سرمایه‌گذاران متقاضی معادن همدان همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : پنجشنبه ، 29 شهريور 1403

Today : Thu, September 19, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  132925 تاریخ انتشار:  1402-04-07 - 09:36 تعداد بازدید:  621
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

معاون معادن استان خبر داد
سرمایه‌گذاران متقاضی معادن همدان

نویسنده : فاطمه السادات باب الحوائجی

اخبار


 همزمان با دهه تولید و تجارت معاون معادن اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان همدان با بیان اینکه درحال حاضر دنیا با صنعتی شدن به سمت استفاده از فلزات خاص و راهبردی  پیش می رود.

تصریح کرد کشور ما  نیز از این قاعده مستثنی نبوده و در صنایع پیشرفته مصرف کننده مهم فلزات استراتژیک از جمله لیتیوم می باشد.محمد هادی احمدی گفت: در سال گذشته خوشبختانه ذخایری از لیتیوم در دشت قهاوند کشف شد و گواهی کشف نیز در سال جاری از طریق وزارت صنعت ،معدن و تجارت صادر گردید که میزان آن ۸/۵ میلیون تن کانسنگ حاوی لیتیوم می باشد که از لحاظ مالی بسیار ارزشمند است و از نظر جایگاه معدنی کشور را ارتقا داده است.

 احمدی اظهار داشت با توجه به اینکه لیتیوم (Lithium، از یونانی lithos به معنی سنگ) با نماد شیمیایی Li یک فلز قلیایی نقره‌ای-سفید و نرم با عدد اتمی ۳ است. این عنصر در شرایط استاندارد دما و فشار سبک‌ترین فلز و کم چگالی‌ترین عنصر جامد است. مانند دیگر فلزهای قلیایی، لیتیوم هم بسیار واکنش پذیر و آتشگیر است به همین دلیل بیشتر آن را زیر روغن صنعتی یا نفت نگاه می‌دارند. اگر بر روی آن برشی پدید آید، بخش بریده شده دارای جلای فلزی خواهد بود اما به دلیل واکنش‌پذیری زیاد آن خیلی زود با رطوبت هوا واکنش می‌دهد، هوا باعث اکسید شدن آن می‌شود و به رنگ نقره‌ای تیره مایل به خاکستری و سپس سیاه در می‌آید. به دلیل واکنش‌پذیری بالای لیتیوم، هرگز نمی‌توان آن را به صورت عنصر آزاد در طبیعت پیدا کرد. بلکه همواره در بخشی از یک ترکیب شیمیایی که بیشتر یونی است، پیدا می‌شود.

لیتیوم در چند نوع کانسار از قبیل پگماتیتی ،شورابه ایی و  رسی یافت می‌شود، اما از آنجایی که با آب واکنش می‌دهد، به صورت یون در آب اقیانوس‌ها و به صورت نمک در آب‌ها و رس دیده می‌شود. در رویکرد تجاری، لیتیوم را از برق‌کافت آمیخته‌ای از لیتیوم کلرید و پتاسیم کلرید به‌دست می‌آورند افزود ما در بحث فرآوری ضعیف هستیم  ،لذا فرصتهای چشمگیری برای سرمایه گذاران در بخش معدن در استان فراهم شده است.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com