1403-01-181403-01-28bool(false) آمارهای واقعی بدهید همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : سه شنبه ، 28 فروردين 1403

Today : Tue, April 16, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * 1402، مهار تورم و رشد تولید
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  76103 تاریخ انتشار:  1395-12-07 - 05:45 تعداد بازدید:  383
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

در جلسه قرارگاه اقتصاد مقاومتی به دستگاه‌های استان تأکید شد
آمارهای واقعی بدهید

اخبار

■ نیکبخت: ‌انتخابات بهانه تعطیلی اقتصاد مقاومتی نشود

 در جلسه قرارگاه اقتصاد مقاومتی پنجشنبه گذشته در استان همدان پرهیز از آمارسازی و ارائه عملکرد دقیق و متوقف نشدن اقدامات اقتصاد مقاومتی به خاطر انتخابات مورد تأکید سخنرانان قرار گرفت.
آنچنان که خبرگزاری‌ها از این جلسه گزارش داده‌اند نماینده معین هیأت دولت در استان در نخستین توصیه تأکید کرد که باید از دادن آمار اشتباه و يا آمارسازی پرهیز شود.
سعید شیرکوند با بیان اینکه عادت کرده‌ایم که همیشه منتقدان باید چند ایراد در بیاورند تا یک مقاله پذیرفته شود، گزارش ارائه شده در این جلسه را خوب دانست و گفت: لازم بود این گزارش تهیه شود و تمام روش‌های آورده شده در آن نیز خوب بود.
وی خطاب به اعضای جلسه گفت: با توجه به اینکه آخر سال هستیم باید به سمت گزارش یکساله بروید و سازمان برنامه و بودجه هم همین را می‌خواهد.
نماینده معین هیأت دولت در قرارگاه اقتصاد مقاومتی کشور با بیان اینکه باید از دادن آمار اشتباه و آمارسازی پرهیز کنیم، افزود: دولت قبل سال 86 آمارها را دستکاری کرد که در آن موقع مقاله‌ای با عنوان «شکنجه اعداد» نوشتم.
وی با بیان اینکه مسئولان ما در گذشته به این اپیدمی دچار شده بودند که باید آمارها را تغییر دهند، افزود: این مسأله باعث سلب اعتماد شد.
شیرکوند با اشاره به اینکه بنا نیست دولت اطلاعات دروغ بدهد و غیر واقع‌بینانه آمار دهد، گفت: خوشبختانه همدان جزو استان‌های پیشتاز در حوزه اقتصاد مقاومتی و اقدام و عمل است.
وی با بیان اینکه باید سعی کنیم آمارها را دقیق ارائه دهیم، از اعضای حاضر در جلسه خواست به هیچ عنوان آمارها را کم و زیاد ندهند.
نماینده معین هیأت دولت در قرارگاه اقتصاد مقاومتی کشور با تأکید بر اینکه آمارها نه کم و نه زیاد بلکه آنچه اتفاق افتاده باید مطرح شود، بیان کرد: موفقیت و تلاش‌هایی که صورت گرفته در حوزه‌های مختلف نتیجه داده و نخبگان جوان نیز متوجه شده‌اند اما به توده‌های مردم منتقل نشده است.
وی با بیان اینکه اقدامات انجام شده در دولت و اقتصاد مقاومتی را نتوانسته‌ایم به مردم منتقل کنیم تا ملت هم متوجه شوند چه اتفاقی افتاده است، یادآور شد: دولت آواربرداری‌های سختی انجام داد اما دستاوردهایی در بخش‌های مختلف ایجاد شده است.
شیرکوند با اشاره به اینکه نمی‌خواهیم بگوییم به شکوفایی اقتصادی رسیده‌ایم اما روند نزولی را سپری کرده و رو به رشد است، بیان کرد: استفاده از برنامه‌های تلویزیونی برای معرفی دستاوردها به عنوان یک ضرورت باید دنبال شود.
وی با بیان اینکه صدا و سیما با ستاد اقتصاد مقاومتی همکاری خوبی داشته است، گفت: استاندار همدان باید برنامه‌های سازمان یافته‌ای در صدا و سیما، مساجد و... داشته باشد تا دستاوردها به مردم منتقل شده و مردم نیز آن را حس کنند.
معاون سرمایه‌گذاری و برنامه‌ریزی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ادامه داد: اگر تلاش‌های صورت گرفته به جامعه منتقل نشود، نمی‌گوییم دشمنان؛ بلکه مخالفان و رقیبان دولت و افرادی که سیاه‌نمایی در استان و کشور می‌پراکنند ورود خواهند کرد پس دولت باید اطلاع‌رسانی را در برابر این افراد به درستی انجام دهد.
وی با بیان اینکه با تأکید بر کارنامه دولت باید بتوانیم وضعیت بهتری ارائه دهیم، گفت: همایش‌ها باید از سطح جامعه فراتر رفته و باید با توده‌های مردم در بخش‌های مختلف ارتباط برقرار کرد.
شیرکوند بیان کرد: با یک برنامه‌ریزی دقیق و ارائه گزارش به مردم می‌توان مردم را خوشحال‌تر کرد و مسئولان نیز وظیفه خود را بهتر انجام خواهند داد.
 به بهانه انتخابات اقتصاد مقاومتی تعطیل نشود
استاندار همدان هم در این جلسه از سازمان‌های استانی خواست تا بیشتر به مقوله اقتصاد مقاومتی وارد شوند.
 محمدناصر نیکبخت تأکید کرد:‌ زمانی که جلسات اقتصاد مقاومتی تشکیل می‌شود انتظار می‌رود که مدیران دستگاه‌ها نیز گزارش و ابتکاری داشته باشند و فقط مستمع فعالیت‌های دبیرخانه نباشند.
استاندار همدان با تأکید بر اینکه دستگاه‌ها فعالیت‌های ذاتی و روزمره خود را نباید به حساب اقتصاد مقاومتی بگذارند، ادامه داد: شرایط اقتصاد مقاومتی با شرایط عادی و معمولی باید فرق کند.
وی با اشاره به اینکه در یک یا دو هفته آینده فرمانداری‌ها وارد مقوله انتخابات می‌شوند اما اقتصاد مقاومتی نباید آسیب ببیند و عادی شود، تأکید کرد: مدیران دستگاه‌ها باید ورود کرده و بیشتر در جلسات اقتصاد مقاومتی حضور پیدا کنند.
استاندار همدان در ادامه به بحث آمار اشاره کرد و با تأکید بر اینکه معتقدیم که آمار ما نباید نادرست باشد و بدتر از آن نباید آمارسازی شود، گفت: آمارسازی و آمار نادرست به اعتماد مردم و حتی به خود دستگاه‌های اجرایی آسیب می‌رساند.
نیکبخت ادامه داد: وقتی مدیران دستگاه‌های اجرایی متوجه آمارسازی و ارائه آمار نادرست شوند به شدت دلگیر شده و معنی کار برای آنها فرمالیته و صوری می‌شود.
وی با بیان اینکه وقتی گفته می‌شود که در استان ماهانه 700 تا ‌هزار شغل ایجاد شده باید این آمار روی سایت قرار گیرد، افزود: آمار باید مورد بررسی قرار گرفته و قابل دفاع باشد چراکه در صورتی که آماری قابل دفاع نباشد، آسیب سنگینی به آماردهنده، کشور و دولت زده می‌شود.
استاندار همدان خطاب به مدیران استان با تأکید بر اینکه آمارهایی که تاکنون داده‌اید درست بوده، ادامه داد: امیدواریم روز به روز تلاش‌های بیشتر در قالب آمار خود را نشان دهد و به اجرای بندهای متفاوت اقتصاد مقاومتی نزدیک‌تر شویم.
وی در رابطه با انتخاب دستگاه برتر در اجرای اقتصاد مقاومتی گفت: باید دستگاه‌های برتر انتخاب شده و دستگاه‌ها، مدیران و بانک‌ها نیز مورد ارزیابی قرار گیرند.
استاندار همدان در ادامه با بیان اینکه از 166 پروژه احصا شده داراي قابلیت واگذاری به بخش خصوصی 27 مورد واگذار شده است، افزود: در نامه‌ای اعلام کردند که پیشرفت واگذاری پروژه‌های نیمه‌کاره استان به بخش خصوصی رضایت‌بخش نیست.
نیکبخت بیان کرد: در گذشته مقداری بی‌لطفی به استان در رابطه آمار و اطلاعات شده بود که امیدواریم بتوانیم زحمت و تلاش مدیران را به درستی بیان کرده و منتقل کنیم.
وی با بیان اینکه فولاد آلیاژی ملایر احیا شد، افزود: هر تولیدکننده‌ای در استان، کشور و اکثر وزارتخانه‌ها و بانک‌ها در جریان بودند که واحد فولاد آلیاژی ملایر تعطیل شده بود و طلبکاران قطعات موجود کارخانه را به جای طلب خود با حکم می‌بردند.
نیکبخت با اشاره به اینکه برق منطقه باختر که یکی از طلبکاران فولاد آلیاژی بود دستور جدا کردن ترانس‌ها و قطعات این شرکت را داد، بیان کرد: در سال اقتصاد مقاومتی با یک واحد تولیدی این گونه رفتار شد و بنده نمی‌دانم چه زمانی باید با این رفتار ناپسند برخورد خواهد شد؟
وی با اشاره به اینکه ستاد تسهیل تولید باعث شد تا پرونده واحد فولاد آلیاژی به جریان افتاده و مصوبات خوبی بگیرد، افزود: هفته جاری تسهیلات جدید برای احیای واحد فولاد آلیاژی ملایر و سرمایه در گردش داده شد و اکنون آماده احیاست.
استاندار همدان یادآور شد: راه‌اندازی فولاد آلیاژی ‌هزار شغل جدید ایجاد خواهد کرد و اکنون برای کارگرهای اخراج شده فراخوان کار زده‌اند.
وی در ادامه به بازدید از پنج هتل در حال ساخت در همدان اشاره کرد و با بیان اینکه پیشرفت فیزیکی این هتل‌ها بسیار بالا بود، بیان کرد: هتل‌های در دست ساخت که مورد بازدید قرار گرفتند بین 60 تا 80 درصد پیشرفت فیزیکی داشتند.
استاندار همدان همچنین گفت:‌ از 166 واحد آماده واگذاری به بخش خصوصی بی‌مبنا آماربرداری نشده بلکه مسئولان به این نتیجه رسیده‌اند که قابلیت واگذاری دارند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com