1404-11-151404-11-25bool(false) 1404-11-151404-11-25bool(false) تقدیر از ۵۵برگزیده رویداد من شهردار هستم همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : شنبه ، 25 بهمن 1404

Today : Sat, February 14, 2026




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۴؛ سرمایه گذاری برای تولید
ورود کاربران


logo-samandehi
 
کد مطلب:  141118 تاریخ انتشار:  1403-10-04 - 09:59 تعداد بازدید:  219
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

با حضور شهردار همدان انجام شد
تقدیر از ۵۵برگزیده رویداد من شهردار هستم

اخبار


بودجه سال ۱۴۰۴ براساس سند چشم‌انداز 20 ساله با برش 5ساله تدوین می‌شود


آئین تقدیر و‌ اهدای جوایز برندگان قرعه‌کشی رویداد بزرگ من شهردار هستم با حضور شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر همدان، تعدادی از مدیران شهری، معاون فرماندار، نماینده دادستان و با حضور برندگان در تالار فجر برگزار شد.

در ابتدای این مراسم شهردار همدان برگزاری مراسم را ارزشمند دانست و اظهار کرد: افرادحاضر در این رویداد جمعی از شهروندان دغدغه‌مند و‌نخبه هستند و در  رویداد من شهردار هستم شرکت کردندکه نشانگر مشارکت مستقیم مردم در مدیریت شهری است.

سید مسعود حسینی با اشاره به تصویر کلی از مدیریت شهری در کشور گفت: یکی از مهمترین مسائل سلیقه محور بودن در مدیریت شهری است.

وی افزود: اجرای این رویداد مهم بود، زیرا که به برنامه‌محوری و‌ تحقق برنامه‌ها با مشارکت نخبگان و شهروندان در افق20ساله با برش‌های 5ساله کمک خواهد کرد.

حسینی با اشاره به ورود دانشگاه بوعلی‌سینا به عنوان مشاور علمی این پروژه عنوان کرد: مجموعه شهرداری همدان به لحاظ توان علمی و اجرایی یک سر و گردن بالاتر از سایر شهرها هستند و‌ خوشبختانه طبق اصول علمی و به صورت ساختارمند نسبت به نظام مسائل ورود پیدا کردیم.

شهردار همدان با اشاره به اهمیت شناخت مسائل شهری افزود: ممکن است هزار مسأله را بشناسیم ولی محدودیت مالی و زمانی اجازه رفع  همه مسائل را به ما نمی‌دهد ولی باید موقعیت‌ها و مسائل مهم را بشناسیم. 

وی  در ادامه اظهار کرد: در سند چشم‌انداز ۲۰ساله مسائل را شهروندان و نخبگان و راه‌حل را متخصصان ارائه می‌دهند و امروز وقتی در مورد برنامه صحبت می‌کنیم به جایی رسیدیم که بودجه را بر اساس سند چشم‌انداز و  ۵ساله می‌بندیم. حسینی با بیان اینکه در این سند چشم‌انداز حوزه‌های مختلف مدیریت شهری دیده شده است، عنوان کرد: بازنگری در طرح جامع ترافیکی، هوشمندسازی، فضای سبز، نورپردازی، بر اساس سند انجام می‌شود تاشهری در شأن مردم همدان داشته باشیم.

در ادامه معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع انسانی شهرداری همدان ضمن تقدیر از کسانی که شهرداری را در اجرای این برنامه یاری دادند، افزود: رویداد من شهردار هستم برای نخستین بار در همدان اتفاق افتاد که در تدوین سند چشم‌انداز ۲۰ساله همدان شهروندان و نخبگان مشارکت کردند و نتیجه  این بود که بتوانیم برشی ۵ساله از سند ۲۰ساله همدان داشته باشیم.

وی افزود: ما از نظام مسائل آغاز کردیم تا شهروندان بتوانند به طور مستقیم در مدیریت شهری مشارکت کنند و حدود۳هزارنفر در این برنامه شرکت  و درنهایت ۱۶۰۰نفر در تکمیل پرسشنامه مشارکت کردند. 

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع انسانی شهرداری همدان گفت: ارزش برنامه به مشارکت شهروندان در  تصمیم گیری و سیاست‌ورزی در مدیریت شهری بود و در این راستا ۵نفر برنده جایزه ۱۰میلیون تومانی و ۵۰نفر برنده جایزه یک میلیونی شدند.

مجتبی حمزه رستگار با بیان اینکه شهرداری همدان پس از تهران نخستین شهری است که این برنامه را اجرا کرد اظهار کرد: تدوین برنامه‌ها به جلوگیری از موازی کاری و سلیقه محوری و حرکت به سمت برنامه‌محوری با همه مشارکت شهروندان کمک خواهد کرد.

در انتهای مراسم از برندگان رویداد من شهردار هستم با اهدای جوایز و لوحی، تقدیر به عمل آمد.

 



بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com