ابهام در توليد مرغ سبز همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 10 فروردين 1403

Today : Thu, March 28, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * 1402، مهار تورم و رشد تولید
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  59959 تاریخ انتشار:  1394-03-30 - 05:45 تعداد بازدید:  1148
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

مرغ‌های بازار همدان ارگانیک نیستند
ابهام در توليد مرغ سبز

اخبار

■ مردم مطالبه‌گر نبوده و همراهی نمی‌کنند
 مرغ‌هاي ارگانيك با برندهاي مختلفي چون مرغ سبز، الماس سبز و... با اختلاف قيمتي چند هزارتوماني نسبت به مرغ‌هاي معمولي  در بازار همدان به فروش مي‌روند. با اين توجيه كه در توليد اين مرغ‌ها هيچگونه آنتي‌بيوتيكي استفاده نشده است. در صورتي كه طبق گفته رئيس اتاق اصناف مركز همدان در حال حاضر نمي‌توان گفت هيچ مرغ ارگانيكي در بازار همدان وجود ندارد.
حميدرضا فرسايي‌وحيد، در نشست خبري خود عنوان كرد كه فقط يك نوع مرغ با عنوان الماس‌سبز، در بازار وجود دارد كه ارگانيك بودن آن در دست بررسي است و هنوز اعلام قطعي نشده كه اين برند را مي‌توان به عنوان مرغ ارگانيك معرفي كرد يا خير. در صورتي كه در حال حاضر در بازار همدان برندهاي مختلفي به عنوان مرغ ارگانيك فروخته مي‌شود.
وي همچنين در ادامه صحبت‌هايش گفت: در تحقيقات متوجه شده‌ايم كه همه مرغ‌ها شرايط و كيفيت مرغ همدان را دارند. مرغ هما هم كه با كيفيت‌تر از مرغ همدان معرفي مي‌شود همان كيفيت را دارد اما تا چند هفته پيش با اختلاف قيمت 2 هزار توماني نسبت به مرغ همدان به فروش مي‌رفت كه قيمت آن هم در كميسيون نظارت استان بررسي و اصلاح شد و در حال حاضر با اختلاف قيمت 500 توماني در بازار همدان به فروش مي‌رود كه اين مبلغ هم فقط به خاطر هزينه حمل‌ونقل آن است كه در آينده اين هزينه هم برداشته خواهد شد و حتي ممكن است از مرغ همدان هم ارزان‌تر به فروش برود.
طبق گفته‌هاي فرسايي تا ماه آينده برخي مشكلات در توليد و عرضه مرغ همدان مرتفع خواهد شد كه موجب مي‌شود اين مرغ به برندي در كشور تبديل شود.
فرسايي همچنين يكي از اقدام‌های مهمي كه در اين راستا انجام شد را نصب تابلوهاي الكترونيكي توسط 50 درصد از فروشگاه‌هاي مرغ در همدان عنوان كرد و گفت: سيستم نرم‌افزاري آنها طوري نصب شده كه امكانات زيادي دارند كه مي‌توان از آنها در قصابي‌ها و پروتئين‌سراها هم استفاده كرد.
وي گفت: مرغ‌فروشي‌هايي كه بيش از 2 بار گران‌فروشي كنند پلمب خواهند شد.
*اختلاف قيمت‌هاي بازار زمينه اقتصاد باز
در حال حاضر مردم شاهد متفاوت بودن قيمت بسياري از كالاهاي مشابه در فروشگاه‌هاي حتي يك خيابان هستند كه اين مشكل بحث نظارت و بازرسي بر قيمت‌ها را به ميان مي‌آورد. اما فرسايي در پاسخ به سؤال خبرنگار همدان‌پيام بر همين مبنا، اعلام كرد كه اقتصاد باز الگوي اقتصاد كشور است پس اين اختلاف قيمت‌ها بايد در بازار وجود داشته باشند؛ زيرا اين موضوع فضاي بازار را به فضايي رقابتي تبديل مي‌كند و فروشندگان را به ارائه خدمات بهتر به مشتري وامي‌دارد.
فرسايي در ادامه صحبت‌هايش بیان کرد: قيمتگذاري كالا به طور يكنواخت در كل شهر يا كشور تضييع حقوق مصرف‌كننده است. اما ما فروشندگان را ملزم به نصب اتيكت قيمت بر روي كالاها كرده‌ايم كه تاكنون 80 هزار اتيكت توسط واحدهاي صنفي در همدان نصب شده و همين موجب ايجاد رقابت و حق انتخاب بيشتر مشتريان مي‌شود، به طوري كه مردم خودشان تنظيم بازار مي‌كنند.
طبق گفته‌هاي وي وقتي بازار رقابتي ايجاد شود فروشندگان خدمات بيشتر با قيمت مناسب‌تري ارائه مي‌كنند.
فرسايي افزود: بازار امروز برندينگ است، پس با اين كار، تبليغات زياد مي‌شود و در بازار تبليغات هم اشتغالزايي و درآمدزايي انجام می‌شود.
وي همچنين ادامه داد: مردم بايد در رابطه با گران‌فروشي و ديگر تخلفات اصناف، همكاري كنند. يكي از بزرگترين مشكلات ما در رابطه با نظارت و بازرسي مطالبه نکردن مردم است. وقتي آنها نان خمير از نانوايي مي‌خرند، چرا دليلش را از نانوايي نمي‌پرسند؟ يا چرا به ما گزارش نمي‌كنند؟ مردم بايد مطالبه كنند و آنها هم وظيفه‌شان پاسخگويي است.
وی در ادامه به گلایه از شهرداری در خصوص مسائل مرتبط با اصناف، افزود: یک سال است که ساماندهی بازار خودروی همدان را در دستور کار قرار داده‌ایم زیرا از مطالبات مردم است.
فرسایی با بیان اینکه نظارت لازم در بازار خودرو اعمال نمی‌شود، گفت:‌ تنها خودرو در این مکان معامله نمی‌شود و افرادی هستند که تنها با یک میز مشغول نوشتن قولنامه‌هاي سوري برای خرید و فروش انواع خودروها هستند و نامه‌نگاری‌هایی که با مسئولان شهری و فرمانداری صورت گرفته تا کنون بی‌پاسخ مانده است.
وي در نهايت گفت: نظارت‌ها ضعيف است و اگر نظارت باشد همه مشكلات شهر حل خواهد شد.
 افزايش قيمت‌ها واقعي نيست
رئيس نظارت و بازرسي اتاق اصناف همدان هم به وجود كالاهاي قلابي و گران فروختن آنها توسط فروشگاه‌ها اشاره كرد و گفت: حتي بازرسان هم جنس‌هاي قلابي كه در بسته‌بندي برندهاي معروف ارائه مي‌شوند را نمي‌توانند از هم تشخيص دهند. پس مردم بايد روي آن را بتراشند و به وسيله يك پيامك به شماره درج شده بر روي كالا از صحت آن اطلاع يابند ولي متأسفانه مردم همدان در اين مورد كوتاهي مي‌كنند و با وجود اينكه تفاهم‌نامه‌اي با بهزيستي بسته‌ايم و بازرسان بهداشتي آنها به بازرسان ما اضافه شده‌اند و تعداد زيادي بازرس افتخاري نيز داريم، اما تا مردم مطالبه‌گر نباشند اين مسائل حل نمي‌شوند.
طبق گفته‌هاي حميدرضا بابايي حتي دانشگاه علوم پزشكي همدان هم كالاهاي پزشكي خود را از تهران مي‌خرند و اين به اين دليل است كه حتي شناسايي به عنوان مثال كالاهاي پزشكي براي پزشكان هم مشكل است.
به گفته وي ما بايد نگاهي ريشه‌اي به گراني داشته باشيم. در حال حاضر افزايش قيمت‌ها معقولانه و واقعي نيستند به طوري كه همه هزينه‌هاي اصناف از بيمه و ماليات گرفته تا اجاره‌بها و قيمت انرژي اضافه شده ولي سودشان هنوز همان 20 درصد 4 سال پيش است.
به گفته بابايي اين سود در حال حاضر بايد به 40 درصد برسد تا اصناف ضرر نكنند و ما هم به راحتي بتوانيم با تخلفات آنها مقابله كنيم. ولي وقتي مي‌بينيم همه قيمت‌ها افزايش يافته به جز سود فروشندگان ما هم نمي‌توانيم برخورد زيادي با اصناف داشته باشيم.
وی در این زمینه گفت: اگر بخواهیم با متخلفان در صنف پوشاک، خرازی و کیف و کفش كه كمترين سود را مي‌برند برخورد کنیم باید 7 هزار واحد صنفی را پلمب کرده و حدود 21 هزار نفر را بیکار کنیم.
وي با بیان اینکه ترازوهای واحدهای صنفی مورد بررسی قرار می‌گیرند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر با یک شرکت برای بررسی ترازوهای واحدهای صنفی و راستی‌آزمایی آن‌ها قراردادی منعقد شده است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com