فرهنگ ترافیک عامل رشد و توسعه همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 31 فروردين 1403

Today : Fri, April 19, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  124351 تاریخ انتشار:  1401-04-01 - 07:00 تعداد بازدید:  135
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

تودیع و معارفه رؤسای پلیس راه و راهور استان
فرهنگ ترافیک عامل رشد و توسعه

اخبار

 روزگذشته مراسم تودیع و معارفه رؤسای پلیس راه و راهور همدان با حضور مسئولان استانی برگزار شد.
علی پلیس راه استان که از ابتدای سال با بازنشستگی عزیزی با سرپرستی اداره می شد حالا پس از گذشت سه ماه رئیس این نهاد انتظامی مشخص شد.
در این مراسم غلامعلی همایی در حالی به عنوان رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان انتخاب شد که پیش از این سمت سرپرستی پلیس راه استان را عهده دار بود همچنین علی فکری نیز پس از ۱۳ سال که رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان و استان بود به عنوان رئیس جدید پلیس راه استان معرفی شد.
فرمانده انتظامی استان همدان در آیین تکریم و معارفه پلیس راه و راهور استان همدان با بیان اینکه فرهنگ ترافیک و رانندگی باید در میان مردم بیش از پیش رواج پیدا کند، رسانه را عاملی مهم در این پیشرفت دانست.
سلمان امیری خاطرنشان کرد: یکی از عوامل مهم در سفر ایمن، استاندارد بودن خودروها است و آن یک موضوعی ملی که دستگاه‌های کلان باید برای این موضوع چاره‌ای بیندیشند.
امیری ادامه داد: در حوزه درون شهری میزان تلفات رانندگی از ۱۳۵ کشته در سال ۹۰ به ۵۴ کشته در سال ۱۴۰۰ تقلیل یافته و در حوزه درون شهری از ۴۲۰ مورد به ۳۱۰ مورد کاهش یافته است.
فرمانده انتظامی استان همدان بیان کرد: نشریه مطالعات فرهنگی پلیس در بین تمامی نشریات گرید B گرفته است بنابراین باید در حوزه های ترافیکی نیز مقالات خوبی گردآوری و منتشر شود.

 کاهش تصادفات دغدغه پلیس
همچنین رئیس جدید پلیس راه استان همدان اعلام کرد: زمانی که به شهر همدان آمدم، همدان از وضعیت ترافیکی نابسامانی رنج می برد، یک تقاطع غیرهمسطح یافت نمی شد، ترافیک های بغرنجی در تقاطع ها داشت، مثلا در تقاطع میدان بار ۱۰ ها بار چراغ سبز و قرمز می شد تا خودرویی بتواند عبور کند اما با اقدامات و پیگیری ها بحث احداث پل ها به تصویب و به مرحله اجرا رسید و تغییر رفتار ترافیکی و جایگزینی محل عبور و مرور انجام گرفت.
علی فکری بیان کرد: پس از به سرانجام رساندن پل ها، شرکت آب و فاضلاب استان برای جمع آوری آب های سطحی ورود کرد و هدفش تمام عرض معابر و عمق حفاری بیش از شش متر بود و ما مجبور به بستن تمام خیابان های اصلی شدیم و این کار نیز با همکاری همه دستگاه ها به سرانجام رسید.
فکری اضافه کرد: سپس اجرای طرح پیاده راه بوعلی مطرح و قرار شد به انجام برسد، آن زمان مراجعه کننده زیادی داشتیم چراکه تصور بر این بود طرح راهور است در حالیکه این پروژه در طرح تفصیلی دیده شده بود، از یک طرف اقناع سازی مردم و از سوی دیگر کنترل ترافیکی اش سخت بود که در ادامه طرح پیاده راه سازی بلوار ارم شروع شد.
وی در ادامه بیان کرد: بحث کاهش تصادفات دغدغه ما بود به طوریکه تعداد تصادفات درون شهری استان ۲۲۰ مورد از سال ۹۰ بود که با آرام سازی، روانسازی، ایجاد لرزاننده، گذرگاه های برجسته و گذرگاه های عابر پیاده در معابر درون شهری باعث شد هر سال کاهش تصادفات داشتیم و هر سال از طرف ناجا به عنوان استان نمونه انتخاب شویم.

 کاهش 35درصدی تصادفات
در معابر شهری

رئیس سابق پلیس راهنمایی و رانندگی استان همدان با اشاره به کاهش بیش از ۱۵ درصدی تصادفات و تلفات و فوتی طی چهار ماه امسال، مطرح کرد: در شاخص تصادفات از سال ۹۶ تاکنون حدود ۳۵ درصد کاهش تصادفات را داشتیم.
وی با بیان اینکه در حوزه تخلفات بیش از ۸۰۰ هزار اعمال قانون داشته ایم که تنها ۱۰ درصد تخلفات رؤیت شده است گفت: بیشتر تخلفات قابل رؤیت نیست و در جاهاییست که مأمورد وجود ندارد و این می طلبد هوشمندسازی و توسعه مراکز مانیتورینگ انجام گیرد و در تمام نقاط شهر از دوربین استفاده شود تا تخلفات به حداقل برسد.
فکری که سال های پایانی خدمتش را در سمت رئیس پلیس راه استان همدان در پیش می گیرد، مطالبی در حوزه برون شهری مطرح کرد: برخی فکر می کنند مسئول تصادفات پلیس است و باید پاسخگو باشد اما هیچ جای قانون این موارد نیامده، همه جا آماده است که پلیس فقط وظیفه کنترلی و نظارتی و اجرای قوانین را دارد.
فکری با بیان اینکه برنامه های ما توسعه ای نیست بلکه عملیاتی است، اعلام کرد: محور غارعلیصدر و محور اسدآباد به سمت سنقر از نقاط پرتصادف استان هستند که باید ایمن سازی شوند، بحث ایمنی کنارگذرها را باید پیگیر باشیم.

 ارتقای رتبه پلیس راه استان
 از ۳۱ به ۱۸

همچنین رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی جدید استان نیز از اقداماتش در سمت قبلی خود اظهار کرد: ۷۰ نقطه پرخطر در استان شناسایی شده که از این تعداد، ۲۷ محور اصلاح و رفع نقص شده‌ است. همایی ایمن‌سازی محور پرتصادف اسدآباد را خواستار شد و گفت: با فراهم شدن زیرساخت‌های لازم می‌‌توان از بسیاری از تصادفات و درنتیجه مرگ افراد جلوگیری کرد.
همایی خاطرنشان کرد: ارتقای رتبه پلیس راه استان از ۳۱ به ۱۸ در بازه زمانی ۹ ماهه ۱۴۰۰ و تعمیر و رفع نقص دوربین های سرعت سنج سیار از مهمترین اقدامات انجام شده در راستای خدمت رسانی به شهروندان و ارتقاء یگانی و تجهیزات و ناوگان خودرویی پلیس محسوب می شود.
وی بیان کرد: آمار ترددهای صورت گرفته در سه ماهه اول سال ۱۴۰۱ به میزان ۳۰ درصد افزایش یافته، که این امر از اقدامات مهم انجام شده در راستای هوشمندسازی پلیس است.
امام جمعه موقت همدان نیز در این آیین گفت: تک تک ما هر کجا هستیم بر اثر زحماتی است که از حضرت آدم تا امروز خون، آبرو و جان دادند تا ما در این منصب و مسئولیت بنشینیم، این مثل تابلوی راهنمایی می ماند و می خواهند یادآوری کنند شما به پای تلاش، آبرو و زحمت میلیون ها آدم نشسته اید که خوشبختانه در نظام جمهوری اسلامی حواسشان به این مطلب است.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com