا می‌کردیم چرا که فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی در کنار اعتمادسازی مهم است و امروزه به این نتیجه سازنده اعتمادسازی دست یافته‌ایم بطوریکه روستا ئیان در هر شرایط علاقمند به عضویت در صندوق هستند.
وی افزود:  ما در استان همدان با فعالیت 48 کارگزار در 26 بخش و شهرستان به صورت الکترونیکی کار پوشش بیمه روستایی عشایری را انجام می‌دهیم و سالانه نیز 10 هزار نفر  به جمیعت صندوق اضافه می‌ شود.
سماوات خاطرنشان کرد: در سطح کشور یک میلیون و 800 هزار نفر تحت پوشش بیمه روستایی عشایری هستند و در سطح استان همدان 93 هزار خانوار و بیش از 270 هزار نفر تحت پوشش بیمه روستایی هستند.
وی افزود: 4 هزار خانواده در استان  همدان از صندوق بیمه روستایی عشایری حقوق دریافت می‌کنند که 111/2 خانواده به دلیل فوت سرپرست مستمزی می گیرند و 1300 خانواده حقوق  بازنشستگی دریافت می‌کنند و 300 خانواده نیز  از مستمری ازکارافتادگی بهره‌مند هستند.
وی گفت: مزایا و خدمات  صندوق روستایی نیز مشابه قانون تأمین اجتماعی است و به دلیل خدمات و فعالیت های صورت گرفته در دفاتر کارگزاری سال گذشته صندوق بیمه روستایی عشایری استان همدان رتبه دوم میزان جذب درصندوق بیمه روستایی عشایری کشور را کسب کرد.
سماوات افزود: شهرهای همدان، ملایر وکبودراهنگ بیشترین تعداد بیمه شده را دارند که به ترتیب 16-15 و 12 هزار نفر بیشترین آمار جمعیتی بیمه شده را از آن خود کرده اند و ما برای هدفمندی بیشتر ستاد توسعه بیمه را تشکیل دادیم که در این باره همدان پایلوت کشور معرفی شده است.
وی ادامه داد: سهمیه شهرستان‌ها بر اساس افراد فاقد بیمه تخصیص می‌یابد و کارگزاران موظفند سهمیه محول شده را جذب کنند.
سماوات گریزی نیز برآمار افراد فاقد بیمه شهرستان ها زد و گفت: کبودراهنگ با 181/12 سرپرست خانوار فاقد بیمه وفامنین نیز  2858 نفر سرپرست خانواده دارد که فاقد بیمه هستند و امسال شهرستان در گزین، همدان و فامنین  نسبت به سهمیه عملکرد بهتری داشتند و مردم شهرستان درگزین به نسبت سهمیه 50 درصد جذب صندوق بیمه روستایی عشایری شده‌اند که پیش‌بینی می‌شود به 80 درصد برسد.
در ادامه مدیر روابط عمومی صندوق بیمه روستایی عشایری استان همدان گفت:  اکثر نیروها و کارگزاران  دفاتر، بیمه روستایی هستند و عرق خاصی به روستا ئیان دارند بر همین اساس همه تلاش خود را  براطلاع رسانی مزایای بیمه روستایی عشایری را به کار
 می گیرند.
حاتم شکری خاطر نشان کرد: ثبت نام بیمه صندوق روستایی و عشایری به ساده ترین شکل وبه صورت الکترونیکی  درکمترین زمان انجام می شود.
 وی ادامه داد: علاوه برکارگزاران ائمه جماعات، دهیاران و معتمدین ظرفیت‌های خوبی برای اعتماد سازی و فرهنگ سازی هستند که سعی بر این است از این فرصت ها برای افزایش پوشش  بیمه روستائیان و عشایر بهره مند شویم. 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com