سامانه صلاحیت فردی سرویس‌کاران آسانسور راه‌اندازی شد همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : چهارشنبه ، 29 فروردين 1403

Today : Tue, April 16, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * 1402، مهار تورم و رشد تولید
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  104445 تاریخ انتشار:  1398-10-25 - 12:00 تعداد بازدید:  154
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

سامانه صلاحیت فردی سرویس‌کاران آسانسور راه‌اندازی شد

اخبار


 با راه‌اندازی سامانه صلاحیت فردی سرویس‌کاران آسانسور از این پس فقط افراد صلاحیت‌دار با دارابودن کد شناسایی، مجاز به انجام سرویس آسانسورها و ورود به ساختمان‌ها هستند.
دبیر اتحادیه کشوری آسانسور، پله‌برقی و خدمات وابسته گفت: صنعت و صنف آسانسور تا یک سال پیش به‌صورت مجزا از یکدیگر و تحت‌نظر اتحادیه‌های غیرتخصصی اداره می‌شد، به‌طوری که در هر شهری یک صنف خاص آن را اداره می‌کرد.
رحمت‌ا... قیصری در گفت وگو با ایرنا افزود: با ایجاد سامانه «شناسا» اطلاعات آسانسورهای در حال بهره‌برداری که تعداد آنها افزون بر ۷۵۰ هزار دستگاه برآورد شده، ثبت می‌شود.
قیصری، تعداد واحدهای صنفی آسانسور ثبت‌شده در این سامانه را افزون بر ۲ هزار مورد برشمرد و گفت: اکنون 7 کد آیسیک برای تولیدکنندگان، سرویس‌کاران، فروشندگان قطعات و... تعریف شده و به‌دنبال تخصصی‌تر کردن این کدها هستیم.
وی خاطرنشان کرد:‌ با همکاری اداره اماکن نیروی انتظامی، در نظر داریم فعالان این صنف و صنعت را تشویق به حضور و عضویت در اتحادیه کنیم و به‌همین منظور سامانه صلاحیت فردی این اتحادیه رونمایی شد.
دبیر اتحادیه آسانسور ادامه داد:‌ به این ترتیب، سوء پیشینه سرویس‌کاران آسانسور از سوی اماکن نیروی انتظامی و صلاحیت فنی آنها از سوی این اتحادیه بررسی و اطلاع‌رسانی می‌شود تا افراد صلاحیت‌دار با دریافت کد مجاز به فعالیت باشند.
وی، رکود در صنعت آسانسور به دلیل کاهش ساختمان‌سازی در کشور را یادآور شد و گفت:‌ ۷۵۰ هزار آسانسور نصب‌شده در کشور وجود دارد، اما فعالان واقعی این صنعت و صنف به‌دلیل حضور سرویس‌کاران غیرمجاز دست‌شان از بازار سرویس و نگهداری کوتاه مانده است.
قیصری ادامه داد:‌ در همین راستا، سامانه صلاحیت فردی تعریف شده تا پس از بررسی سوابق شغلی و سوء‌پیشینه افراد، از ورود سرویس‌کاران غیرمجاز به ساختمان‌ها جلوگیری شود.
 رتبه‌بندی و تعیین صلاحیت سرویس‌کاران
در این زمینه، علیرضا سخاوت، نایب رئیس اتحادیه کشوری آسانسور، پله‌برقی و خدمات وابسته گفت: یکی از اهداف اصلی تشکیل اتحادیه کشوری آسانسور، پله برقی و خدمات وابسته، ساماندهی فعالان این عرصه در بخش صنعت و صنف است.
به گفته این مقام صنفی، ایمنی و آسایش شهروندان در استفاده از آسانسور ارتباط مستقیم با کفیت قطعات و عرضه درست این محصولات به مصرف‌کنندگان دارد.
وی بیان داشت: هر آسانسور متشکل از اجزای برقی، الکترونیکی و مکانیکی است که از استانداردهای بالایی در سطح استانداردهای صنعت هوایی برخوردار است، بر این اساس اتحادیه آسانسور متشکل از متخصصان این صنعت باید وظیفه تأمین ایمنی و آسایش شهروندان در این زمینه را بر عهده بگیرد.
سخاوت خاطرنشان کرد: یکی از راهکارهای تحقق این مهم، رتبه‌بندی و تعیین‌صلاحیت افراد، شرکت‌ها، تولیدکنندگان و سرویس‌کاران مجاز آسانسور و پله‌برقی است.
شایان ذکر است تعداد آسانسورهای فعال در حالِ کار کشور بین ۷۰۰ تا ۷۵۰ هزار دستگاه است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com