تویسرکان نیازمند عزم استانی است همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 31 فروردين 1403

Today : Fri, April 19, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  131099 تاریخ انتشار:  1401-12-27 - 10:31 تعداد بازدید:  548
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

نائب رئیس شورای شهر تویسرکان:
تویسرکان نیازمند عزم استانی است

اخبار


■ مسکن وشهرسازی مانع تصویب طرح جامع نشود

ترافیک تویسرکان ریشه در مشکل چندین ساله دارد. حذف پارکینگ جزو اتفاقاتی است که منجربه ترافیک سنگین شده است. این معضل به قدری حاد شده که ساعاتی از روز ترجیح با پیاده  روی است،  تا استفاده از خودرو. برای حل این موضوع نیاز به تملک و بازگشایی معابر است.  اما با مشکل کمبود بودجه شهرداری تویسرکان مواجه شدیم.باکمبود بودجه شهرداری تویسرکان و گرانی زمین درتویسرکان امکان اقدام خیلی دشوار می باشد.

هر معبری که می خواهیم باز کنیم باچندین خانه مواجه میباشیم. در این خصوص در خواست کمک از محل اعتبارات استانی و یا ملی را نیز داده ایم اما تاکنون به جایی نرسیده است. تکمیل و بهره برداری از کنارگذر شمالی هم می تواند نقش ویژه ای در کاهش بار ترافیکی تویسرکان داشته باشد اما به 350 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که این هزینه تأمین نشد. یک ماه گذشته در جلسه تقسیم اعتبارات سفر رئیس جمهوری به استان درخواست کردیم که مبلغی هم به رفع مشکل ترافیک اختصاص داده شود، تا معابر و تکمیل کنارگذر شمالی و جنوبی آغاز شود. اما هیچ مبلغی به مواردی که گفته شد اختصاص پیدا نکرد. و با وجود مکاتبه با نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی  جهت دریافت بودجه و هماهنگی برای جاده کمربندی تویسرکان هنوز جوابی داده نشده است.

 نمی خواهند تویسرکان توسعه پیدا کند

نائب رئیس شورا شهر تویسرکان باحضور در تحریریه همدان پیام و با بیان مطالب بالا گفت: موضوع دیگری که ترافیک شهر را بیشتر می کند تصویب نشدن  طرح جامع و طرح تفضیلی شهر است که 17 سال  معطل مانده است.  اداره کل مسکن و شهرسازی با این استدلال که باغات تویسرکان نباید تخریب شوند مانع از گسترش شهر حتی به متراژ قبلی ۸۷۰ هکتار شده است.

در عین حال که همه اقدامات لازم جهت رفع دغدغه استان توسط شهرداری انجام شده است و ما منتظر مساعدت مسکن و شهرسازی جهت الحاق لکه گذاری های فاقد درخت به طرح توسعه شهر هستیم. دهه دوم طرح جامع نزدیک است  هرچند استاندار  به معاون عمرانی دستور داده است که طرح جامع تویسرکان زودتر به تصویب برسد اما این موضوع در مسکن وشهرسازی گیر کرده است. همه اعضا شورا نیز اصرار دارند شهر بایستی به جایگاه شایسته خود برسد.


حسین بابایی افزود:  همه این موارد منجربه مشکل ترافیک، معبر و پارکینگ می شود. هم اعضای شورا در این زمینه متحد هستند وهم  نقشه برداری جدید انجام شده است.

 اما نمی خواهند تویسرکان توسعه پیدا کند. حالا هم بهانه آورده اند که با تصویب طرح جامع  تعداد زیادی  از درختها قطع می شود . درصورتی که ما لکه گذاری انجام داده ایم و از مکان هایی که درخت  نیست تصویر برداری کرده دراختیارشان قرار داده ایم.

وی ادامه داد: برای حل معضل ترافیک، بازگشایی معبری که از خیابان انقلاب و انتهای خیابان سعدی به سمت امام زاده زید می رود تا حد کمی به عنوان مُسکن عمل کرده است. اما کافی نیست.و حتی اقدامات هفته اخیر نیز در بازگشایی معبری جدید از میدان آزادی به سمت شمال شهر تا خیابان فردوسی نمی تواند همه دغدغه های ترافیکی تویسرکان را رفع کند. بنابراین نیازمند عزم جدی در  استان و شهرستان  هستیم.

 تویسرکان گرانترین شهر استان

بابایی خاطرنشان کرد: تویسرکان بخاطر عدم توسعه وسعت شهری گرانترین شهر استان است و  متاسفانه تراکم سرانه جمعیت شهر در واحد سطح از 4 نفر به 7 نفر رسیده است. و تراکم شهری بالاست و در ایام تعطیلات و حضور مسافران تراکم چندبرابری شهر را قفل می کند. و چون شهر توسعه پیدا نکرده است ما جزو گران ترین شهرهای استان در خرید یا اجاره مسکن هستیم. خرید یا اجاره مسکن سر به فلک کشیده است. نقاطی را شناسایی کرده ایم که با تصویب طرح جامع  به محدوده شهر اضافه شود و به جای آن  20 هزار درخت در پارک جنگلی فرامنطقه ای دریاچه مادر می کاریم اگر اداره مسکن و شهرسازی اجازه ندهد طرح جامع شهر تویسرکان به دهه دوم می رسد.

معضل صادرنشدن مجوز با اسناد قولنامه ای

وی همچنین گفت: عدم صدور  پروانه ساختمان با اسناد قولنامه ای منجربه این شده است که هم ساخت و سازها کم شود و هم اینکه برخی ساخت وساز خلاف انجام دهند. این موضوع باعث شده است که درآمد شهرداری پایین آمده است و به طبع قیمت مسکن، زمین و اجاره بها به شدت بالا رود.

وی گفت:با شعار آبادی شهر وارد شورا شدم. به نسبت بودجه و امکانات کمی که در شهر داریم بالای 60 درصد به اهدافم برای توسعه شهر رسیده ام. اما تویسرکان توجه ویژه می طلبد و اگر مسئولان حمایت کنند به جایگاه واقعی خود می رسد. به طور مثال سند واگذاری  120 هکتار از اراضی منابع طبیعی که برای آبادی تویسرکان ارائه کردم تاکنون حتی 20 هکتار از آن هم نتوانسته ایم محقق کنیم. همچنین با وجود مکاتبه و پیگیری زیاد برای تکمیل کنارگذر شمالی ، سرابی و جنوبی تویسرکان اما هنوزهم به نتیجه نرسیده ایم.

بابایی اضافه کرد: تویسرکان پیرترین شهر استان است و شهر بایستی با این وضعیت ساخته شود که افتتاح و طراحی های پروژه های جدید در این راستا می باشد. باید بودجه ای در اختیارمان بگذارند که  حوزه گردشگری را فعال کنیم. تویسرکان هنوز پزشک جراح ندارد، بیمارستان تکمیل نیست، راه ها  تکمیل نیستند و هتل ها به روز نیستند.  طرح توسعه هتل هارا در دستور کار داریم. در منطقه میررضی آرتیمانی دو هتل وجود دارد که اغلب ظرفیتشان خالی است. چون  زمینه ای برای جذب گردشگر فراهم نشده است. اما با افتتاح و تکمیل بام شهر و دریاچه مادر این وضعیت بهتر می شود.

 طرح ایران کوچک در تویسرکان

بابایی افزود: روزی را تصور می کنم که دیگر در تویسرکان بسته معیشتی تقسیم نکنیم. به جای اینکه  مهاجر فرست باشیم مهاجر پذیر باشیم. طرح ایران کوچک را در تویسرکان درنظر دارم که با تجار مختلف استانها وارد مذاکره شویم غرفه هابی بزرگ در اختیارشان بگذاریم که محصولاتشان را مستقیم در اختیار مردم تویسرکان قرار دهند در مقابل ماهم تجارمان را به استان های دیگر بفرستیم. اگر با ده استان وارد مذاکره شویم حداقل هزار نفر وارد عرصه کار می شوند و بیکاری تا حدود زیادی کاهش پیدا می کند.

ایشان  با بیان اینکه ظرفیت نخبه پرور تویسرکان بالاست. ادامه داد: سه چهره ماندگار استان متعلق به تویسرکان است. از این باب  اگر تویسرکان پیشرفت کند  در پیشرفت استان هم موثر است و به همین خاطر در پرتو هماهنگی همه مدیران استان و شهرستان شاهد سربلندی و پرورش نخبگان خواهیم بود.

مثلا اگر راه گنجنامه به تویسرکان احصا شود با تنها سی دقیقه مسیر  پیمودن،  همدانیها می توانند به تویسرکان سفر کنند. دومین سایت پروازی پالاگرایدر را داریم اما از آن استفاده نمی کنیم. مدت هاست که به دنبال ایجاد پیست موتور سواری در تویسرکان هستیم که محقق نشده است.  پیشرفت تویسرکان  در گرو هماهنگی همه مسئولان استانی و شهرستانی در کنار یکدیگر است تا در کنار هم با افق بالا جوانان را پرورش دهند. من به دنبال این هستم که موثر باشم و شاهد سربلندی تویسرکان و کمک به استان همدان باشم.

 درآمد پایدار برای شهرداری

بابایی تصریح کرد: شورا و شهرداری با خرید دستگاه های تولید جدول ، جالیز و دستگاه تولید بلوک گام موثری در جهت ایجاد درآمد پایدار برداشته و ان شاالله در سال 1402 شاهد نهضت  پیاده روسازی ، جدول گذاری و آسفالت درشهر خواهیم بود.

در پایان لازم است از زحمات همه اعضا محترم شورا و شهردار تلاشگر که با ایده های نو و استفاده از تجربیات زمینه تغییر و تحول در شهر را بوجود آوردند قدر دانی نمایم.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com