1402-06-301402-07-09bool(false) 1402-06-301402-07-09bool(false) 1402-06-301402-07-09bool(false) زنگ ایثار و مقاومت به صدا درآمد همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : يكشنبه ، 9 مهر 1402

Today : Sun, October 1, 2023




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * 1402، مهار تورم و رشد تولید
ورود کاربران


نمایشگاه تهران
عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  126870 تاریخ انتشار:  1401-07-07 - 17:13 تعداد بازدید:  221
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

به همت آموزش و پرورش ناحیه 2 همدان
زنگ ایثار و مقاومت به صدا درآمد

اخبار


 زنگ ایثار و مقاومت هم‌زمان با گرامی‌داشت هفته دفاع مقدس روز گذشته با حضور نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی و سایر مسئولان  آموزش و پرورش استان در دبیرستان دخترانه شاهد مهین حبیبی نواخته شد.

در این مراسم مدیر آموزش و پرورش ناحیه 2 همدان  هفته دفاع مقدس و تقارن ارزشمند آن با آغاز سال تحصیلی را  فرصتی ارزشمند برای کسب تعالم علمی و دینی برای  دانش آموزان دانست و گفت: امروز پس از گذشت دو سال صدای زنگی را می‌شنویم که به دلیل شرایط کرونایی از شنیدن آن محروم بوده‌ایم.
حمید گلنار با اشاره به اینکه امروز به برکت خون شهدا و رزمندگان اسلام است که توانستیم جزو کشورهای برتر باشیم، افزود: ایران اسلامی در سنگر علم، پیشرفت‌ها و فناوری‌های جدید جزو کشورهای افتخارآفرین است و با ادامه دادن راه شهدا است که می‌توانیم برتر بمانیم.
وی خاطر نشان کرد: این زنگ را تجدید بیعت با شهدا می دانیم و یاد شهدایی می افتیم که چگونه برای کشور و استان ما از خون و جان خود گذشتند تا یک وجب از خاک کشورمان به دست دشمن نیفتد  درحالی که اگر شهدا نبودند ما نیز امنیت و آسایش کنونی را نداشتیم.
گلنار تأکید کرد: امیدواریم همه با عمل کردن به نصیحت‌های  و هدایت های شهدا، کشورمان را مستقل و افتخارآفرین ببینیم و پیشرفت های کشورمان به برکت وجود شهدا است که ادامه خواهد شد.

 دانش‌آموزان و معلمان از اولویت‌های نخست یک جامعه هستند
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی در این مراسم تأکید کرد: امروزه رشد و توسعه کشوری به میزان توجه به آموزش‌وپرورش بستگی دارد زیرا با خدمات دهی به آموزش و پرورش است که مشکلات جامعه را ریشه‌کن کرد.
حمیدرضا حاجی بابایی افزود: امروز زنگ ایثار و شهادت در محضر دانش‌آموزان و معلمان به صدا درآمد چرا که دانش‌آموزان و معلمان از اولویت‌های نخست یک جامعه به شمار می‌آیند.
وی تأکید کرد: شناخت و آگاهی حرف اول را در امنیت می‌زند که بارها رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز بر این موضوع تأکید داشته است که اگر دانش‌آموزان ما با تمام قدرت نسبت به مسائل آگاهی و اطلاعات کامل داشته باشند و درسایه تفکر و اندیشه ناب معلمان رشد کنند در این صورت است که هیچکس قدرت آسیب رساندن به کشورمان را نخواهد داشت و امنیت صد در صد تأمین می‌شود.
حاجی بابایی با اشاره به اینکه مردم ایران شرافت و غیرت دارند و پایبند به نظام خود هستند، عنوان کرد: امنیت جامعه در گرو افزایش آگاهی دانش‌آموزان است و شما نسل جوان باید بدانید که شجاعت و ایستادگی شهیدانی همچون شهید سلیمانی بود که توانست ریشه داعش را نابود کند و داعشی‌ها کسانی بودند که خانواده‌های سوریه را مجبور به خرید و فروش دخترانشان می‌کردند، ، درست برعکس تفکر رهبرمعظم  انقلاب است که می‌فرماید: زن در اوج قله شرافت و آزادگی قرار دارد و دارای عزت و شخصیت است؛ بنابراین در می‌یابیم که وجود شهید سلیمانی بود که اجازه نداد این تفکر داعش در ایران نفوذ پیدا کند و جان خودرا در این راه فدا کرد.
مدیر کل بنیاد شهید استان نیز ضمن خیرمقدم و خوش آمدگویی به دانش آموزان بیان کرد: تقارن بازگشایی مدارس و هفته دفاع مقدس بستر مناسبی است برای تبیین دستاوردهای بزرگ و حماسی دفاع شجاعانه ملت برای نسل جوان است.

 بعد فرهنگی، ویژگی متمایز کننده دفاع مقدس با سایرجنگ‌هاست
مجید صفدریان افزود: تقارن این دو موضوع باهم یادآور پیامی برای دانش‌آموزان است که هرگز یادمان نرود که چه کسانی از جان خود گذشتند تا نسل جوان امروز در رفاه و آسایش درس بخوانند.
وی بیان کرد: یکی از دلایل اصلی که دفاع مقدس را از سایر جنگ‌ها متمایز کرده است، بعد فرهنگی، تربیتی و اعتقادی این 8 سال جنگ است که توانست معلم و دانش‌آموز  را در کنار هم برای دفاع از این کشور قرار دهد.
صفدریان بااشاره بر اینکه استان همدان جزو استان‌های شهید پرور است، گفت: از میان 8 هزار شهید همدانی که جان خود را در راه اسلام فدا کردند بالغ بر هزار و 300 شهید معلم و فرهنگی داشته‌ایم که با وجود اینکه در صحنه جنگ حضور داشتند از تحصیل و علم‌آموزی دست نکشیدند و در تمام صخنه‌های دفاع از انقلاب اسلامی غیورانه حضور داشتند.
گفتنی است که در پایان این مراسم جمعی از معلمان و خانواده‌های شهدا و ایثارگر تجلیل شدند.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com